خصوصیسازی بیمارستانهای علوم پزشکی صحت دارد؟
وزیر بهداشت در خصوص تأمین داروهای بیماران، گفت: برای تأمین داروهای بیماران خاص و دیگر بیماران مشکلی به نام کمبود دارو وجود ندارد و علیرغم فشار تحریمها با تمهیدات اندیشیده شده تدارک داروی مورد نیاز مردم در طول سال ۹۸ دیده شده است.
خبرگزاری ایسنا: دکتر سعید نمکی در حاشیه آئین افتتاح پروژههای بهداشتی و درمانی در اهواز و جمع خبرنگاران، در خصوص اخبار مربوط به خصوصیسازی بیمارستانهای تابعه دانشگاههای علوم پزشکی بیان کرد: چنین موضوعی صحت ندارد، اما قطعاً برای کار، به بخش خصوصی میدان خواهیم داد.
وی افزود: در کلیه بخشها جهت سرمایهگذاری مردم حمایت خواهیم کرد، اما سعی میکنیم سرانه مورد نیاز برای حمایت از بیماران را به شکل دولتی و حتی در بخش خصوصی به گونهای باشد که کوچکترین فشاری به مردم در هزینههای کمرشکن سلامت وارد نشود.
وزیر بهداشت بیان کرد: خصوصیسازی در بخش آموزش فعلاً وجود ندارد، اما در بخش آموزش در قسمتهایی از جمله رشتههای پرستاری، کاردانی و دیگر رشتههای مورد نیاز که دولت سرمایهگذاری نکرده است، در پرداخت سرانهای که برای دانشجو در بخش دولتی میپردازیم آمادگی داریم تا مشارکت بخش خصوصی را به گونهای به کار بگیریم که فشاری بر دانشجو وارد نشود.
وی در خصوص تأمین داروهای بیماران نیز گفت: برای تأمین داروهای بیماران خاص و دیگر بیماران مشکلی به نام کمبود دارو وجود ندارد و علیرغم فشار تحریمها با تمهیدات اندیشیده شده، تدارک داروی مورد نیاز مردم در طول سال ۹۸ دیده شده است.
نمکی با اشاره به پروژههای افتتاح شده در دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: این مراکز میتوانند گرهگشای بسیار خوبی برای مردم این منطقه باشند و در صدد هستیم مراکز جدیدی در آینده افتتاح شوند.
وی افزود: دولت مصمم است به خوزستان به عنوان استانی با مردم شهیدپرور که در طول دفاع مقدس از خود رشادت نشان دادهاند، به طور خاص حمایت کند تا بتوانیم در ادامه طرح تحول نظام سلامت در توسعه زیرساختهای خوزستان گامهای بزرگی برداریم.
وزیر بهداشت گفت: قطعاً در روستاها نیز جهت توسعه زیرساختهای نظام سلامت، پایگاهها و مراکز سلامت کارهای بزرگی در حال ساماندهی است که یکی از این کارها فراهم کردن نقشه راه برای توسعه خوزستان است که در پایان سفر آن را مرور میکنیم تا به عنوان نقشه راه برای توسعه خوزستان مخصوصاً در توسعه بهداشت و درمان گامهای بزرگی برداشته شود.
به گزارش ایسنا، در ادامه همایون یوسفی، نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی، نیز در خصوص موضوع خصوصیسازی بیمارستانهای تابعه دانشگاههای علوم پزشکی اظهار کرد: خصوصیسازی موضوعی است که از قبل مطرح شده بود، اما اینکه زیرساختهای آن در کشور فراهم شده است، جای بحث دارد.
وی افزود: مجلس و دولت در حال بررسی این موضوع هستند که امیدواریم بر اساس شرایط تصمیمگیری شود.
یوسفی بیان کرد: امیدواریم تصمیم مناسبی گرفته شود و اثرات آن بر اساس تصمیمات باید پیشبینی شود.
افتتاح سه پروژه بهداشتی و درمانی با حضور وزیر بهداشت در بیمارستان گلستان اهواز
به گزارش ایسنا با حضور دکتر سعید نمکی - وزیر بهداشت - مرکز غربالگری سرطان و طرح توسعه اورژانس، بخش مراقبتهای ویژه داخلی بزرگسالان و کودکان (ICU) بیمارستان گلستان اهواز امروز (۲۴ بهمن ماه) افتتاح شدند.
مرکز غربالگری سرطان بیمارستان گلستان اهواز با ۷۰۰ مترمربع و ۱.۵ میلیارد تومان هزینه و تجهیز راه اندازی شده است. در این مرکز علاوه بر ویزیت بیماران توسط متخصصان رادیوتراپی و آنکولوژی مراحل تشخیصی، پاراکلینیکی جهت غربالگری و تشخیص زود هنگام سرطانهای شایع نظیر روده بزرگ، پستان و رحم و سونوگرافی انجام میشود همچنین این مرکز دارای فضای آموزشی و پژوهشی است.
طرح توسعه اورژانس بیمارستان گلستان اهواز نیز به مساحت ۲۴۰۰ مترمربع و با هزینه ۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان راهاندازی شد. در این طرح بزرگترین مجتمع اورژانس کشور نیز با اضافه شدن ۲۴۰۰ مترمربع به فضای اورژانس این بیمارستان افزود شد.
این مجتمع در مجموع دارای ۷۰ تخت بستری و بخشهای اورژانس جراحی شامل جراحی عمومی، ارتوپدی، جراحی مغز و اعصاب و اورژانس داخلی، اورژانس قلب و عروق و اورژانس روانپزشکی است. اورژانس استروک (سکته حاد مغزی) بر اساس استانداردهای وزارتی و در فضای کاملاً مجزا از اورژانس داخلی و تحت نظارت ویژه متخصصان نورولوژی ایجاد شده است.
همچنین برای اولین بار در این مجتمع اورژانس فضاهای آموزشی مجهز برای گروههای آموزشی، دانشجویان و اساتید دانشگاه در نظر گرفته شده است.
بخش مراقبتهای ویژه داخلی، بزرگسالان و کودکان نیز به مساحت ۳۳۰ متر مربع و با هزینه و تجهیز دو میلیارد تومان راهاندازی شد. این مرکز دارای ۱۰ تخت مجهز، مراقبتهای ویژه (سه تخت کودکان و هفت تخت بزرگسالان) و دستگاههای روزآمد و پیشرفته است.
دیدگاه تان را بنویسید