تأکید «هنیه» بر حمایت قاطع از «مقاومت»
رئیس دفتر سیاسی حماس در سالروز تأسیس این جنبش گفت حمایت از مقاومت با تمام وجود ادامه پیدا خواهد کرد و کرانه باختری مهمترین میدان برای نهایی شدن تکلیف نبرد با دشمن صهیونیستی است.
خبرگزاری فارس: سی و یکمین سالروز تأسیس حماس امروز (یکشنبه) در میدان «الکتیبه» غزه برگزار شد و یکی از سخنرانان آن «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس بود.
بر اساس گزارش «الجزیره»، هنیه در این سخنرانی اعلام کرد : جمعیت بسیار زیادی که اینجا جمع شدهاند پاسخ به تمام کسانی است که با ما به جنگ برخاستهاند و محاصره کردهاند.
وی سپس بر ادامه مقاومت و حمایت از آن با جان و روح تأکید کرد و خطاب به اسرا گفت: آزادسازی شما مسئولیتی بر گردن ماست و این موضوع در رأس اولویتهای مقاومت است.
هنیه سپس تصریح کرد راهپیماییهای بازگشت 3 دستاورد راهبردی داشت که بارزترین آنها این بود: ملت ما با تمام قدرت به معامله قرن «نه» گفت و من دوباره تکرار میکنم معامله قرن اجرایی نخواهد شد.یکسال پس از تصیم دونالد ترامپ رئیسجمهور آمریکا، قدس همچنان عربی-اسلامی است.
معامله قرن یا توافق نهایی، طرحی به پیشنهاد دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی و حمایت عربستان، برای پایان منازعه «اسرائیل» با فلسطین و مقدمهای برای عادیسازی روابط عربی اسرائیلی است. در این طرح و مذاکرات بعدی، مسئله آوارگان با «وطن جایگزین» در خارج از فلسطین اشغالی حل و «حق بازگشت» آوارگان فلسطینی به کشورشان برای همیشه لغو میشود.
رئیس دفتر سیاسی حماس ادامه داد راهپیماییهای بازگشت پرونده محاصره غزه را پس از گذشت سالهای سخت از این محاصره و تلاش برای به حاشیه راندن آن، بار دیگر به مقدمه موضوعات منطقهای و بینالمللی وارد کرد. این راهپیماییها گام اول در مسیر شکست محاصره غزه را برداشت.
راهپیمایی بازگشت از 30 مارس 2018 (10 فروردین 1397) در راستای تأکید بر حق بازگشت، اعتراض به محاصره غزه و نیز انتقال سفارت آمریکا به قدس، در مرز غزه با فلسطین اشغالی آغاز شد و همچنان ادامه دارد. تعدادی شهدای این راهپیماییها تا کنون به بیش از 230 نفر و شمار مجروحان به بیش از 24 هزار نفر رسیده است.
هنیه در ادامه به عملیات ناموفق کماندوهای صهیونیست در خانیونس نوار غزه پرداخت و گفت رژیم صهیونیستی باید بداند غزه برای نظامیانش «حرام» است و هر کدام از آنها وارد نوار غزه شوند کشته یا اسیر میشوند.گردانهای القسام ساعت و دقیقه ورود نیروهای ویژه صهیونیست به نوار غزه را میدانند.
گردانهای القسام در یازدهم نوامبر موفق به شکست توطئهای صهیونیستی در نوار غزه شدند زمانی که در مقابل تعدادی از کماندوهای صهیونیست در شرق خانیونس ایستادند و با آنها درگیری شدند؛ رژیم صهیونیستی برای نجات کماندوهای خود، دست به حمله هوایی به نقاطی در غزه زد تا پوشش لازم را به وجود آورد. در این حمله هفت عضو گردانهای القسام به شهادت رسیدند .
وی سپس اعلام کرد گردانهای القسام «گنجی امنیتی» در اختیار دارند که پیامدهای میدانی مهمی در عملیات نبرد مغزها با رژیم اشغالگر دارد. القسام و دیگر گروههای مقاومت فقط مقدار کمی از تواناییهایی خود در مقابله با صهیونیستها را به نمایش گذاشتهاند.
هنیه تأکید کرد حماس و دیگر گروههای مقاومت اگر سخنی میگویند حقیقت را میگویند و اگر وعدهای میدهند به آن وفا خواهند کرد. «آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به خاطر مقاومت سقوط کرد و سران این رژیم جایی در سرزمین فلسطین ندارند؛ لیبرمن همان کسی بود که غزه، لبنان و سوریه را تهدید میکرد اما اکنون مقاومت وجود دارد و او رفته است.
رئیس دفتر سیاسی حماس ادامه داد آمریکا با تمام قدرت و اوباشیگری خود در مجمع عمومی سازمان ملل نتوانست قطعنامه محکومیت حماس را به تصویب برساند.
اسماعیل هنیه سپس به عملیاتهای شهادتطلبانه اخیر در کرانه باختری پرداخت، به خانوادههای شهدا درود فرستاد و گفت اینها همه نشانه تأکید کرانه باختری بر همراهی با مقاومت و حمایت از آن است.
وی تأکید کرد: به همه جهان میگویم مقاومت از نظر زمانی و مکانی ادامه پیدا خواهد کرد؛ تحرکات جدید در کرانه باختری، پاسخ به اهانتهای رژیم اشغالگر در کرانه باختری و قدس است.
هنیه گفت: فلسطینیها به ذلت و خواری راضی نخواهند شد و کرانه باختری با انتفاضه خود اعلام کرد گورستان معامله قرن خواهد بود.
او در پاسخ به صهیونیستها که مدعی هستند عملیاتهای مقاومتی در کرانه باختری در پی دستوراتی از نوار غزه انجام میشود، گفت قلبهای مردان کرانه باختری از حماس، فتح، جهاد و دیگر گروههای فلسطینی مانند «دیگ جوش» میجوشد و نیازی به ریموت و کنترل ندارند. در صورتی که قواعد امنیتی سخت در کرانه باختری کمتر شود مردان مقاومت در این منطقه، معجزه خواهند ساخت.
هنیه بر اهمیت استراتژیک کرانه باختری تأکید کرد و گفت کرانه باختری مهمترین میدان در نهایی کردن تکلیف نبرد با دشمن صهیونیستی است.
رئیس دفتر سیاسی حماس به عادیسازی روابط برخی کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی هم اشاره کرد و گفت ملتهای این کشورها از رژیم صهیونیستی بیزارند و این اقدامات را دولتهای آنها انجام میدهند.
وی اعلام کرد به خواهرانش در اراضی اشغالی 1948 اجازه نداده در عزای «خالد هنیه» برادر بزرگشان (در هفته جاری) شرکت کنند و به میانجیها گفتهاند این موضوع ممنوع است زیرا اسماعیل هنیه عملیاتهای مقاومتی در کرانه باختری را تأیید کرده است؛ آیا انتظار دارید هنیه این عملیاتها را محکوم کند؟!
هنیه سپس بر ضرورت تحقق وحدت ملی فلسطینی تأکید کرد تا مقدمهای برای تشکیل دولت توافق ملی باشد و از آمادگی حماس برای برگزاری انتخابات سه ماه پس از موضوعات مذکور خبر داد.
او همچنین تأکید کرد هماهنگی امنیتی میان تشکیلات خودگردان و رژیم صهیونیستی باید فورا متوقف شود. هنیه گفت این چه معنایی دارد که نظامیان رژیم صهیونیستی به مناطق موسوم به «الف» و در قلب شهرهای فلسطینی وارد میشوند، بازداشت و ترور میکنند و به دلیل ادامه هماهنگی امنیتی نباید به آنها پاسخ داد.
هنیه برای دیدار با «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان در غزه یا قاهره اعلام آمادگی کرد تا درباره دستورکارهای واحد و راهبردی ملی فلسطینی در مرحله آینده صحبت و توافق شود.
رئیس دفتر سیاسی حماس در پایان از مصر، قطر و ایران به خاطر حمایتهایشان قدردانی کرد و افزود ایران علیرغم تحریمهای آمریکا از فلسطین حمایت کرده و در کنار ملت فلسطین و مقاومت ایستاده است.
حماس در 14 دسامبر 1987 (29/3/1366) و همزمان با اولین انتفاضه فلسطین معروف به انتفاضه سنگ تأسیس شد و مأموریت دفاع از ملت فلسطین و بازپسگیری حقوق سلب شده آن را با مقاومت در انواع مختلف آن بویژه مقاومت مسلحانه بر عهده گرفت.
دیدگاه تان را بنویسید