«فردا» گزارش می‌دهد

هشدار انتخاباتی معنادار در واشنگتن / این بار اف بی آی به سود چه کسی مداخله می کنند؟

کد خبر: 1278272

سخنان مقامات ارشد اف بی آی در خصوص احتمال مداخله مستقیم در انتخابات ریاست جمهوری سال 2024 از طریق حملات سایبری و پیچیده، بار دیگر این سوال را مطرح ساخته که پلیس فدرال در انتخابات پیش رو واقعا قصد دارد به سود چه کسی مداخله کند؟

هشدار انتخاباتی معنادار در واشنگتن / این بار اف بی آی  به سود چه کسی مداخله می کنند؟

گروه سیاست سایت فردا - حنیف غفاری: سخنان مقامات ارشد اف بی آی در خصوص احتمال مداخله مستقیم در انتخابات ریاست جمهوری سال 2024 از طریق حملات سایبری و پیچیده، بار دیگر این سوال را مطرح ساخته که پلیس فدرال در انتخابات پیش رو واقعا قصد دارد به سود چه کسی مداخله کند؟در سال 2016 میلادی این مداخله به سود ترامپ صورت گرفت:جایی که جیمز کومی رئیس پلیس فدرال حدود 24 ساعت قبل از رای گیری تاکید کرد پرونده ایمیلهای منتشر شده از سوی هیلاری کلینتون اصالت داشته و کماکان علیه وی مفتوح است! همین مسئله منجر به کاهش آرا در سبد رای کلینتون (خصوصا در ایالات خاکستری و مهم ) و در نهایت پیروزی ترامپ شد.اما در سال 2020 میلادی، جایی که تقابل ترامپ و اف بی آی به نقطه اوج خود رسیده بود، این مداخله به سود دموکراتهاو بایدن صورت گرفت! 

اما در سال 2024 میلادی چنین معادله ای چگونه شکل خواهد گرفت؟کریستوفر ری، مدیر اف‌بی‌آی، می‌گوید انتظار می‌رود که انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر با تهدیدات سریع و پیچیده‌تری مواجه شود چرا که به گفته او هوش مصنوعی و سایر پیشرفت‌های فناوری مداخله در این فرآیند را آسان‌تر از قبل کرده است.

ری در یک کنفرانس مربوط به امنیت ملی همچنین گفت: «ایالات متحده در گذشته با تهدیدهای بدخیم نفوذ خارجی مقابله کرده است. اما در فرآیند انتخابات، ایالات متحده با دشمنان بیشتری روبرو خواهد شد که با سرعت بیشتری حرکت می‌کنند و به فناوری جدید تجهیز شده‌اند.»

ری با برشمردن پیشرفت‌هایی که در زمینه هوش مصنوعی ایجاد شده افزود که این تحولات باعث شده تا امکان نفوذ دشمنان خارجی بیشتر از قبل شود. او همچنین اضافه کرد که این روندها باعث شده تا نگرانی‌های دولت در مورد عملیات نفوذی که گاهی به سختی قابل تشخیص است و هدف آن هم شکل دادن به افکار عمومی است تشدید شود. اگرچه مقام‌های آمریکایی به تلاش‌های موفقیت آمیز دولت‌های خارجی ( و در راس آنها روسیه و چین)  برای تغییر مستقیم نتایج انتخابات اشاره نکرده‌اند اما در دهه گذشته بارها به تلاش‌های ناموفقی که از سوی دشمنان ایالات متحده برای نفوذ در کمپین‌های انتخاباتی صورت گرفته اشاره شده است. در سال ۲۰۱۶ عوامل روسی با سرقت و افشای ایمیل‌های دموکرات‌ها و با استفاده از یک کمپین پنهان اما قدرتمند در رسانه‌های اجتماعی تلاش کردند با ایجاد اختلاف میان رای‌دهندگان آمریکایی بخت دونالد ترامپ را در انتخابات افزایش دهند. ری پیشنهاد کرد که امسال اف‌بی‌آی اطلاعاتی را که در مورد تهدیدها به دست می‌آورد به اشتراک بگذارد. 

او همچنین در ادامه افزود: «به عنوان متخصصان اطلاعاتی، ما باید تهدیدها را شناسایی و آنها را با شرکای خود و همچنین مردم به اشتراک بگذاریم تا آنها در جریان این روندها قرار گیرند.» 

مقامات  اطلاعاتی ایالات متحده گفته‌اند که در سال ۲۰۲۰، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، مجوز عملیات نفوذ برای تحقیر جو بایدن و کمک به ترامپ در انتخابات آن سال را صادر کرد. مقامات گفته‌اند که چین هم عملیات‌های نفوذ را در نظر گرفت، اما اجرایی نکرده است. مقام‌های اطلاعاتی آمریکایی مدعی هستند که با وجود این تهدیدها، در نهایت هیچ مدرکی مبنی بر تغییر آرا یا اخلال در روند رای گیری توسط یک نهاد خارجی پیدا نشده است. مشخص نیست این ادعا تا چه اندازه صحت دارد و آیا واقعا این اتفاق رخ نداده یا مقام‌های اطلاعاتی آمریکا تلاش می‌کنند از این طریق به مردم خود اطمینان دهند که در نهایت اخلالی در این روند ایجاد نشده است. 

 

 

 

 

 

 

 

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد