عواقب میزبانی ایتالیا از تروریست‌ها

کد خبر: 1233038

این روزها و در حالی که چهره رسوای فرقه تروریستی منافقین در افکار عمومی جهان بیش از گذشته نمایان شده‌است، دولت ایتالیا در اقدامی خلاف آداب دیپلماتیک پذیرای سرکرده گروهک تروریستی مجاهدین خلق شده موضوعی که با واکنش ایران و احضار سفیر این کشور در تهران روبرو شد.

عواقب میزبانی ایتالیا از تروریست‌ها

این روزها و در حالی که چهره رسوای فرقه تروریستی منافقین در افکار عمومی جهان بیش از گذشته نمایان شده‌است، دولت ایتالیا در اقدامی خلاف آداب دیپلماتیک پذیرای سرکرده گروهک تروریستی مجاهدین خلق شده موضوعی که با واکنش ایران و احضار سفیر این کشور در تهران روبرو شد.

در حالی که این روزها چهره رسوای فرقه تروریستی منافقین در افکار عمومی جهان بیش از گذشته نمایان شده است، پارلمان ایتالیا طی اقدامی تامل برانگیز توسط برخی از اعضای سنا روز چهارشنبه - ۲۱ تیر - در جلسه کمیته استماع خود، از سرکرده مجاهدین خلق به عنوان مهمان ویژه جلسه خود دعوت به عمل آورد.

این اتفاق در حالی انجام شد که تروریست‌های منافقین پس از افتضاح اخیر این گروهک در جریان حمله پلیس آلبانی به مقر این فرقه در تیرانا، تلاش می‌کند از بی آبرویی بیشتر خود جلوگیری کند و بیش از این آواره نشود.

در این میان، بازی دولت ایتالیا در این پروژه رسوای منافقین مسئله‌ای است که البته دود آن بیش از هر کس به چشم رم خواهد رفت. بدیهی است که عواقب اینگونه اقدامات دولت ایتالیا مبنی بر مداخله آشکار در امور داخلی ایران که در جهان دیپلماسی و سیاست خارجی به معنای خصومت آشکار و اقدام مستقیم علیه امنیت ملی ایران تفسیر می شود کاملا بر عهده دولت ایتالیا خواهد بود.

به نظر می رسد دولت این کشور از پاییز سال گذشته در مواجهه با ایران هنوز در خطای محاسباتی و ادراکی به سر می برد، اتفاقی که در صورت تداوم آن یک خطای راهبردی و امتیازی منفی برای ایتالیا محسوب خواهد شد.

گفتنی است چند ماه قبل نیز بر اساس برخی اخبار غیررسمی، سفر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به ایتالیا، با تلاش فرقه تروریستی مجاهدین خلق با هدف حاشیه سازی اعضای اجاره ای خود در طی حضور وزیر خارجه ایران در رم، لغو شد.

سازمان تروریستی مجاهدین خلق طی سالیان گذشته برای جلوگیری از روند احتضار خود، شروع به باج دادن و پرداخت پول های کلان به برخی مقامات آمریکایی و اروپایی کرده است.

با این وجود، این مسئله مجوزی برای دولت ایتالیا صادر نمی کند که دولتمردان و مقامات کشورش با استفاده از این پول پاشی، ابزار اهداف تروریستی این سازمان فروپاشیده شوند.

دولت ایتالیا هم به طور حتم مانند برخی از دولت های اروپایی دیگر، مجبور به تجدیدنظر در این مسیر پر اشتباهی که قدم در آن گذارده خواهد شد البته با صرف هزینه اقدامات ضد ایرانی خود.

احضار سفیر ایتالیا در تهران به وزارت امور خارجه

این اقدام چند نماینده مجلس ایتالیا از دید وزارت امور خارجه پنهان نماند و «جزوپه پرونه» سفیر ایتالیا روز پنجشنبه - ۲۲ تیر - از سوی مدیرکل غرب اروپا به وزارت امور خارجه احضار شد.

مجید نیلی احمدآبادی مدیرکل غرب اروپا در این ملاقات به سفیر ایتالیا تعهدات بین‌المللی این کشور در مقابله با تروریسم را یادآور شد و تصریح کرد: میزبانی چند نماینده ایتالیا از یک جنایتکار تروریست، مصداق بارز ترویج و تشویق تروریسم است و جمهوری اسلامی ایران حمایت از تروریسم را در هیچ نوع و شکلی از سوی هیچ‌کس برنمی‌تابد و آن را به شدت محکوم می‌کند.

مدیرکل غرب اروپای وزارت خارجه با اشاره به احترام جمهوری اسلامی ایران به حاکمیت ملی کشورها و ضرورت صیانت از آزادی بیان و رفتار در چارچوب قانون تصریح کرد: همه سازوکارهای متمدن حکمرانی در جهان، در پی مجازات تروریست‌ها هستند و اعطای آزادی به تروریست‌ها به معنای اضمحلال قانون و نابودی آزادی شهروندان پایبند قانون است.

وی با اشاره به نفرت مردم ایران از قاتلان ۱۷ هزار شهروند ایرانی که به‌دست فرقه‌ای که این تروریست نشان‌دار سرکرده آن است، به سفیر ایتالیا تصریح کرد: بدون تردید هر حرکت از سوی هر مرجع و در هر مکان در حمایت از تروریسم محکوم است و جمهوری اسلامی ایران از دولت ایتالیا می‌خواهد تا در عمل اراده جدی خود را برای جلوگیری از تبدیل این کشور به پناهگاهی برای تروریست‌ها نشان دهد.

نیلی احمدآبادی تاکید کرد: حمایت از تروریسم نه‌تنها هیچ کمکی به منافع کلان ایتالیا در برخورداری از روابط سازنده با جمهوری اسلامی ایران نمی‌کند، بلکه چهره این کشور در افکار عمومی را به‌شدت مخدوش خواهد کرد.

دود میزبانی از تروریست‌های آواره به چشم ایتالیا خواهد رفت

در همین ارتباط سفارت کشورمان در پایتخت ایتالیا در واکنش به حضور سرکرده گروهک تروریستی منافقین اطلاعیه ای صادر کرد و نوشت: متاسفانه خبردار شدیم که با هماهنگی برخی نمایندگان پارلمان ایتالیا سرکرده گروهک تروریستی منافقین به همراه تنی چند از دیگر هواداران این فرقه رانده شده از عراق و آواره شده در خاک آلبانی وارد ایتالیا شده اند.

«جای تاسف است که خاک ایتالیا با اقدامات کاملاً مغرضانه تنی چند از نمایندگان پارلمان درحال تبدیل شدن به پایگاه فرقه ای است که دستان آن آلوده به خون بیش از ۱۷ هزار شهروند بیگناه ایرانی از زن و مرد، کودک و سالمند است. تروریست هایی که با ارتکاب جنایات تکان دهنده و هولناک به کشور و ملت خود خیانت کرده اند، قطعا از خیانت به حامیان خارجی خود هم دریغ نخواهند کرد.»

سفارت ایران در رم، با هشدار نسبت به لزوم دوری گزیدن از این فرقه بدنام تروریستی و خائن به کشور در بیانیه خود افزود: پشتیبانان تروریست‌ها نه تنها طرفی از آنها نخواهند بست، بلکه دود اقدامات این آتش افروزان در نهایت به چشم خود آنها خواهد رفت.

پول‌پاشی تروریست‌های منافق برای جلب حمایت

سفارت کشورمان در ایتالیا مقاله‌ای که به تازگی در موسسه چزم ایتالیا (مرکز مطالعات آسیا-مدیترانه) درباره ماهیت تروریستی گروهک منافقین منتشر شده را ضمیمه بیانیه خود کرده است که در آن آمده است: پس از حذف مجاهدین خلق از لیست سازمان های تروریستی توسط واشنگتن در سال ۲۰۱۲ ان بی سی گزارش داد که شبه نظامیان مجاهدین توسط اطلاعات اسرائیل برای ترور دانشمندان هسته ای ایران آموزش می بینند، واقعیتی که بعدها توسط رابرت بائر، مامور سیا تایید شد.

همچنین در همان سال سیمور هرش، روزنامه نگار برنده جایزه پولیتزر، همان کسی که اخیراً از دخالت ایالات متحده در بمب گذاری های خط لوله گاز نورد استریم پرده برداشت، فاش کرد که چندین شخصیت برجسته سیاست و اطلاعات ایالات متحده برای صحبت به نفع مجاهدین خلق دستمزد زیادی دریافت کرده اند.

جیمز ووسلی و پورتر گراس از مدیران سیا، لوئیس فری رئیس سابق اف بی آی، رودولف جولیانی شهردار سابق نیویورک و جان بولتون سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل متحد.

علاوه بر این، هرش اعلام کرد که احتمالا بین سال های ۲۰۰۵ و ۲۰۰۹ میلادی شبه نظامیان مجاهدین خلق در نوادا توسط فرماندهی عملیات ویژه مشترک ایالات متحده آموزش دیده اند.

حذف سازمان مجاهدین خلق از فهرست سازمان های تروریستی تنها به دو صورت قابل توضیح است، پرداخت پول های کلان به سیاستمداران آمریکایی و مفید بودن این سازمان در عملکرد ضد ایرانی. در واقع، به گفته ریچارد انگل خبرنگار شبکه تلویزیونی NBC، شبه نظامیان مجاهدین خلق توسط ایالات متحده به عنوان عوامل مخفی در ایران استفاده می شوند.

این اندیشکده ایتالیایی افزوده است: پایگاه خبری تحلیلی اینترسپت در سال ۲۰۱۵ میلادی فهرستی از چهره های سیاسی که از مجاهدین خلق پول دریافت کرده اند منتشر کرد، فهرستی که شامل اعضای کنگره آمریکا مانند باب منندز، جان مک کین، جودی چو، دانا روراباکر و رابرت توریچلی است.

در ماه مه ۲۰۱۸ میلادی دانیل بنجامین که بین سال های ۲۰۰۹ و ۲۰۱۲ میلادی به عنوان هماهنگ کننده مبارزه با تروریسم خدمت می کرد، به نیویورک تایمز گفت که مجاهدین خلق در ازای حمایت او از حذف نام این سازمان از تروریستی، به او پیشنهاد پول داده اند.

روزنامه آلمانی اشپیگل هم در سال ۲۰۱۹ میلادی تأیید کرده بود که سازمان مجاهدین خلق از حمایت اقتصادی و لجستیکی ایالات متحده، اسرائیل و عربستان سعودی برخوردار است.

اندیشکده چزم ادامه داد: در فوریه سال جاری، اینترسپت مقاله ای از منتشر کرد که در آن بار دیگر حمایت واشنگتن از سازمان تروریستی برای بی ثبات کردن ایران را اعلام کردند.

در گزارش اینترسپت آمده است: کنگره مدتهاست که سنگر حمایت از مجاهدین خلق بوده است. این گروه مدت هاست که از شاهینهای واشنگتن می خواهند که از جنگ با ایران و سیاست تغییر رژیم حمایت کنند.

این گزارش توضیح می دهد که با وجود محبوبیت آنها در کاپیتول هیل، ایرانیها به دلیل حمایت این سازمان از حمله صدام حسین به کشور در دهه ۱۹۸۰ و دخالت آنها در حملات داخل ایران به شدت با مجاهدین خلق مخالفت می کنند.

اندیشکده ایتالیایی چزم در انتها می نویسد: امروزه به نظر می رسد که سازمان مجاهدین خلق از حمایت زیادی از طرف دولت های دشمن ایران برخوردار است، اما جذابیت بسیار کمی برای مردم ایران دارد، به طوری که تظاهراتی که توسط این سازمان برگزار می شود تقریباً همیشه با حضور خارجی ها و افرادی که برای شرکت پول دریافت می کنند، برگزار می شود. در حالی که اقدامات تروریستی آنها افکار عمومی بسیاری از کشورها را از آنها دور کرده است و خواستار پایان دادن به کمک های مالی غرب برای مجاهدین خلق است.

ایتالیا مسیر خود را اصلاح کند

همانطور که اسناد و منابع غربی گویای آن است، میزبانی و میدان دادن به تروریست‌های منافق که جنایت پیشگی آنان برای ملت ایران هویداست، سیاستی است که دولت‌های غربی در دهه‌های گذشته برای رویارویی با جمهوری اسلامی ایران در پیش گرفته اند و همانطور که تاریخ نشان داده، راه به جایی نبرده اند.

این سیاست را در ماهها و سال‌های اخیر کشورهایی چون فرانسه و آلبانی آزمودند و به جای تعامل با تهران و دولت برآمده از اراده ملت، آغوش خود را برای جریان های تروریستی و تجزبه طلب گشودند اما گذشت زمان به آنها ثابت کرد که بیراهه رفته‌اند.

شاهد مثالی این موضوع، اقدام اخیر دولت آلبانی در مواجهه با گروهک تروریستی منافقین بود و دولت این کشور با اذعان به اقدامات تروریستی و خرابکارانه منافقین و انجام عملیات در اردوگاه منافقین به آنها هشدار داد که اگر به دنبال جنگ با ایران هستند، خاک این کشور را ترک کنند.

نمونه دیگر اقدامات فرانسه در بحبوحه حوادث سال ۱۴۰۱ ایران بود که امانوئل مکرون رییس جمهور فرانسه اقدام به دیدار با چند عنصر معاند و تجزبه طلب کرد، تا نقش پدرانه برای اینها بر عهده بگیرد اما با فروکش کردن آتش التهابات، وقتی که دید نظام جمهوری اسلامی ایران مقتدرانه در صحنه حضور دارد، رویکرد خود را تغییر داد و خرداد ماه گذشته (حدود یک ماه پیش) ۹۰ دقیقه گفت و گوی تلفنی با آیت الله رئیسی رییس جمهور ایران داشت تا رویه خود را اصلاح کند.

رئیسی در این تماس تلفنی به مکرون گوشزد کرد که محاسبات غلط برخی دولت‌های اروپایی درباره ملت ایران، ناشی از گرفتار شدن این دولت‌ها در دام اطلاعات غلط گروه‌های تروریست، تجزیه‌طلب و معاند بوده است و در مقابل مکرون نیز تاکید کرد که کشورش به‌ دنبال تعامل با جمهوری اسلامی ایران است.

اینکه چرا برخی کشورهای غربی بخصوص در حوزه اروپا تمایل دارند که با وجود آگاهی و شناخت دقیق از ماهیت تروریستی فرقه منافقین همچنان از آنان حمایت کرده و یا میزبان تروریست‌های نشان دار و یا نشست‌های دوره ای آنان باشد، در سیاست دوگانه غرب در استفاده از مفاهیمی چون حقوق بشر و آزادی بیان قابل تعریف است. آنان با استفاده از این استانداردهای دوگانه در تلاشند تا در رویارویی با دولت و نظام مردمی جمهوری اسلامی ایران ابزاری در اختیار داشته باشند هرچند می دانند که تروریست‌های مطلوبشان ذره‌ای مقبولیت در میان مردم ایران ندارند.

این بار نوبت دولت ایتالیاست که سیاست خود را در قبال تروریست‌ها روشن کند؛ اینکه آیا می‌خواهد پایگاهی برای فرقه‌ای باشد که بیش از ۱۷ هزار نفر از مردم ایران را به شهادت رسانده و به وطن خود خیانت کرده اند و یا در مسیر اصلاح روابط با تهران قدم خواهد گذاشت./ایرنا

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد