دلایل شکلگیری عملیات «طوفان الاقصی» از زبان مقام سابق عربی
دبیرکل سابق اتحادیه عرب در سخنانی با رد ادعای مقصر جلوهدادن مقاومت در حملات ویرانگر رژیم صهیونیستی به نوار غزه، به تشریح دلایل شکلگیری عملیات «طوفان الاقصی» پرداخت.
دبیرکل سابق اتحادیه عرب در سخنانی با رد ادعای مقصر جلوهدادن مقاومت در حملات ویرانگر رژیم صهیونیستی به نوار غزه، به تشریح دلایل شکلگیری عملیات «طوفان الاقصی» پرداخت.
«عمرو موسی» دبیرکل سابق اتحادیه عرب، ادعاهایی که مقاومت را مسؤول ویرانیهای پس از عملیات طوفان الاقصی در نوار غزه میداند، رد کرد.
او در گفتوگو با شبکه الجزیره اظهار کرد: «این اتهامات توخالی و بیپایه و اساس است؛ چراکه به دلیل ادامه اشغالگری اسرائیل، انتظار میرفت که چنین انفجاری در فلسطین اشغالی رخ دهد».
این سیاستمدار مصری افزود: «طبیعی نیست که بگوییم قبل از هفتم اکتبر آرامش در فلسطین حاکم بود و مقامات رژیم اشغالگر میخواستند ملت فلسطین را در حالت تسلیم دائمی قرار دهند».
عمرو موسی همچنین تأکید کرد که عملیات طوفان الاقصی آشکارکننده وضعیت فلسطین اشغالی و نتیجه عملکرد و تخلفات رژیم صهیونیستی است و همچنین نشان میدهد که ادامه اشغالگری لزوماً به معنای ادامه مقاومت است.
دبیرکل سابق اتحادیه عرب ادامه داد: «دستاوردهایی که توسط اعراب و فلسطینیها بهدستآمده بسیار بزرگ بوده و این دستاوردها شامل بیداری جهان عرب و اسلام در رابطه با مساله فلسطین است».
عمر موسی همچنین تأکید کرد که باید از این دستاورد برای رسیدن به تشکیل کشور مستقل فلسطین و حق ملت فلسطین برای تعیین سرنوشت خود استفاده شود.
به دنبال عملیات فلسطینی «طوفان الاقصی» در هفتم اکتبر که صهیونیستها را در بُهت فروبرد و ضربه هولناکی را به آنها وارد کرد، تجاوزات وحشیانه ارتش رژیم اشغالگر به مناطق مسکونی در نوار غزه آغاز شد و این تجاوزات از ۱۵ مهرماه تا سوم آذر ادامه داشت و پس از وقفه یکهفتهای اول دسامبر بار دیگر ازسرگرفته شد و هنوز توافقی بر سر آتشبس پیش از ماه مبارک رمضان حاصل نشده است.
حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه تاکنون بیش از ۳۲ هزار شهید و بیش از ۷۳ هزار مجروح بر جای گذاشته است./ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید