احساس ناامنی روزافزون در بین شهروندان انگلیسی در آستانه برگزیت

کد خبر: 910713

نتایج یک بررسی نشان می‌دهد که با توجه به نزدیک شدن به تاریخ مقرر برای برگزیت احساس ناامنی روزافزونی در بین شهروندان انگلیسی به وجود آمده و درخواست‌های آن‌ها برای دریافت تابعیت در دیگر کشور‌های اروپایی افزایش پیدا کرده است.

احساس ناامنی روزافزون در بین شهروندان انگلیسی در آستانه برگزیت

خبرگزاری تسنیم: به نقل از روزنامه "میتل دویچه سایتونگ" آلمان، با توجه به نزدیک شدن به موعد مقرر برای خروج انگلیس از اتحادیه اروپا احساس ناامنی روزافزونی در بین شهروندان انگلیسی به وجود آمده است.

با توجه به برگزیت پیش رو تعداد شهروندان انگلیسی که درخواست تابعیت یک کشور دیگر اروپایی را دارند به صورت روزافزون افزایش پیدا می‌کند.

بر اساس نتایج یک نظرسنجی که خبرگزاری آلمان انجام داده است از جمله درخواست‌های زیادی برای دریافت ویزای آلمان، ایرلند، پرتغال و بسیاری کشورای اروپایی دیگر در بین شهروندان انگلیسی وجود داشته است. برخی کشور‌ها در این شرایط موانع برای دریافت تابعیت را افزایش داده اند.

به این ترتیب خروج برنامه ریزی شده انگلیس از اتحادیه اروپا که قرار است در اواخر ماه مارس سال جاری میلادی انجام شود ناامنی زیادی در بین شهروندان انگلیسی ایجاد کرده است. آن‌ها بخصوص از عواقب منفی اقتصادی یک برگزیت بدون توافق با اتحادیه اروپا می‌ترسند.

پارلمان انگلیس می‌خواهد در چهارشنبه آینده دوباره بحث‌های خود درباره برگزیت را آغاز کرده و در هفته سوم ژانویه درباره توافق برگزیت صورت گرفته بین ترزا می‌و بروکسل رای گیری کند. اما ظاهرا اکثریتی برای این توافق در پارلمان انگلیس وجود ندارد.

هنوز مشخص نیست که پارلمان بریتانیا تا تاریخ معین ماه مارس قرارداد خروج بریتانیا با اتحادیه اروپا را به تصویب خواهد رساند و یا اینکه این خروج بدون هر گونه قراردادی رخ بدهد. خروج بدون قرارداد پیامد‌های سنگینی برای اقتصاد بریتانیا خواهد داشت که دیگر عرصه‌های زندگی شهروندان را نیز تحت تأثیر قرار خواهد داد.

لندن در این فاصله خود را برای یک چنین وضعیتی آماده می‌کند. بر اساس یک گزارش بی‌بی‌سی، دولت انگلیس طی ماه‌های گذشته قرارداد‌هایی بالغ بر ۱۰۸ میلیون پوند (برابر با حدود ۱۲۰ میلیون یورو) با شرکت‌های کشتیرانی مسافربری بسته است تا مانع از کمبود کشتی مسافربری شوند.

صدا‌هایی نیز بلند شده است مبنی بر اینکه بریتانیا باید از تصمیم خروج از اتحادیه اروپا منصرف شود. اخیرا لیام فاکس، وزیر بازرگانی بریتانیا در مصاحبه‌ای با "ساندی تایمز" گفته بود، در صورتی که پارلمان بریتانیا طرح قرارداد خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا را تصویب نکند، آنگاه یک احتمال ۵۰−۵۰ وجود دارد که برگزیتی اتفاق نیفتد.

مذاکره‌کنندگان برگزیت در اروپا و انگلیس بالاخره چندی پیش به توافقی در این باره دست یافتند، اما هیجانات و نگرانی‌ها درباره خروج انگلیس از اتحادیه اروپا همچنان ادامه دارد. اروپا و لندن با نگرانی در انتظار رأی پارلمان انگلیس به این توافق هستند که البته امیدی به آن هم نمی‌رود.

"ترزا می" نخست وزیر انگلیس در تلاش است تا پیش‌نویس توافق برگزیت با رهبران اروپایی را به‌تصویب پارلمان برساند.

رهبران اتحادیه اروپا لندن را برای پذیرفتن توافق برگزیت تحت فشار قرار داده‌اند. اکثر رهبران اروپایی بر این مسئله تأکید کرده‌اند که هیچ گونه مذاکرات مجددی درباره برگزیت اتفاق نخواهد افتاد.

توافق برگزیت برای تصویب نهایی نیاز به ۳۲۰ رأی مثبت از ۶۵۰ نماینده پارلمان خواهد داشت. هنوز سرنوشت نهایی توافق برگزیت به‌درستی مشخص نیست. سناریو‌هایی که ممکن است طی روز‌های آینده رخ دهد شامل این موارد است: توافق برگزیت در نهایت موفق به کسب حمایت پارلمان خواهد شد، بریتانیا بدون توافق از اتحادیه اروپا خارج خواهد شد یا حتی یک همه‌پرسی دیگری درباره برگزیت برگزار شود.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد