پاسخ کرملین به آمارسازی آمریکا برای تلفات روسیه در جنگ اوکراین
کاخ کرملین اعلام کرد که ایالات متحده آمریکا برای تلفات روسیه در جنگ اوکراین آمارسازی میکند.
کاخ کرملین اعلام کرد که ایالات متحده آمریکا برای تلفات روسیه در جنگ اوکراین آمارسازی میکند.
دیمیتری پسکوف سخنگوی کاخ کرملین امروز سهشنبه گفت که آمریکا نمیتواند از تلفات روسیه در عملیات ویژه نظامی در اوکراین آگاه باشد از همین رو آنها برای آن آمارسازی میکنند.
امروز چندین رسانه به نقل از جان کربی هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا گزارش دادند که بیش از 100 هزار سرباز روسیه در جریان جنگ اوکراین کشته یا زخمی شدند.
پسکوف در اینباره توضیح داد: واشنگتن در موقعیتی نیست که آمار صحیح ارائه دهد، آنها چنین دادههایی ندارند. فقط باید بر روی آمارهایی تمرکز کرد که در زمان مناسب از سوی وزارت دفاع روسیه منتشر میشود.
وی در مورد نقش آلمان در جنگ اوکراین اضافه کرد که برلین قادر به تضمین این نیست که کییف از تسلیحات غربی برای حمله به روسیه استفاده نکند.
اولاف شولتز صدراعظم آلمان روز دوشنبه اعلام کرد که برلین از گامهای یکجانبه هنگام ارائه حمایت نظامی از اوکراین خودداری میکند و اطمینان حاصل میکند که تسلیحات ارسالی به کییف علیه خاک روسیه استفاده نشود.
سخنگوی کاخ کرملین در این خصوص نیز تشریح کرد: اولا، آلمان در موقعیتی نیست که بر این مساله نظارت کند. دوم، تسلیحات ارسالی آلمان به کییف از پیش به سمت خاک روسیه شلیک شده، زیرا دونباس جزو مناطق روسیه است. تسلیحات خاک روسیه را هدف قرار میدهند و هر روز دخالت مستقیم و غیرمستقیم آلمان در این مناقشه افزایش مییابد.
پسکوف در بخش دیگری از صحبتهای خود در مورد توافق غلات استانبول گفت که شرایط مرتبط به بخش کشاورزی روسیه هنوز برآورده نشده و گفتگو ادامه دارد.
پیشتر یک رسانه انگلیسی به نقل از یک منبع ارشد اوکراینی گزارش داد که مذاکرات ابتکار غلات دریای سیاه موسوم به توافق غلات با مشارکت همه طرفین برای روز 3 مه برنامه ریزی شده است./تسنیم
واکنش روسیه به دخالت آمریکا در مناقشه قرهباغ
روسیه به تلاش آمریکا برای برگزاری مذاکرات صلح بین آذربایجان و ارمنستان واکنش نشان داد.
به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین امروز (سه شنبه) در واکنش به مذاکرات صلح بین ارمنستان و آذربایجان به میزبانی آمریکا در این هفته گفت هیچ جایگزینی برای توافق امضا شده در سال ۲۰۲۰ با میانجیگری مسکو وجود ندارد.
پسکوف که در نشستی خبری سخن میگفت، افزود: در حال حاضر، هیچ مبنای قانونی دیگری وجود ندارد که به حل و فصل این مناقشه کمک کند و هیچ جایگزینی برای این توافق سه جانبه وجود ندارد.
آمریکا قصد دارد در هفته جاری مذاکراتی با حضور نمایندگانی از کشورهای ارمنستان و آذربایجان برگزار کند.
تنش ها در روزهای اخیر پس از اینکه آذربایجان اعلام کرد یک ایست بازرسی در کریدور لاچین ایجاد کرده است، دوباره افزایش یافت. این گذرگاه تنها راه ارتباطی زمینی بین ارمنستان و قره باغ کوهستانی است.
ارمنستان این اقدام را نقض آتش بس مورد مذاکره بین دو طرف اعلام کرده است.
دیدگاه تان را بنویسید