زرداری: توسعه روابط پاکستان و ایران با قوت ادامه دارد
وزیر امور خارجه پاکستان با تاکید بر اهمیت تحولات اخیر در مراودات اقتصادی و مرزی با جمهوری اسلامی ایران افزود که توسعه روابط تهران-اسلامآباد با قوت ادامه دارد.
وزیر امور خارجه پاکستان با تاکید بر اهمیت تحولات اخیر در مراودات اقتصادی و مرزی با جمهوری اسلامی ایران افزود که توسعه روابط تهران-اسلامآباد با قوت ادامه دارد.
به گزارش تلویزیون ملی پاکستان، «بلاول بوتو زرداری» در مصاحبه با شبکه الجزیره اظهار داشت که وی در سفر خود به عراق با مقامات این کشور پیرامون ازسرگیری روابط ایران و عربستان نیز گفتوگو و از نقش بغداد برای پیشبرد روند صلح تمجید کرد.
وی افزود که اکنون شاهد بازگشایی رسمی سفارتخانههای ایران و عربستان هستیم که نه تنها به سود دو کشور اسلامی است بلکه خبر خوشی برای تمام منطقه است که در راستای پایداری صلح و ثبات منطقهای میباشد.
زرداری با یادآوری سفر سال گذشته خود به جمهوری اسلامی ایران گفت که وی اخیرا نخست وزیر پاکستان را در سفر به نقطه مشترک مرزی با ایران و دیدار با رئیس جمهور این کشور همراهی کرد که هدف آن بهرهبرداری از بازارچه مرزی و پروژه انتقال برق ایران به پاکستان بود.
وی تاکید کرد که تقویت روابط دوجانبه و همکاریها با ایران با قوت ادامه دارد همچنان که پاکستان مصمم به توسعه مناسبات با دیگر بازیگران مهم منطقه از جمله روسیه است.
نخستین بازارچه مرزی ایران در پیشین سیستان و بلوچستان با پاکستان روز پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت امسال توسط آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری اسلامی ایران و شهباز شریف نخست وزیر پاکستان به بهرهبرداری رسید.
یک روز پس از دیدار سران جمهوری اسلامی ایران و پاکستان، کابینه دولت پاکستان به ریاست نخست وزیر تشکیل جلسه داد و اعلام شد که وزیر خارجه این کشور در راس یک هیات بلندپایه برای تسریع اجرای توافقات دوجانبه، به تهران سفر میکند.
وزیر امور خارجه پاکستان درباره روابط دوجانبه با جمهوری عراق نیز گفت که همکاریها در حوزههای دفاعی و امنیتی میان دو کشور گسترش خواهد یافت.
وی افزود که توافقات خوبی با مقامات عراقی صورت گرفت و در همین راستا ما برای گسترش مناسبات فرهنگی و گردشگری مذهبی تصمیم به گشایش سرکنسولگری پاکستان در نجف اشرف گرفتیم و کار در این خصوص به سرعت انجام خواهد شد.
بلاول بوتو زرداری درباره روابط پیچیده پاکستان با افغانستان و وضعیت فعلی در تعامل با حکومت طالبان نیز گفت که راهکار اصلی برای رسیدگی به مسائل افغانستان تعامل سازنده با هیات حاکمه موقف این کشور است.
وی با اذعان به عدم تعهد طالبان به پرداختن به نگرانیهای جامعه جهانی افزود که حاکمان افغانستان متعهد بودند که حقوق زنان، تحصیل دختران را تامین و گامهای موثر برای مبارزه علیه تروریسم بردارند که البته چنین چیزی را مشاهده نکردیم./ایرنا
دیدگاه تان را بنویسید