ملاقات در کاخ سفید؛ ارائه اطلاعات جالب به داماد
او اعلام کرد که این احتمال وجود دارد که بریتانیا کارکنان کارزار انتخاباتی ترامپ را تحت نظر داشته و مکالمات تلفنی ودیگر ارتباطات آنها را و احتمالا حتی خود ترامپ را مورد بررسی قرار دادهاند.
میزان: کتاب «آتش و خشم» نوشته «مایکل وولف» روزنامهنگار آمریکایی است که ۵ ژانویه ۲۰۱۸ منتشر شد.
نویسنده در ابتدای کتاب میگوید: «رویدادهایی که من در این صفحات شرح دادهام بر اساس گفتگوهایی صورت گرفتهاند که در یک دوره زمانی ۱۸ ماهه با رئیس جمهور و بیشتر اعضای ارشد کارکنان او (که تعدادی از آنها چندین بار با من گفتگو داشتند) و همچنان بسیاری از دیگری افرادی که کارکنان ارشد رئیس جمهور با آنها صحبت کرده بودند، انجام شده است.
در صفحات ۲۲۴ و ۲۲۵ کتاب «آتش و خشم» - انتشارات تیسا - درباره «روابط جارد کوشنر و تونلی بلر» آمده است: یکی ازحامیان جارد کوشنر، تونی بلر، نخست وزیر سابق بریتانیا بود که کوشنر او را از کرانههای رودخانه اردن در سال ۲۰۱۰ میشناخت، زمانی که هر دو برای شرکت در مراسم غسل تعمید گریس و کول مرداخ، دختران جوان روپرت مرداخ و همسر آن زمانش، وندی، شرکت کرده بودند. جارد و ایوانکا نیز در همان ساختمان ترامپ در پارک اَوِنی که مرداخها زندگی میکردند سکونت داشتند.
برای مرداخها این یک آپارتمان اجارهای موقت بود درحالی که ساختمان سه طبقه بزرگ آنها در خیابان پنجم در حال بازسازی بود، اما این بازسازی حدوداً ۴ سال طول کشید و در طی این مدت ایوانکا ترامپ به یکی از نزدیکترین دوستان وندی مرداخ تبدیل شد. بلر که پدرخوانده گریس بود بعدها توسط مرداخ متهم شد که با همسرش در ارتباط بوده که در نهایت به طلاق این دو انجامید. بعد از طلاق این وندی بود که از حمایت ترامپها برخوردار شد.
اما دختر رئیس جمهور و دامادش از طنز روزگار بعد از سکونت در کاخ سفید به اهداف آموزشی جدید بلر و مرداخ تبدیل شدند. کوشنر در تقریباً هیچ یک از حوزههای دولتیای که قرار بود در آن مشارکت داشته باشد حلقه نفوذ نداشت و این باعث شد که برای مشورت با اطرافیانش و قبول توصیههای آنها، هم آسیب پذیرتر و هم ناامیدتر شود. بلر حالا با علایق انسان دوستانه و دیپلماتیک خصوصی و همچنین اقتصادی در خاورمیانه به شکل ویژه تمایل داشت تا برخی از اقدامات جارد را در این حوزه هدایت نماید. درماه فوریه بلر با کوشنر در کاخ سفید ملاقاتی داشت. در طول این سفر این دیپلماتِ حالا مستقل که به دنبال اثبات توانایی خود برای کاخ سفید جدید بود اطلاعات جالب توجهی را به آنها ارائه داد. او اعلام کرد که این احتمال وجود دارد که بریتانیا کارکنان کارزار انتخاباتی ترامپ را تحت نظر داشته و مکالمات تلفنی و دیگر ارتباطات آنها را و احتمالا حتی خود ترامپ را مورد بررسی قرار دادهاند.
این به نوعی، آن طور که کوشنر متوجه شده بود، تئوری روز سبتِ غیر یهودیان در حوزه اطلاعات محسوب میشود. در روز سبت، یهودیان معتقد نمیتوانند چراغها را روشن کنند یا اینکه از کسی بخواهند تا این کار را برای آنها انجام دهد، اما اگر آنها نظر خود را اینگونه بیان کنند که احتمالاً در صورت وجود نورانجام کارها آسانتر خواهد بود واگر یک فرد غیر یهودی چراغ را برای آنها روشن کند مشکلی پیش نمیآید.
بنابر این اگر چه دولت اوباما ممکن است خود از بریتانیا درخواست نکرده باشد که از کارزار انتخاباتی ترامپ جاسوسی کند، بریتانیاییها ممکن است به این نتیجه رسیده باشند که اگر این کار را انجام دهند کمک کننده خواهد بود.
مشخص نبود که آیا اطلاعات بلر شایعه، ظن آگاهانه و یا تصورات خود او یا اطلاعاتی با منبع محکم هستند یا نه، اما آنها مطمئناً ذهن رئیس جمهور را درگیر کردند و کوشنر و بانون به ستاد CIA در لانگی رفتند تا با مایک پمپئو و معاونش، جینا هایسیل، ملاقاتی داشته باشند واین مسئله را مورد بررسی قرار دهند، چند روز بعد CIA به طرزی مبهم گزارش داد که اطلاعات درست نبودند وتنها سوءتفاهم ایجاد شده است.
دیدگاه تان را بنویسید