واکاوی اعترافات دیرهنگام سران صهیونیست درباره جنگ غزه
یک تحلیلگر فلسطینی در مطلبی نوشت: فلسطینیان نیازی به اعتراف بزرگ صهیونیستها درباره جنگ اخیر علیه غزه ندارند تا از آنچه روزشمار جنگ اخیر علیه غزه فاش کرد، اطمینان حاصل کنند، زیرا این رژیم دیگر در هیچ مکان یا شهر یا خیابانی احساس امنیت نمیکند.
خبرگزاری تسنیم: عدنان أبو عامر تحلیلگر فلسطینی آورده است اظهارات غافلگیرکننده یائیر گولان معاون سابق فرمانده ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل برای صهیونیستها که هرچند گاهی اظهارات غیرقابل پیش بینی از وی شنیده میشود، منجر به کشمکش و جدال گسترده در سطح سیاسی و نظامی رژیم شد و حاصل آن نیز کنار زدن این ژنرال از مسیر رقابت برای دستیابی به پست رئیس ستاد ارتش بوده است.
آخرین این اعتراف اسرائیلی که از سوی ژنرال گولان بیان شده، مربوط به ناکامی و شکست ارتش این رژیم در عدم پایان سریع جنگ اخیر در غزه است، جنگی که نیروی هوایی اسرائیل، ۱۲۰۰ راکت و بمب را به سوی اهداف مختلف و خالی از سکنه در نوار غزه شلیک کرد.
وی به وحشت و نگرانی فرماندهی ارتش اسرائیل از گسترش درگیری زمینی به خاطر اینکه منجر به تلفات زیاد در میان نظامیان این رژیم و آسیب رساندن به اطمینان و اعتماد آنان به فرماندهان نظامی و نیز توانایی شان برای دستیابی به پیروزی میشود، سخن گفت.
در این مقاله آمده است فلسطینیان نیازی به این اعتراف بزرگ صهیونیستها و بزرگنمایی آن ندارند تا از آنچه روزشمار جنگ اخیر علیه غزه فاش کرد، اطمینان حاصل کنند به طوری که این رژیم دیگر در هیچ مکان یا شهر یا خیابانی احساس امنیت نمیکند.
این اعترافات که در واقع بیش از چهار سال پس از پایان یافتن جنگ غزه به تأخیر افتاد، براین مسئله تأکید دارد که مقاومت در مواضعی مبارزه میکنند که ارتش رژیم صهیونیستی قادر به نفوذ در آن مواضع نیست و این واقعیت مربوط به موضع گیری و انتخاب گزینههای نظامی این رژیم است و این امر بیانگر این است که دشمن اشغالگر پس از خروج از منطقهای دیگر قادر به بازگشت در آن نیست. زیرا در این صورت، این رژیم نظامیان خود را در میان آتش مستقیم نیروهای مقاومت انداخته است، لذا در مدتی طولانی متحمل خسارتهای سنگینی خواهد شد که خلاصی از آن را باید در رؤیا ببیند.
بنابراین در حال حاضر که سبد اهداف اسرائیل برای انتقام گیری از فلسطینیان در غزه کاهش یافته است، اما سبد اهداف مقاومت علاوه براینکه کاهش نیافته بلکه رو به افزایش است. در این راستا، تأثیر مقاومت در زمینههای اصلاح یا تغییر در استراتژی گروههای سیاسی که به اهمیت روحیه انتخاب گزینه مقاومت برای رویارویی با دشمن اشغالگر صهیونیستی ایمان دارند، به وضوح دیده میشود.
ابوعامر در ادامه مقاله خود تصریح کرده است جنگ غزه تحول عظیمی در پی داشت و این جنگ تأثیر ذاتی و ماندگار در آینده برای رویارویی و مبارزه در سرزمینهای اجدادی فلسطینان داشته است، این جنگ در واقع نوع دیگری از خط مبارزه و آتش را پایه گذاری و تأسیس کرده است، به طوریکه امکان شکل گستردهتر برای رویارویی نظاممند و جنگ گروهی منظم کوچک و کارا علیه خطوط و مواضع دشمن صهیونیستی که از نظر حجم و دامنه محدود است، فراهم آورده است.
وی درادامه مقاله خود که در پایگاه خبری شهاب منتشر شد، ویژگیهای این جنگ را اینگونه توصیف کرد: از دیگر ویژگی این جنگ، خدمت به مقاومت در مسیر تحول مبارزه در جنگ اخیر غزه و تأمین بخش وسیعی از مناطق جنگلی و زراعی برای مقاومت و نیز موجب فرسایش و تضعیف تواناییهای ارتش رژیم رژیم اشغالگر شد و نیز مناطق مناسبی را برای تحرک و فعالیتهای گروههای مبارز نفوذی یا سازمان یافته را شکل داده است.
ابو عامر در پایان مقاله خود نوشت اعترافات اخیر صهیونیست ها، روشهای هجومی خطرناکی را که جنگ غزه علیه اهداف انتخاب شده رژیم اسرائیل شاهد بود، فاش کرد، جنگی که اسرائیلیها آن را تحول خطرناک قلمداد کردند، و آنها را وادار کرد که بگویند جنگی که ارتش اسرائیل و نیروهای امنیتی آن علیه گروههای مقاومت فلسطینی آغاز کرده بودند، در واقع جنگ مغزها، جنگی برنامه ریزی شده، با محاسبات نظامی و مبتکرانه و نیز با روشهای جدید مدیریت شده بود.
دیدگاه تان را بنویسید