کمک غرب به تروریست‌ها در پوشش نیروهای میانه‌رو

کد خبر: 492781

تولیدات بی‌بی‌سی در حمایت از تروریست‌های القاعده و النصره، هویت واقعی آنان را از مخاطبان مخفی نگه می‌دارد.

خبرگزاری فارس: یک تحلیل‌گر ژئوپلیتیک آمریکایی در یادداشتی ضمن اشاره به مصاحبه‌ای از بی‌بی‌سی با یکی از رهبران تروریست‌های مخالف دولت سوریه نوشت این شبکه سلطنتی انگلیس با سرپوش گذاشتن بر هویت حقیقی این فرد، نام جعلی «ارتش آزاد سوریه» را به آنان نسبت می‌دهد.
این تحلیل‌گر مستقل ژئوپلیتیک آمریکایی در «لنددسترویر» درباره یکی از آخرین تولیدات بی‌بی‌سی نوشت این برنامه تولیدی درباره سوریه مانند دیگر تولیدات رسانه‌های غربی پوچ و نفرت‌انگیز است. وی ادامه داد، با خواندن عناوین ناامیدکننده رسانه‌های غربی که حامی نیروهای تروریست هستند، دیده‌ می‌شود عبارات «شورشیان میانه‌رو» و یا «معارضان میانه‌رو» بسیار استفاده شده است. دلیلی که بی‌بی‌سی یا دیگر رسانه‌های غربی از عبارت معارضان میانه‌رو یا شورشیان میانه‌ور در سوریه استفاده می‌کند این مساله است که بر کمک‌های نظامی آمریکا به افراطیون در سوریه، سرپوش بگذارد.
وی تصریح کرد، واقعیت این است که هیچ گروه میانه‌رویی در سورریه وجود ندارد و هرگز وجود نداشته است. از سال 2007 آمریکا در تلاش برای تسلیح و تامین مالی افراطیونی است که در ارتباط با القاعده هستند تا دولت سوریه را براندازد و تاثیر ایران را در خاورمیانه کم کند.
لند دسترویر افزود، فاجعه‌ای که دائما درعنوان‌های خبری رسانه‌های غربی دیده می‌شود، درباره عملیات امنیتی سوریه و روسیه نیست بلکه توطئه‌ای است که تحلیل «سیمورر هرش» خبرنگار تحقیقی آمریکایی نیویورک‌تایمز در سال 2007 ارائه داد و در سال 2011 با شروع جنبش‌های عربی، به کار گرفته شد. در حالی‌که غرب سعی دارد این اقدامات را با نامگذاری خودش به اسم «میانه‌رو» جا بیاندازد، به راحتی می‌توان با ردیابی ارتباط مستقیم این گروه‌ها را با القاعده پیدا کرد.
نویسنده «لند دسترویر» ادامه داد، در برنامه‌ای که اخیرا بی‌بی‌سی با عنوان «بحران سوریه: شورشیان احساس می‌کنند از سوی بریتانیا و آمریکا رها شدند»، این شبکه انگلیسی ادعا می‌کند به شکلی سرّی با شورشیان مورد حمایت آمریکا ارتباط برقرار کرده است. در ادامه این ادعاها، بی‌بی‌سی با دو تیم تصویربرداری حرفه‌ای در منطقه‌ای دوافتاده توانسته با فرمانده شورشیان حلب به نام «یاسر عبدالرحیم» مصاحبه کند.
وی خاطر نشان کرد، با وجود آنکه گروه جدید به نام «ارتش آزاد سوریه» بر زبان‌ها افتاده اما هیچ کس با لباس رزم این گروه را تا کنون در میدان‌های نبرد ندیده است و یاسر عبدالرحیم هیچ ارتباطی با «ارتش آزاد سوریه»، که اصلا وجود خارجی نداشته، ندارد. در واقع این فرد فرمانده «فیلق الشام» است که متشکل از تروریست‌های القاعده و افراطیون اخوان المسلمین است. فیلق الشام و فرمانده آن جزئی از گروه «فتح حلب» هستند که شامل القاعده و احرار الشام و جیش الاسلام است و گروه جیش الاسلام گروهیست که شهروندان را در قفس‌های آهنین بر بام ساختمان‌ها قرار می‌دهد تا از آنان به عنوان سپر انسانی در مقابل حملات هوایی سوریه و روسیه استفاده کنند.
در ادامه لند دسترویر نوشت، حقوق بشر سازمان ملل نیز گزارشی درباره جیش‌الاسلام منتشر کرد که آن را در ردیف گروه‌های تروریستی قرار می‌دهد و جزئی از گروه یاسر عبدالرحیم است که در کنار آمریکایی‌ها و گروهک تروریستی جبهة النصره همکاری می‌کند. جبهة النصره تا کنون سوری‌های بیگناه زیادی را به قتل رسانده است و همواره در میان گروه‌های معارض سوری به حساب آمده است.
در این تحلیل همچنین آمده است، در برنامه اخیر بی‌بی‌سی، این شبکه خبری سعی داشت با پوشش گذاشتن بر هویت اعضای القاعده و وابستگان آنها، توطئه‌ای را که هرش در سال 2007 به راه انداخت، زنده کند و از زمانی روسیه در بحران سوریه مداخله کرد، این برنامه تا حدی برهم زده شد. زمانی که حلب در آستانه آزادی از دست تروریست‌ها بود، بی‌بی‌سی و عوامل غربی با تبلیغات رسانه‌ای سعی کردند رنج مردم سوریه را ادامه‌دار کنند و بدتر آنکه بی‌بی‌سی سعی داشت فرمانده گروه فتح حلب و القاعده را به عنوان عضوی از ارتش آزاد سوریه و تحت حمایت آمریکا معرفی کند.
در انتها نویسنده تصریح کرد، آنچه مشخص است واقعیت است که بی‌بی‌سی طی این مصاحبه سعی داشت به دقت برنامه‌ای تولید کند که هویت اصلی این تروریست را مخفی نگه داشته و دولت سوریه و حامیان آن شامل روسیه، لبنان، عراق و ایران را مجبور به پایان دادن جنگ کند تا با معارضان که همه تروریست هستند بر پای میز مذاکره بنشینند اما این ایده پوچ غرب است که نباید به هیچ کشوری تحمیل شود.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت