ایرنا: در روز دوشنبه به نقل از روزنامه 'داکا تریبیون'، جیم یونگ کیم دبیر گروه بانک جهانی با اشاره به تلاشهای بنگلادش برای مدیریت بحران انسانی و پناه دادن به مسلمانان روهینگیا گفت: این کمک مالی تلاشهای حمایتی دولت بنگلادش را تسهیل خواهد کرد.
این درحالی است که سر رسیدن فصل بارانهای موسمی بر خطرات متنوع برای مسلمانان آواره روهینگیا دربنگلادش افزوده و جان آنها را با خطر جدی روبرو کرده است.
بیشتر اردوگاههایی که در جنوب بنگلادش برای اسکان این پناهجویان آماده شده، فاقد حداقل استانداردهای مورد نیاز برای استقرار خانوادهها هستند و موسم بارانهای سیل آسا که اصطلاحا به آن 'مون سون' گفته میشود بر نگرانی آوارگان و همچنین دولت بنگلادش افزوده است.
درحال حاضر بیش از ۹۰۰ هزار آواره روهینگیا در بنگلادش زندگی میکنند که بیش از دو سوم آنها فقط در یک اردوگاه که بزرگترین نقطه تجمع آوارگان در جهان است تجمع کرده اند.
خانههایی که در این اردوگاهها برای اسکان خانوادههای معمولا پرجمعیت روهینگیا ساخته شده است کلبههای سستی هستند که از بامبو و پلاستیک سرهم بندی شده اند. بیشتر آنها یا روی دامنههای پرشیب تپهها و یا در اطراف محلهایی ساخته شده اند که آب آلوده کثیف در آنها جمع شده است. سرکوب وحشیانه نیروهای امنیتی میانمار علیه مسلمانان در ایالت راخین این کشور که اکثریت روهینگیا دارد از اواخر ماه اگوست (مرداد ماه) سال گذشته آغاز شد که در نتیجه آن بیش از ۷۰۰ هزار نفر مجبور به ترک خانه و کاشانه خود شده و در منطقه کاگس بازار بنگلادش مستقر شدند. میانمار اقلیت مسلمان روهینگیا را به رسمیت نمیشناسد و بسیاری از آنها را مجبور میکند در شرایطی مانند آپارتاید در اردوگاهها زندگی کنند. پس از موج مهاجرت اخیر، دسترسی به غذا، مراقبتهای بهداشتی، آموزش و نیازمندیهای روزمره برای بسیاری از آنها بسیار دشوار شده است.
دیدگاه تان را بنویسید