هیلی: تحریم‌های اقتصادی کره شمالی را به پای میز مذاکره آورد

کد خبر: 846755

«مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا همراه با «نیکی هیلی» نماینده آمریکا در سازمان ملل امروز به شورای امنیت رفتند تا گزارشی از روند گفتگو‌های جاری بین واشنگتن و پیونگ‌یانگ به اعضای شورا ارائه دهند.

هیلی: تحریم‌های اقتصادی کره شمالی را به پای میز مذاکره آورد

خبرگزاری فارس: نماینده آمریکا در سازمان ملل می‌گوید تحریم‌های اقتصادی «کره شمالی را به پای میز مذاکره آورد» و برای نگاه داشتن کره‌ای در پای این میز و برای رسیدن به هدف خلع سلاح هسته‌ای آنها، باید ادامه اعمال سخت‌گیرانه تحریم‌ها را در پیش گرفت.

«مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا همراه با «نیکی هیلی» نماینده آمریکا در سازمان ملل امروز به شورای امنیت رفتند تا گزارشی از روند گفتگو‌های جاری بین واشنگتن و پیونگ‌یانگ به اعضای شورا ارائه دهند.

پس از این نشست، ابتدا پامپئو در میان خبرنگاران حاضر شد و گفت: «امروز برای دادن گزارشی از نتیجه سفر اوایل ماه جاری به کره شمالی و پیشرفت‌هایی که در این سفر انجام شد، به شورای امنیت آمدم و به اعضای شورا و همچنین کره و ژاپن، گزارش دادم؛ کشور‌های عضو شورای امنیت بر سر مسئله نیاز به خلع سلاح هسته‌ای نهایی و قابل راستی‌آزمایی کره شمالی، اتحاد دارند و ما نیز بر سر همین مطلب، با آقای کیم (جونگ اون رهبر کره شمالی) توافق کرده‌ایم.»

وی افزود: «اجرای سخت‌گیرانه تحریم‌های کره شمالی، برای رسیدن به این هدف، حیاتی است. اعضای شورای امنیت و همه اعضای سازمان ملل متعهد شده‌اند به اعمال این تحریم‌ها و امیدواریم که به این تعهد خود احترام بگذارند.»

وزیر خارجه آمریکا در ادامه بدون نام آوردن از کشوری خاص، برخی را به نقض تحریم‌های کره شمالی متهم کرد و گفت: «در حال حاضر کره شمالی در حال قاچاق محصولات نفتی به درون خاک خود است و میزان این قاچاق، بسیار فراتر از سهمیه‌هایی است که توسط سازمان ملل تعیین شده است؛ شاخص‌ترین روش برای این کار، انتقال غیرقانونی محموله‌های نفتی بین کشتی‌هاست. چنین انتقال‌هایی در ۵ ماهه نخست سال جاری، ۸۹ بار انجام شده است و روندی ادامه‌دار است. قاچاق ذغال‌سنگ از طریق دریا و قاچاق برخی اقلام از طریق کارگران کره‌ای شاغل در کشور‌های خاص، حملات سایبری و ارتکاب برخی جرائم دیگر، منابع مالی قابل‌توجهی برای رژیم کره شمالی ایجاد کرده و این روند باید متوقف شود.»

وزیر خارجه آمریکا سپس از روز‌های رویایی تبدیل کره شمالی به یکی از دوستان آمریکا سخن گفت و تصریح کرد: «آمریکا امید دارد که روزی جمهوری دموکراتیک خلق کره، نه به عنوان دشمن بلکه به عنوان دوست در نشست‌های سازمان ملل حضور داشته باشد. تصور کنید که روزی فرا برسد که بحث موشکی کره شمالی، دیگر در دستور کار شورای امنیت نباشد؛ آن روز خواهیم توانست زمان و نیروی خود را بر روی مشکلات حاد دیگری که با آن روبرو هستیم، متمرکز کنیم.»

پامپئو البته اعتقاد داشت که بهترین راه برای رسیدن به همه این آرزو‌ها «تحریم» است. وی گفت: «من و رئیس‌جمهور ترامپ معتقدیم که می‌توان به این هدف رسید، ولی دست یافتن به چنین هدفی، تنها با اعمال همه تحریم‌های موجود ممکن است.»

در ادامه، نیکی هیلی سخن گفت. وی سخنانش را با تکرار موضع مشهور آمریکایی‌ها مبنی بر به پای میز مذاکره کشاندن دشمنان با استفاده از ابزار تحریم آغاز کرد و گفت: «۱۸ ماه پیش که به سازمان ملل آمدم، همه از اقدامات و تهدید‌های کره شمالی نگران بودند، ولی با اعمال تحریم‌های سخت بر تجارت این کشور، با اخراج دیپلمات‌های کره‌ای و البته با اتخاذ موضعی قاطع از سوی رئیس‌جمهور ترامپ، کره شمالی مجبور شد پای میز بیاید.»

نیکی هیلی برای کره شمالی هم پیغامی داشت و گفت: «ما برای چندمین بار اعلام می‌کنیم که تا زمانی که پاسخ کره شمالی به قول و قرارشان برای خلع سلاح هسته‌ای دیده نشود، آمریکا حتی یک گام هم (برای رفع تحریم‌ها) برنمی‌دارد؛ البته مشکل ما این است که برخی کشور‌های دوست، مسیر دور زدن قانون را برگزیده‌اند به خصوص در مسئله تحریم نفتی کره شمالی.»

نماینده آمریکا در سازمان ملل، در ادامه علناً روسیه و چین را به دور زدن تحریم‌های نفتی کره شمالی متهم کرد و گفت که مسکو وپکن، ارائه اسناد قطعی از ارسال محموله‌های نفتی غیرقانونی برای کره شمالی را خواستار شده‌اند، ولی آمریکا دیگر نیازی به شواهد بیشتر ندارد و این امر برایش محرز شده است.

نیکی هیلی از روسیه و چین خواست که واشنگتن را در اعمال سختگیرانه تحریم‌های کره شمالی یاری کنند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت