کرونا در ایران/ابتلای معلمان یکی از دبستانهای کرمان به کرونا صحت دارد؟
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان درباره صحت و سقم ماجرای ابتلای معلمان و پرسنل یکی از دبستانهای شهر کرمان که پیش از بازگشایی مدارس، در محل مدرسه حضور یافته و مبتلا شدهاند گفت: متاسفانه این اتفاق افتاده و صرف مدرسه بودن مطرح نیست. مدارس بهصورت آنلاین و مجازی آموزش میدهند ولی معلمان و کادر اداری مدارس بعد از تعطیلات نوروز روزانه یکی، دو ساعت البته با حفظ نکات بهداشتی در مدرسه حضور داشتند. این اتفاق در پی بیمبالاتی در آن مدرسه اتفاق افتاده و شرایط بهداشتی را کامل رعایت نکردند.
خبرگزاری ایسنا: سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان درباره صحت و سقم ماجرای ابتلای معلمان و پرسنل یکی از دبستانهای شهر کرمان که پیش از بازگشایی مدارس، در محل مدرسه حضور یافته و مبتلا شدهاند گفت: متاسفانه این اتفاق افتاده و صرف مدرسه بودن مطرح نیست. مدارس بهصورت آنلاین و مجازی آموزش میدهند ولی معلمان و کادر اداری مدارس بعد از تعطیلات نوروز روزانه یکی، دو ساعت البته با حفظ نکات بهداشتی در مدرسه حضور داشتند. این اتفاق در پی بیمبالاتی در آن مدرسه اتفاق افتاده و شرایط بهداشتی را کامل رعایت نکردند.
"مهدی شفیعی" عصر امروز ۲۹ اردیبهشت در نشست خبری با محوریت کروناویروس گفت: در گام دوم مدیریت کرونا، پروتکلهای بهداشتی با هدف بازگشت تدریجی جامعه به روال عادی و براساس اینکه خطر انتقال در کدامیک از مشاغل بالاتر است، تعریف میشوند لذا مشاغل به گروههای با خطر بالا، متوسط و پایین تقسیم بندی شده و بعد بهصورت پلکانی بازگشایی میشوند.
وی با اشاره به بازگشاییهای صنوف ادامه داد: در مرحله نخست، مشاعل کمخطر با شرط حفظ رعایت پروتکلها بهداشتی بازگشایی شدند، سپس مشاغل با خطر متوسط و بعد هم مشاغل پرخطر و اماکن تجمعی مثل تالارها که ممکن است این گروه هم بازگشایی شوند ولی در همهی شهرها اعم از سفید و زرد و قرمز، پروتکلهای الحاقی باید اجرا شود و صاحب صنف، موظف به رعایت آن است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان بر لزوم رعایت پروتکلهای بهداشتی توسط صاحبان اصناف تاکید کرد و افزود: ناظران بهداشتی و بازرسان استانداری و سازمان صنعت، معدن و تجارت، اصناف و تعزیرات باید دست به دست هم بدهند تا پروتکلها به نحو احسنت اجرا شوند و با مخاطیان برخورد شدید با آن صورت گیرد و حتی تعطیل شوند ضمن آنکه تعطیلی هم طولانیمدت باشد و جریمههای سنگین نیز برای آن لحاظ و حتی موضوع آن رسانهای هم شود؛ این موضوع، شامل ادارات نیز میشود.
وی با ابراز تاسف از اینکه پروتکلها کمرنگ اجرا میشوند، تصریح کرد: در جلسهی روز شنبه ستاد مقابله با کروناویروس استان این موضوع را مطرح کردم و از این موضوع نگران هستیم. وزارت بهداشت هم همواره هشدار داده که بازگشایی و سفید اعلام کردن بهمعنی این نیست که اپیدمی به پایان رسیده است. اگر پروتکلها با جدیت رعایت نشود احتمال بازگشت موجهای بعدی اپیدمی وجود دارد.
شفیعی در مورد آمار کلی پرسنل مبتلا به کرونا در استان نیز گفت: درست است پرسنل درگیر میشوند ولی خیلی از آنان در بیمارستان و بهواسطهی شغلشان نبوده که مبتلا شدهاند بلکه ممکن است در محیط بیرون از محل کار آلوده شده باشند و چون تفکیک این موارد کار سختی است، از طرفی، ارائهی این آمار، بار حقوقی هم دارد بنابراین سعی کردیم وسواس بیشتری برای ارائهی آمار در این گروه داشته باشیم و تنها روزهایی که مطمئن هستیم فرد در محل کار مبتلا شده آن را اعلام میکنیم.
وی افزود: در زیرمجموعهی دانشگاه علومپزشکی کرمان، تعداد پرسنل درمانی مبتلا به کووید ۱۹ کمتر از ۵۰ نفر است و خوشبختانه، مورد فوت و بیمار شدید در میان این قشر نداشتیم و اکثر موارد سرپایی درمان شدند و بهبود یافتند و زیر پنج نفر هم بودند که یکی، دو روز در بیمارستان بستری شدند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان درباره صحت و سقم ماجرای ابتلای معلمان و پرسنل یکی از دبستانهای شهر کرمان که پیش از بازگشایی مدارس، در محل مدرسه حضور یافته و مبتلا شدهاند گفت: متاسفانه این اتفاق افتاده و صرف مدرسه بودن مطرح نیست. مدارس بهصورت آنلاین و مجازی آموزش میدهند ولی کادر معلمان و اداری مدارس بعد از تعطیلات نوروز روزانه یکی، دو ساعت البته با حفظ نکات بهداشتی در مدرسه حضور داشتند. این اتفاق در پی بیمبالاتی در آن مدرسه اتفاق افتاده و شرایط بهداشتی را کامل رعایت نکردند.
وی ادامه داد: این شرایط، فقط مخصوص آموزشوپرورش نیست و در دیگر مکانهای اداری از جمله بانکها و یکی، دو محیط کارمندی دیگر نیز مشابه آن رخ داده است.
شفیعی خطاب به مردم گفت: باید بدانید که افراد بدون علامت وجود دارند و همه جا در حال تردد هستند و اگر رعایت نکات بهداشتی صورت نگیرد، دیگران هم میتوانند مبتلا شوند.
وی در خصوص کمبود کیتهای تشخیصی کروناعنوان کرد: ما در مراکز کیت تشخیصی کرونا نداریم که بگوییم کیت کم شده بلکه محیط حمل نمونه و سوآپ برای نمونهگیری در اختیار مراکز قرار میدهیم. به دلیل اینکه منابع را مدیریت کنیم، تیمی موظفند که روزانه توزیع را انجام داده و بعد هم جمعآوری نمونه را انجام میدهند. ما براساس افرادی که روزانه فراخوان میدهیم و درصدی که احتمال میدهیم مراجعهی حضوری دارند این امکانات را توزیع میکنیم.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان بیان کرد: تیم ۱۶ نفرهای در شهرستان کرمان موارد تماس با بیماران مثبت را پیگیری میکنند. اگر فردی فراخوان میشود گاهی تمام خانواده را با خود میبرد، که نیاز نیست. اگر فرد مثبت شد اطرافیان او به هر تعداد که باشند فراخوان میشوند. اگر از اطرافیان کسی مثبت شد مجدد دیگر کسانی که با او در تماس بودهاند فراخوان میشوند. جای نگرانی نیست.
تعداد مبتلایان ویروس کرونا در استان کرمان از مرز ۱۲۰۰ نفر گذشت سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: با مثبت شدن تست کرونای ۶۴ نفر در استان کرمان در ۲۴ ساعت گذشته تعداد مبتلایان استان به ۱۲۱۸ نفر رسید.
مهدی شفیعی، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان شمار موارد مثبت مبتلا به کووید ۱۹ در استان کرمان را طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۴ مورد از میان ۲۲۷ نمونه تست ارسالی به آزمایشگاههای استان اعلام کرد و گفت: تعداد مبتلایان به کووید ۱۹ در استان کرمان به ۱۲۱۸ نفر رسید.
مهدی شفیعی افزود: موارد مثبت ۲۴ ساعت گذشته ۱۹ مورد آن مربوط به افراد بستری در بیمارستان ها، ۹ مورد بیماران سرپایی، یک مورد پرسنل و ۳۵ مورد اطرافیان بیماران میشود؛ بنابراین بیشترین تعداد موارد مثبت در ۲۴ ساعت گذشته مربوط به شهرستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با ۳۱ مورد و دانشگاه علوم پزشکی بم با ۱۵ مورد است.
او گفت: موارد مثبت در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان با ۱۱ مورد، حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با یک مورد و حوزه دانشکده علوم پزشکی سیرجان با ۶ مورد در ۲۴ ساعت گذشته ثبت شده است؛ بنابراین در ۲۴ ساعت گذشته تست ۲۴ زن و ۴۰ مرد مثبت شده است.
شفیعی تصریح کرد: متاسفانه با فوت یک مرد در حوزه دانشگاه علوم پزشک جیرفت به دلیل ابتلا به کووید ۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان این بیماری در سطح استان به ۶۴ نفر رسید.
او اظهار کرد: خوشبختانه ۵ نفر در ۲۴ ساعت گذشته از مراکز درمانی ترخیص شدهاند که تعداد موارد بهبود یافته از بیماری کووید ۱۹ در استان کرمان ۴۴۹ نفر است.
22 بیمار مشکوک به کرونا در قم بستری شدند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم از مراجعه 25 نفر با تشخیص احتمالی کرونا به مراکز درمانی قم خبر داد و گفت: 22 نفر از این افراد در بخشهای بیمارستانها بستری شدند.
محمدرضا قدیر ظهر امروز در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: طی 24 ساعت گذشته و منتهی به بیست و نهم اردیبهشت ماه، 25 نفر در مراکز درمانی قم با تشخیص احتمالی و مشکوک به کرونا و یا مشکلات حاد تنفسی پذیرش شدند.
وی یادآور شد:22 نفر از این تعداد در بخشهای بیمارستانها بستری و مابقی پس از معاینه و بررسی در بخش اورژانس مراکز با دستورات دارویی و بهداشتی مرخص شده اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم خاطرنشان کرد: در شبانه روز گذشته، 12 نفر از کل بیماران بستری در بخشهای مختلف طی روزهای متمادی پس از بهبودی توسط پزشکان معالج از بیمارستان ترخیص شدند.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر 140 نفر مشکوک و محتمل به کرونا در قم بستری بوده که 25 نفر آنها بدحال هستند.
شمار مبتلایان کرونا در فارس 5000نفر شد
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از شناسایی 126 مورد جدید ابتلا به کروناویروس در استان فارس خبر داد. به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، عبدالرسول همتی اظهار داشت: از یک هزار و 634 نمونه ارسالی به آزمایشگاه های تخصصی کووید19 استان، 126 مورد مثبت شناسایی شده که با افزوده شدن این موارد جدید، آمار کنونی استان فارس به پنج هزار نفر رسیده است.
وی افزود: متاسفانه دو نفر در ۲۴ ساعت گذشته به دلیل ابتلا به کروناویروس جان خود را از دست دادند که با این دو مورد جدید، تاکنون آمار موارد فوتی به دلیل ابتلا به کرونا ویروس در فارس به 100 نفر رسیده است.
معاون بهداشت دانشگاه با تفکیک موارد فوتی استان بر اثر ابتلا به کروناویروس از شروع تاکنون، گفت: از این تعداد 63 مورد مربوط به شیراز؛ 9 مورد مرودشت؛ 3 مورد آباده؛ اقلید و کازرون هر کدام 2 مورد؛ رستم، داراب، پاسارگاد، زرقان، ارسنجان، سروستان، نی ریز و بیضا هر کدام یک نفر بوده و مابقی جانباختگان نیز مربوط به دیگر دانشگاه ها و دانشکده های استان است.
همتی بیان کرد: آمار جانباختگان بر اثر کروناویروس در استان، 59درصد به مردان و 41درصد به زنان اختصاص دارد و میانگین سنی جانباختگان نیز 65 سال است.
وی همچنین آمار بهبودیافتگان بیمارستانی و ایزوله خانگی استان را چهار هزار و 102 نفر اعلام کرد.
معاون بهداشت دانشگاه تاکید کرد: روند ابتلا به بیماری کووید19 در استان فارس رو به افزایش است و مردم باید برای پیشگیری از ابتلا به کروناویروس و قطع زنجیره های انتقال این بیماری، در خانه ماندن، رعایت بهداشت فردی، فاصله مناسب در روابط اجتماعی و استفاده از ماسک در زمان خروج از خانه را جدی بگیرند.
جهش دوباره کرونا در خوزستان / شناسایی ۵۱۵ بیمار در یک روز در حالی که روز گذشته آمار مبتلایان به کرونا با کاهش به ۳۱۰ رسیده بود امروز دوباره شاهد جهش مبتلایان بودیم و در ۲۴ ساعت گذشته ۵۱۵ نفر بیمار جدید در خوزستان شناسایی شدند.
به گزارش خبرگزاری مهر، علی احسان پور، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز گفت: به توجه به افزایش میزان غربالگری کرونا در خوزستان بیش از ظرفیت آزمایشگاهی موجود، با تلاش شبانهروزی خادمان سلامت مردم در آزمایشگاههای پنجگانه تشخیص کرونا در خوزستان، تمامی نمونههای مربوط به روزهای ۲۷، ۲۸ و ۲۹ اردیبهشتماه بروز رسانی شد.
وی گفت: بر این اساس از مجموع تستهای باقیمانده مربوط به سه روز گذشته، ۵۱۵ مورد قطعی مثبت شناسایی شد، ۲۸۹ مورد آن مربوط به شبانهروز گذشته استان است که با احتساب این موارد مبتلایان در خوزستان به هفت هزار و ۴۶۱ مورد افزایش یافت.
وی تصریح کرد: موارد جدید به تفکیک شهرستان شامل اهواز ۳۲۲ مورد، اندیمشک هفت مورد، ایذه دو مورد، باغملک دو مورد، دشت آزادگان ۱۲ مورد، رامهرمز یک مورد، مسجدسلیمان ۹ مورد، هفتگل پنج مورد، رامشیر چهار مورد، حمیدیه هفت مورد، باوی ۱۲ مورد، کارون هشت مورد، هندیجان یک مورد، ماهشهر ۱۸ مورد، آبادان ۴۴ مورد، خرمشهر سه مورد، شادگان دو مورد، شوشتر ۴۷ مورد، بهبهان ۹ مورد بوده است.
احسان پور تصریح کرد در ۲۴ ساعت گذشته ۱۱ بیمار مبتلا به کروناویروس در استان جان خود را از دست داده تا فوت شدگان به ۳۷۱ نفر افزایش یابد.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اهواز با بیان کرد: در حال حاضر ۷۹۸ بیمار در بیمارستانهای استان تحت درمان هستند و خوشبختانه ۶ هزار و ۲۹۲ بیمار پس از بهبودی از مراکز درمانی استان ترخیص شدند.
به گزارش خبرنگار مهر، آمار مبتلایان به کرونا در خوزستان امروز در حالی اعلام شد که هنوز دانشگاه علوم پزشکی دزفول شامل سه شهرستان دزفول، شوش و گتوند اعلام نشده است.
کرونای ۴ دانشآموز در قشم هیچ ارتباطی با محیط مدرسه ندارد مدیر آموزش و پرورش شهرستان قشم گفت: ابتلای چهار دانش آموز قشمی به کرونا هیچ ارتباطی به حضور آنان در محیط مدرسه ندارد.
بهرام پور اشرف در گفتگو با خبرنگار تسنیم در قشم اظهار داشت: چهار جوان دانش آموزی که در چند روز گذشته در قشم به ویروس کرونا مبتلا شدند هیچ ارتباطی با محیط مدرسه نداشتهاند.
وی افزود: عنوان شدن نام چهار دانش آموز قشمی در جمع افراد مبتلا به کرونا تنها براساس سن و سال آنان تخمین زده شده است و این چهار نفر طی یکماه گذشته تاکنون هیچ ارتباطی با محیط مدرسه نداشتهاند.
رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان قشم اضافه کرد: بیان ابتلای چهار دانش آموز قشمی به کرونا موجب نگرانی خانواده دانش آموزان این شهرستان شده بود.
وی در ادامه با اشاره به بازگشایی مدارس در شهرستان قشم خاطرنشان کرد: مدارس این شهرستان براساس سیاست وزارت آموزش و پرورش و با نظارت شورای هر مدرسه باهدف رفع مشکلات درسی دانش آموزان با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی بازگشایی شده است.
رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان قشم حضور در کلاس درس اختیاری است ادامه داد: در هر کلاس درس نهایتا پنج دانش آموز با رعایت مسائل بهداشتی از برنامههای آموزشی بهره میبرند.
وی تاکید کرد: تمام مدارس این شهرستان پیش از بازگشایی با هدف رفع مشکلات درسی دانش آموزانی که موفق به استفاده از برنامههای آموزشی آنلاین نشدهاند، توسط نیروهای سازمان منطقه آزاد قشم و شهرداری و دهیاریهای برخی از روستاها ضدعفونی و گندزدایی شدهاند.
پور اشرف گفت: زمان استفاده دانش آموزان از مباحث آموزشی هم به تصمیم شورای مدرسه مربوط میشود.
شایان ذکر است؛ شهرستان قشم در جنوب ایران دارای 223 مدرسه دولتی و غیر دولتی با 27 هزار دانش آموز میباشد.
رکورد ابتلا به کرونا در استان بوشهر/ تأیید ۷۹ مورد جدید دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر از بهبودی قطعی ۲۷۳ بیمار مبتلا به کرونا در استان بوشهر خبر داد و گفت: ۷۹ نفر به لیست مبتلایان ویروس کرونا در بوشهر افزوده شد.
به گزارش خبرنگار مهر، سعید کشمیری ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تعداد بیماران مبتلا به کرونا در استان بوشهر تا روز دوشنبه ۲۹ اردیبهشتماه ۵۴۳ نفر شامل ۳۱۵ مرد و ۲۲۸ زن است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اضافه کرد: از ۷۹ مورد مثبت جدید، ۱۹ مورد در بوشهر، ۲۸ مورد در دشتستان، ۱۴ مورد در دشتی، ۶ مورد در کنگان، ۴ مورد در گناوه، ۳ مورد در تنگستان، ۲ مورد در دیر، ۲ مورد در عسلویه و یک مورد در جم شناساییشدهاند.
دکتر کشمیری اضافه کرد: ۱۹ بیمار جدید شهرستان بوشهر، آقایانی ۳۱، ۴۳، ۴۴، ۳۶، ۲۷، ۴۶، ۳۱ و ۴۳ ساله و کودکی ۱۰ ساله و خانمهایی ۲۷، ۶۱، ۱۸، ۲۱، ۴۰، ۳۸، ۴۵ و ۳۳ ساله که به صورت سرپایی در مرکز بیماریابی شهرستان شناساییشدهاند و در مراقبت خانگی قرار دارند و آقایی ۷۲ ساله و خانمی ۲۶ ساله نیز در حال سپری کردن دوره درمانی خود در بیمارستان هستند.
وی بیان کرد: از ۲۸ بیمار جدید شهرستان دشتستان، آقایانی ۳۷، ۵۷، ۵۴، ۶۵، ۴۸، ۲۷، ۳۹، ۱۲، ۳۶، ۲۳، ۶۴، ۷۴، ۴۴، ۳۸ ساله و خانمهایی ۳۷، ۳۰، ۵۹، ۳۵، ۲۹، ۴۵، ۵۲، ۳۲، ۱۲، ۳۳، ۵۷، ۲۶ و ۲۸ ساله و دختر بچه ۱۰ ساله که همه بیماران سابقه تماس با مورد مثبت داشتهاند و به صورت سرپایی در مرکز بیماریابی شهرستان شناساییشده و در مراقبت خانگی قرار دارند.
کشمیری اضافه کرد: ۱۴ مورد بیمار جدید شهرستان دشتی، آقایانی ۳۸، ۲۷، ۷۰، ۳۲ ساله و پسربچهای ۴ ساله و خانمهایی ۳۵، ۳۰، ۵۵، ۵۲، ۷۰، ۲۷ و ۲۵ و دو دختر بچه ۳ و ۷ ساله هستند که همه بیماران سابقه تماس با مورد مثبت داشتهاند و به صورت سرپایی در مرکز بیماریابی شهرستان شناساییشده و در مراقبت خانگی قرار دارند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ۶ بیمار جدید شهرستان کنگان، خانمهای ۳۲، ۳۷ و آقایانی ۱۲ و ۴۵، نوزادی ۸ ماهه، پسربچهای ۶ ساله هستند که همه بیماران سابقه تماس با مورد مثبت داشتهاند و به صورت سرپایی در مرکز بیماریابی شهرستان شناساییشده و در مراقبت خانگی قرار دارند.
وی تصریح کرد: چهار بیمار جدید شهرستان گناوه، آقایانی ۴۴، ۴۳، ۴۵ و ۳۲ ساله هستند که همه بیماران سابقه تماس با مورد مثبت داشتهاند و به صورت سرپایی در مرکز بیماریابی شهرستان شناساییشده و در مراقبت خانگی قرار دارند.
کشمیری اضافه کرد: سه بیمار جدید شهرستان تنگستان، دو خانم ۴۳ و ۷۱ ساله و آقایی ۶۶ ساله هستند که در مراقبت خانگی قرار دارند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: دو بیمار جدید شهرستان دیر آقایی ۳۹ ساله و دختر سهسالهاش هستند که سابقه تماس با مورد مثبت داشتهاند و به صورت سرپایی در مرکز بیماریابی شهرستان شناساییشده و در مراقبت خانگی قرار دارند.
کشمیری گفت: دو بیمار جدید شهرستان عسلویه، آقایی ۳۴ ساله ساکن بندر انزلی و شاغل در عسلویه و آقایی ۳۳ ساله ساکن یاسوج و شاغل در عسلویه که سابقه تماس با مورد مثبت داشتهاند و به صورت سرپایی در مرکز بیماریابی شهرستان شناساییشده و در مراقبت خانگی قرار دارند.
وی بیان کرد: بیمار جدید شهرستان جم آقایی ۶۵ ساله بوده که در حال سپری کردن دوره درمانی خود در بیمارستان است.
دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر خاطرنشان کرد: از مجموع بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستانهای استان (۵۴۳ نفر) تاکنون ۲۷۳ نفر از آنان بهبودیافته و ۲۴۶ نفر نیز در منزل تحت مراقبت هستند و ۱۲ نفر دیگر نیز در حال سپری کردن دوره درمانی خود در بیمارستان هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: یکی از دلیل اصلی صعودی شدن آمار کرونا در استان بوشهر خصوصاً در روز جاری، بالا رفتن تعداد تستهای کرونا از هم استانیها در مراکز بیماریابی است.
دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر خاطرنشان کرد: از بازاریان عزیز سراسر استان بوشهر درخواست میکنم ایام عید فطر بازار را تعطیل کنند.
شناسایی ۴ بیمار کرونایی در خراسانجنوبی/ ۵۷۸ بیمار بهبود یافتند
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: تعداد مبتلایان به کرونا در خراسانجنوبی با شناسایی چهار مورد جدید به ۶۲۶ نفر رسید. کامبیز مهدیزاده عصر امروز در گفتوگو با خبرنگاران، اظهار داشت: طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۱ آزمایش مشکوک به کرونا در استان انجام شد که نتیجه چهار مورد مثبت و مابقی منفی بوده است.
وی بیان داشت: از مجموع چهار بیمار شناسایی شده دو مورد در بیرجند، یک مورد در درمیان و یک مورد در طبس هستند که با احتساب این موارد، تعداد مبتلایان قطعی به کووید ۱۹ در استان به ۶۲۶ نفر رسید.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به تعداد مبتلایان کرونا در شهرستانها، مطرح کرد: ۱۵۰ مورد در طبس، ۶۳ مورد در قاین، ۴۴ مورد در زیرکوه، ۲۶ مورد در فردوس، ۳۶ مورد در سرایان، ۱۹ مورد در بشرویه، هفت مورد در سربیشه، چهار مورد در نهبندان، چهار مورد در خوسف، ۶۶ در درمیان و ۲۰۷ مورد در بیرجند هستند.
مهدیزاده عنوان کرد: از روز اول تاکنون چهار هزار و ۵۹۷ آزمایش مشکوک به کرونا در استان انجام شد که نتیجه سه هزار و ۹۷۱ مورد منفی و نتیجه ۶۲۶ آزمایش مثبت شد.
وی مطرح کرد: از مجموع مبتلایان به کرونا در استان، ۵۷۸ بیمار با حال عمومی خوب از بیمارستانها ترخیص شدند، دو نفر در بیمارستانها بستری و تعداد فوتشدگان ناشی از ویروس کرونا در استان همان ۴۵ نفر است.
بندرماهشهر در وضعیت قرمز قراردارد سخنگوی مقابله با ویروس کرونا بندرماهشهر گفت: ازدحام شهروندان در خیابان ها باعث شده وضعیت بحرانی و قرمز باشد.
محمد شنبدی دبیر و سخنگوی مقابله با ویروس کرونا بندرماهشهر گفت: در این روزهای تعطیلی شهروندان و عدم توجه به پروتکل های بهداشتی و درخانه ماندن باعث افزایش ویروس کرونا و بحران شده است.
او بیان کرد: مدیران شهرستان باید شهرستان را ایزوله و کلیه معابر و خیابان ها را مسدود نمایند.
شنبدی ادامه داد: در صورت عدم رعایت فاصله اجتماعی و نماندن در خانه فاجعه اسفباری در شهرستان بندرماهشهر به وقوع می پیوندد.
ابتلای ۱۲۰ نفر به کرونا در لرستان طی ۲۴ ساعت گذشته رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به روند رو به رشد بیماری کرونا در لرستان، طی ۲۴ ساعت گذشته۱۲۰ نفر به آمار مبتلایان به بیماری کرونا در لرستان اضافه شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به روند رو به رشد بیماری کرونا در لرستان، طی ۲۴ ساعت گذشته۱۲۰ نفر به آمار مبتلایان به بیماری کرونا در لرستان اضافه شده است.
محمد رضا نیکبخت اظهار داشت: از ۵۵۰ نمونه ارسالی در طی ۲۴ ساعت گذشته به آزمایشگاههای مرجع استان تعداد ۱۲۰ نفر به آمار مبتلایان به کووید ۱۹ در لرستان اضافه شد.
او افزود: متاسفانه طی ۲۴ ساعت گذشته در لرستان یک نفر جان باخته به علت کووید ۱۹ داشته ایم.
او با اشاره به روند رو به رشد آمار مبتلایان به بیماری کرونا در لرستان، بیان کرد: تا کنون تعداد ۱۴۷ نفر از هم استانیها به علت کووید ۱۹ جان باخته اند
نیکبخت افزود: تا کنون ۱۷ هزار و ۸۲۷ نمونه از بیماران مشکوک به "کووید ۱۹" در استان لرستان به آزمایشگاه مرجع ارسال شده است.
او با اشاره به اینکه تاکنون به تعداد ۱۵ هزار و ۱۴۶ نمونه پاسخ داده شده است، ادامه داد: تاکنون نمونه آزمایش ۳ هزار و۲۷۹ مورد مثبت و تعداد ۱۱ هزار و ۸۶۷ نمونه منفی اعلام شده است.
نیکبخت ابراز داشت: هم اکنون تعداد ۵۳ نفر مبتلا به کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان تحت مراقبتهای پزشکی و درمانی هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، اظهار کرد: از ابتدا تا کنون تعداد ۳۰۷۹ نفر که در لرستان مبتلا به کووید ۱۹ بوده اند پس از درمان به بهبودی کامل دست یافته اند.
اوجگیری کرونا در هرمزگان و بوشهر
دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اعلام کرد: طی ۲۴ ساعت اخیر شمار مبتلایان به کرونا در این استان با ۱۱۳ مورد افزایش، به ۱۹۳۸ نفر رسید. دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر از بهبودی قطعی ۲۷۳ بیمار مبتلا به کرونا در استان بوشهر خبر داد و گفت: ۷۹ نفر به لیست مبتلایان ویروس کرونا در بوشهر افزوده شد.
ابتلای ۱۱۳ نفر دیگر به کرونا در هرمزگان/مرگ یک بیمار رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از ابتلای ۱۱۳ نفر به کرونا درهرمزگان خبر داد.
حسین فرشیدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۱۳ مبتلا به کرونا در هرمزگان شناسایی شده است.
او افزود: با شناسایی این افراد شمار مبتلایان کرونا مثبت در استان به هزار و ۹۸۳ نفر افزایش یافت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: از مبتلایان جدید، ۸۵ نفر در بندرعباس، رودان ۱۳ نفر، ۵ نفر میناب، قشم ۳ نفر، بستک ۲ نفر، بندرلنگه ۲ نفر، حاجی آباد یک نفر، سیریک یک نفر، پارسیان یک نفر ثبت شده است.
فرشیدی افزود: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته یک نفر جان باخت (خانم ۲۸ ساله با سابقه نارسایی قلبی) و شمار جانباختگان در اثر ویروس کرونا در استان به ۳۱ نفر افزایش یافت.
او گفت: توزیع موارد مثبت شهرستانها به تفکیک بندرعباس ۱۴۵۱ نفر، میناب ۱۶۲ نفر، قشم ۸۵ نفر، کیش ۵۴ نفر، حاجی آباد ۵۰ نفر، رودان ۵۰ نفر، بندرلنگه ۳۳ نفر، پارسیان ۱۵ نفر، خمیر ۱۲ نفر، بستک ۱۲ نفر، جاسک ۷ نفر، سیریک ۳ نفر و ۲ نفر بشاگرد است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: تاکنون ۱۲ هزار و ۲۳۳ مورد تست کووید۱۹ در استان گرفته شده است.
اوگفت: اکنون ۲۲ بیمار در بخش مراقبتهای ویژه (آی سی یو) بستری و ۸۸ نفر ایزوله هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت:افراد با سابقه بیماری زمینهای و مسن بیشتر بهداشت فردی و اجتماعی را رعایت کنند.
فرشیدی با رد شایعات در مورد شیوع بیماری در برخی فروشگاه ها، ادارهها و مجتمعهای مسکونی گفت:مرجع اخبار درباره وضعیت بیماری و آخرین آمار کرونا در استان ستاد استانی مقابله با کرونا و روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان است.
او از بازگشایی بازار ماهی فروشان بندرعباس با رعایت شیوه نامههای بهداشتی افراد شاغل در بازار هم خبر داد.
دیدگاه تان را بنویسید