زنان داعش چگونه نیرو جذب میکنند؟
عناصر باقیمانده گروه تروریستی داعش با شکست در عراق و سوریه و برگشت به زادگاه خود در کشورهای اروپایی، هماکنون شیوههای سازماندهی و تبلیغی خود را تغییر داده که به دردسری برای نیروهای امنیتی این کشورها تبدیل شده است.
خبرگزاری میزان: سازمان اطاعات آلمان روز چهارشنبه از کشف یک شبکه تروریستی زنان داعش در این کشور خبر داد.
با فروپاشی سازمانی گروه تروریستی داعش در سوریه و عراق در نتیجه رزمندگی مبارزان جبهه مقاومت و ارتشهای عراق و سوریه و همچنین پشتیبانی هوایی برخی از کشورها، عناصر باقی مانده این گروه تروریستی به کشورهای اروپایی، یعنی زادگاه اصلی خود برگشتهاند و در فرمهای جدید سعی در گشترش آموزههای خود دارند.
بنا به گزارش راشاتودی، این شبکه تروریستی متشکل از ۴۰ زن داعشی هستند که بیشتر همسران آنها هماکنون در زندان به سر میبرند و در واقع با فعالیت در شبکههای اجتماعی و به خصوص با صدها دنبالکننده (فالوئر) که دارند تلاش دارند با پُمپاژ آموزههای خود در شبکههای اجتماعی به قصد مغزشویی و جذب افراد، جای خالی همسرانشان را پُرکنند.
بورخارد فریر، مدیر سازمان حفاظت از قانون اساسی آلمان، در گفتگو با روزنامه «فرانکفورتر آلگماینه زایتونگ»، در خصوص این شکبه تروریستی زنان داعش میگوید: این زنان همگی از پیروان آموزههای سلفی هستند که ایدههای افراطی خود را در همه حوزهها از نحوه تربیت کودکان تا تفسیر خاص خود از دین اسلام در شبکههای اجتماعی به صورت سازمانیافته منتشر میکردند.
وی با بیان این که هر سلفی تروریست نیست، اما بیشتر عناصر تروریستی از آموزههای تروریستی پیروی میکنند میافزاید: زنان داعشی بچههای خود را از همان دوران خردسالی نیز مغزشویی میکنند، به همین دلیل سَلَفیسم و آموزههای تروریستی به امری خانوادگی تبدیل شده که نابودی آن را با مشکل مواجه میکند.
به گفته این افسر اطلاعاتی آلمانی، آنچه بیش از همه داستان را بدتر میکند این است که بیشتر این زنان، افرادی آموزشدیده هستند و برخی از آنها صدها دنبالکننده در فیسبوک دارند و در حال حاضر نقش جدیدی در جامعه دارند، مردان داعشی فهمیدهاند که زنان را بهتر میتوان سازمان داد و توانایی بهتری در گشترش آموزههای افراطی دارند.
«هانس جورج ماسن» رئیس اطلاعات آلمان، میگوید که با شکست داعش در سوریه و عراق، طی یک سال گذشته، شمار عناصر تروریستی از ۹۷۰۰ به ۱۰۸۰۰ افزایش یافته و درحال حاضر عناصر تروریستی برنامه تبلیغاتی خود از روشهای افراطی در مکانهای عمومی به حلقههای خرابکار به ویژه در فضای اینترنت تغییر داده است که این مسئله دردسرهایی را برای نیروهای امنیتی کشورهای اروپایی ایجاد میکند؛ تجزیه گروههای بزرگتر تروریستی به واحدهای کوچکتر رصد آنها را با مشکل مواجه میسازد.
دیدگاه تان را بنویسید