غرق 75 پناهجو در سواحل لیبی

کد خبر: 1110758

سازمان بین‌المللی مهاجرت گزارش داد که دستکم 75 پناهجوی غیرقانونی به دنبال واژگون شدن قایق خود در سواحل لیبی، جان خود را از دست دادند.

غرق 75 پناهجو در سواحل لیبی

سازمان بین‌المللی مهاجرت روز شنبه گزارش داد که دستکم ۷۵ مهاجر در سواحل لیبی غرق شدند.

به نوشته خبرگزاری «آناتولی» سازمان بین‌المللی مهاجرت واقع در فرانسه در توییتی اعلام کرد که چهارشنبه گذشته به دنبال غرق شدن یک قایق حامل پناهجویان، ۱۵ سرنشین توسط ماهیگیران محلی نجات یافته و به شهر ساحلی «زواره» در لیبی آورده شدند. در این حاثه متاسفانه بیش از ۷۵ مهاجر غرق شدند.

این منبع خبری به ملیت جان باختگان این حادثه هیچ اشاره‌ای نکرده است. این فاجعه اخیر شمار جانباختگان در مرکز مدیترانه را در سال جاری به بیش از ۱۳۰۰ نفر رساند. لیبی به یک مرکز انتقال مهم برای مهاجران غیرقانونی تبدیل شده است که تلاش می‌کنند خود را به اروپا برسانند تا از فقر و درگیری در کشورهای خود فرار کنند.

آمار رسمی منتشر شده در اروپا نشان می‌دهد ۱۸۲۹۲ کودک متقاضی پناهندگی در این قاره خلال سالهای ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۰ مفقود شده‌اند. آمار منتشر شده رسمی در آلمان نشان می‌دهد که بیشتر کودکان گم شده  مراکشی، الجزایری، اریتره‌ای و گینه‌ای هستند.

این گزارش حاکیست، ۵۷۷۵ کودک مهاجر در ایتالیا، ۲۶۴۲ کودک در بلژیک، ۲۱۱۸ کودک در اسپانیا و ۹۴۴ کودک در سوئیس گم شده‌اند. طبق آمارهای اداره پلیس فدرال آلمان ، امار کودکان مفقود شده در این کشور ۷۸۰۶ نفر بود و در حالیکه ۷۰۸۲ نفر از کودکان مفقود شده پیدا شد، اما هنوز حدود ۷۲۴ کودک مفقود هستند.

از آنجایی که کشورهای اتحادیه اروپا هنوز رویکرد واحدی در مورد مهاجرت و پناهجویان ندارند، درخواست های پناهندگی در اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۰ بیش از ۳۰ درصد نسبت به سال قبل کاهش یافته است.

دفتر پشتیبانی پناهندگی اروپا (EASO) اعلام کرد که کاهش ۳۱ درصدی در ۲۷ کشور عضو به علاوه نروژ و سوئیس، عمدتا نتیجه محدودیت‌های سفر ناشی از شیوع ویروس کروناست.

کشورهای جنوب اروپا با سواحل گسترده همواره  مقصد نخست مهاجرانی هستند که در آرزوی رسیدن به اروپا هستند. بیشتر این مهاجران با قایق و در مسیرهای خطرناک قاچاقیان انسان در دریا از سواحل ترکیه و یا از جزایر نزدیک یونان و یا از طریق شمال مدیترانه خود را به یونان، اسپانیا، ایتالیا و قبرس می‌رسانند. فقر، بیکاری، قحطی و نبردهای قومیتی از جمله دلایل اصلی مهاجرت این افراد عمدتا ساکن آفریقای شمالی  به قاره سبز است./فارس

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد