آلمان در مورد پناهجویان رد شده سختگیری بیشتری میکند
وزیر کشور آلمان قصد دارد در اوایل سال جدید میلادی ۲۰۱۹ قوانین سختگیرانهای را برای اخراج و استرداد پناهجویان ردشده پیشنهاد کند و از جمله این اقدامات، کاهش کمکهای دولتی به پناهجویان متخلف خواهد بود.
خبرگزاری ایسنا: هورست زهوفر، وزیر کشور آلمان در مصاحبه با روزنامه آلمانی "پاسائور نویه پرسه" گفت، کسانی را که درخواست پناهندگیشان پذیرفته نشده، نمیتوان به کشورشان بازگرداند، زیرا مخفی میشوند و پلیس نمیتواند آنها را پیدا کند.
وزیر کشور آلمان اکنون قصد دارد با شروع سال ۲۰۱۹ میلادی قوانین جدیدی برای جلوگیری از پنهان شدن پناهجویان رد شده به دولت ائتلافی پیشنهاد کند.
او در این زمینه تاکید کرد: اگر قرار است کسی پس فرستاده شود، باید تحتالحفظ قرار بگیرد تا در زمان اخراج پنهان نشود.
زهوفر تصریح کرد که از همه امکانات باید استفاده کرد تا بتوان پناهجویان ردشده را دوباره به کشورهایشان پس فرستاد؛ به خصوص آن پناهجویانی که جرمی مرتکب شدهاند.
به گفته وزیر کشور آلمان، برای جلوگیری از پنهان شدن پناهجویان خلافکار باید زمینه قانونی فراهم کرد. او میگوید، نباید اجازه داد که جلوی اخراج پناهجویان را به بهانه نامشخص بودن هویتشان و این که اسنادشان را از دست دادهاند، گرفت.
وزیر کشور آلمان برای فراهم کردن زمینه قانونی از طرحریزی "یک بسته جامع و کامل اقدامات" از جمله کاهش کمکهای دولتی خبر داد.
زهوفر افزود: اقدامات براین پایه و اساس خواهد بود: هرکس که حق پناهندگی دارد، در آلمان از او محافظت میشود، ولی کسانی که حق پناهندگی نداشته باشد، باید کشور را به سرعت ترک کنند.
وزیر کشور آلمان در مصاحبه خود خاطرنشان کرد که یک دولت قانونمندار باید قدرت اجرایی داشته باشد. او همچنین تصریح کرد که وزرای داخلی ایالتهای آلمان در این زمینه از حمایت کامل او برخوردارند.
او در ادامه افزود، اطلاعات مربوط به جرایم در ادارات امنیتی و اتباع خارجی باید یکجا جمع آوری شود تا هر چه زودتر متوجه سابقه آن دسته از مجرمانی شد که مرتکب خلافکاری شدهاند. زهوفر میگوید، با این کار قصد دارد از ارتکاب جرایم بیشتر توسط این اشخاص جلوگیری کند.
او همچنین تاکید کرد، بنا بر تجربه همیشه پس از برملا شدن جرایم مشخص شده که فرد متخلف و خلافکار در اداره پلس آلمان پرونده داشته و این اداره او را میشاخته است.
دیدگاه تان را بنویسید