سفیر انگلیس در سازمان ملل: اوضاع در شمال غزه «وحشتناک» است/سفیر فرانسه در سازمان ملل: جنگ در غزه باید اکنون متوقف شود
«باربارا وودوارد» سفیر و نماینده انگلیس در سازمان ملل در نشست شورای امنیت، اوضاع شمال غزه را «وحشتناک» توصیف کرد.
«باربارا وودوارد» سفیر و نماینده انگلیس در سازمان ملل در نشست شورای امنیت، اوضاع شمال غزه را «وحشتناک» توصیف کرد.
باربارا وودوارد سفیر و نماینده دائم انگلیس در سازمان ملل روز چهارشنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت، وضعیت در شمال غزه را «وحشتناک» خواند و از اسرائیل به عنوان مقصر قطع دسترسی به کمک های غذایی نام برد.
سفیر انگلیس در سازمان ملل گفت: در نیمه اول اکتبر، هیچ کمک غذایی به شمال غزه ارسال نشده و مقامات اسرائیلی اکثریت قریب به اتفاق با تلاش های بشردوستانه بین شمال و جنوب مخالفت کردند یا مانع آنها شدند.
این دیپلمات ارشد انگلیس در سازمان ملل تصریح کرد: ما انتظار داریم که ماه اکتبر شاهد کمترین کمکها به غزه از آغاز درگیری باشد، حتی کمتر از سپتامبر.
سفیر انگلیس در سازمان ملل اضافه کرد: «اسرائیل باید به طور کامل از قوانین بین المللی بشردوستانه پیروی کند.»
سازمان ملل متحد اعلام کرد: به نظر می رسد ارتش اسرائیل در حال مسدود سازی کامل نوار غزه شمالی است.
دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد نیز روز دوشنبه به وقت محلی اعلام کرد که از حملات هوایی ۱۰ روزه رژیم اسرائیل به شمال غزه که منجر به گرفتاری دهها هزار غیرنظامی بدون آذوقه و آب شده، وحشت زده است.
این دفتر سازمان ملل متحد گفت: «در سایه تشدید خصومتها در سراسر خاورمیانه، به نظر میرسد که ارتش اسرائیل به دنبال مسدود کردن کامل شمال غزه از سایر این منطقه است و با بیتوجهی مطلق به جان و امنیت غیرنظامیان فلسطینی دست به خصومت میزند.»
به گزارش ایرنا، گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد. این وقفه یا آتش بس موقت هفت روز طول کشید و سرانجام ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳ به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.
عملیات طوفان الاقصی پس از سالها جنایات رژیم اسرائیل علیه مردم مظلوم فلسطین صورت گرفت. رژیم اسرائیل برای تلافی ناکامی و شکست خود در این عملیات، نه تنها بمباران غزه را همچنان در دستور کار خود قرار داده و از قبول هرگونه آتش بس سر باز می زند، بلکه در پی گسترش و تشدید تنش در منطقه غرب آسیا (خاورمیانه) است.
حملات رژیم اشغالگر اسرائیل،تاکنون بر اساس اعلام وزارت بهداشت غزه به شهادت ۴۲ هزار و ۱۷۵ نفر و مجروح شدن ۹۸ هزار و ۳۳۶ نفر منجر شده است./ایرنا
سفیر فرانسه در سازمان ملل: جنگ در غزه باید اکنون متوقف شود
«نیکلاس دی ریویر» سفیر و نماینده دائم فرانسه در سازمان ملل متحد خواستار آزادی اسرا، از سرگیری کمکهای بشردوستانه به غزه و آتشبس فوری شد و گفت: جنگ در غزه باید اکنون متوقف شود.
به گزارش ایرنا، دی ریویر سفیر و نماینده دائم فرانسه در سازمان ملل متحد روز چهارشنبه (به وقت محلی) در نشست شورای امنیت در مورد درگیریهای جاری در غزه، وضعیت انسانی در غزه را فاجعه بار خواند.
سفیر فرانسه در سازمان ملل، گفت: ما دیگر نمیتوانیم آن تراژدی انسانی را به عنوان یک واقعیت اجتناب ناپذیر بدانیم. باید با آزادی همه گروگانها (اسیران) و همچنین ارائه گسترده کمکهای بشردوستانه، ثبات فوری وجود داشته باشد. جنگ در غزه باید اکنون متوقف شود.
این دیپلمات ارشد دولت فرانسه همچنین، افزود: فرانسه حمله هفتم اکتبر (پانزددهم مهر ۱۴۰۲) حماس را محکوم میکند و به کار برای اجرای راهکار دو کشوری ادامه خواهد داد.
سفیر فرانسه در سازمان ملل تاکید کرد: ما به کار روی این وظیفه از جمله در شورای امنیت ادامه خواهیم داد. اقداماتی که با هدف تضعیف تشکیلات خودگردان فلسطین انجام میشود، باید متوقف شود.
وی افزود: وضعیت انسانی در نتیجه تشدید حملات اسرائیل در حال بدتر شدن است. در کرانه باختری نیز باید شاهد آتش بس فوری باشیم.
پیش از این جویس مسویا سرپرست معاونت دبیرکل سازمان ملل برای امور بشردوستانه و هماهنگ کننده امداد اضطراری روز چهارشنبه به وقت محلی در نشست شورای ۱۵ عضوی امنیت سازمان ملل، گفت: ما درخواست خود از سراسر جامعه بینالمللی برای تلاشهای دیپلماتیک فوری جهت کاهش تنش، تضمین احترام به قوانین بینالمللی، دستیابی به آتشبس فوری در غزه و توافق بر سر راه صلح پایدار را تکرار میکنیم.
سرپرست معاونت امور بشردوستانه و هماهنگ کننده امداد اضطراری سازمان ملل، افزود: مردم غزه در اثر حملات هوایی (رژیم) اسرائیل متحمل تلفات مختلفی شدهاند. تنها در یک هفته، نزدیک به ۴۰۰ فلسطینی در غزه کشته و نزدیک به یک هزار و ۵۰۰ نفر زخمی شدند. جهان تصاویر بیماران و آوارگان را دیده است که در نزدیکی بیمارستان الاقصی پناه گرفته بودند و زنده زنده در آتش سوختند.
وی تصریح کرد: اگر چنین وحشتی حس انسانیت ما را بیدار نکند و ما را به اقدام سوق ندهد، چه خواهد شد؟ حدود ۲۰ خانواده هم سرپناه و هم وسایل خود را در آتش سوزی از دست دادند.
مسویا ادامه داد: تهاجم نظامی اسرائیل در شمال تشدید شده است. درگیریهای شدید در جبالیا و اطراف آن که در محاصره است همچنان گزارش میشود و همچنین شلیک بی رویه موشکهای گروههای مسلح فلسطینی به سمت اسرائیل گزارش میشود.
سرپرست معاونت امور بشردوستانه و هماهنگ کننده امداد اضطراری سازمان ملل تصریح کرد: بر اساس تخمینهای ما، از آغاز ماه اکتبر، بیش از ۵۵ هزار نفر از منطقه جبالیا آواره شدهاند، در حالی که سایر افراد در خانههای خود گرفتار شده و آذوقه آب و غذای آنها رو به اتمام است. تنها سه بیمارستان از ۱۰ بیمارستان در استان شمالی غزه در حال حاضر فعال هستند. این مراکز با کمبود شدید سوخت، خون، درمان تروما و دارو مواجه هستند. زنان زیر بمباران شدید زایمان می کنند.
دیدگاه تان را بنویسید