ایران در آینده هم ضد آمریکایی می‌ماند/ شاید در طول زمان بتوانیم جلوی ایران بایستیم/ باید از راه‌حل انحلال شوروی برای ایران استفاده کنیم

کد خبر: 528173

آمریکن اینترست در گزارشی با عنوان به تاخیر افتادن میانه روی در ایران به انتخابات ریاست مجلس خبرگان پرداخته و نوشته است که این انتخابات نشان داد میانه روها نمی توانند در سیاست ایران تاثیرگذاری چندانی داشته باشند. گزیده ای از این یادداشت در ادامه می آید.

ایران در آینده هم ضد آمریکایی می‌ماند/ شاید در طول زمان بتوانیم جلوی ایران بایستیم/ باید از راه‌حل انحلال شوروی برای ایران استفاده کنیم
سرویس بین الملل فردا: آمریکن اینترست در گزارشی با عنوان به تاخیر افتادن میانه روی در ایران به انتخابات ریاست مجلس خبرگان پرداخته و نوشته است که این انتخابات نشان داد میانه روها نمی توانند در سیاست ایران تاثیرگذاری چندانی داشته باشند. گزیده ای از این یادداشت در ادامه می آید.
میانه روهای انتخاب شده در انتخابات اخیر ایران چندان نقشی در تصمیمات مهم ندارند. یکی از روحانیون انقلابی ایران هفته پیش به عنوان رئیس مجلس خبرگان ایران انتخاب شد. این مجلس وظیفه تعیین رهبر آینده ایران را بر عهده دارد.
آیت الله احمد جنتی 89 ساله که به عنوان رئیس این مجلس انتخاب شد فردی است که در سال 2003 و همزمان با حمله آمریکا به عراق از مردم این کشور خواست تا با انفجارهای انتحاری نیروهای آمریکایی را به قتل برسانند. انتخاب او به ریاست خبرگان نشان از قدرت انقلابی‌ها در ایران علی رغم توافق هسته ای اخیر است.55 عضو خبرگان او را در برابر آیت الله امینی میانه رو و آیت الله شاهرودی محافظه کار انتخاب نمودند.
گرچه سن آیت الله جنتی بیش تر از آن است که بتواند برای آینده ای طولانی در سیاست ایران اثر گذاری داشته باشد اما 55 رای مجلس خبرگان به او نشان می دهد که رهبر آینده ایران نیز یکی از نیروهای انقلابی است که هم چنان معتقد به دشمنی با آمریکا خواهد بود.
خوشحالی کاخ سفید بیهوده بود، میانه روها پیروز انتخابات نشدند/ شاید در طول زمان بتوانیم جلوی ایران بایستیم/ باید جلو ایران در منطقه را بگیریم
بد نیست به عقب برگردیم و نگاهی بیندازیم به اظهارنظرهایی که پس از انتخابات در ایران گفته شد.27 ساله هایی که هیچ چیزی از سیاست نمی دانند و مقامات کاخ سفیدی که بن رودز شماره آن ها را جلوی دست دارد سریع ابراز خوشحالی کردند اما برخی از تحلیلگران با سابقه چیزهای دیگری می گفتند.
آنچه در ایران می گذرد به هیچ وجه با گفته های کاخ سقفید درباره این کشور تطابق ندارد. ارزش های انقلابی‌های ایران به داخل رژیم و سیاست خارجی این کشور رسوخ کرده است و کاخ سفید نمی تواند این واقعیت را از بین ببرد.
البته این واقعیت ها بدان معنی نیست که چشم انداز تغییر در ایران را ناامید کننده بدانیم.
تجربه شوروی به ما نشان داده است که می توانیم با دشمنان راهبردی خود پیمان هایی امضا کنیم که از جنگ جلوگیری می کند. هم چنین دلایل قانع کننده ای وجود دارد که نشان می دهد اگر تا حدودی جلوی سیاست های تهاجمی ایران در منطقه بایستیم می توان از جنگ میان آمریکا و ایران جلوگیری کرد!
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد