بایدها و نبایدهای وعده ناهار از نظر اسلام
در جسم انسان رگی به نام "عشاء" وجود دارد که چنانچه شخص شام نخورد آن رگ تا صبح وی را نفرین میکند و میگوید: خدا تو را گرسنه و تشنه کند، چنان که مرا گرسنه و تشنه کردی، پس هیچ یک از شما شام خوردن را ترک نکند، هرچند به لقمهای از نان یا جرعهای از آب باشد.
بهداشت نیوز: دین مبین اسلام برای تمامی امور مادی و معنوی انسان، که شاید بعضی از آنها به نظر اموری عادی تلقی شود، آداب و احکامی را ذکر کرده است که با عمل به آنها سعادت دنیوی و در نهایت اخروی بشر تأمین خواهد شد.
یکی از این آداب، آداب غذا خوردن میباشد. معمولا علما و بزرگان دین ما به دلیل رعایت بیشتر این اصول از سلامت بیشتری در روح و جسمشان برخوردار بوده و هستند. در مقابل عدهای با عدم توجه به این اصول سلامتی خود را به راحتی در معرض خطر قرار میدهند
در کتاب مفاتیح الحیات در باب وعدههای غذایی اینگونه آمده است: شخصی به خدمت امام صادق علیه السلام از بیماریهای گوارشی شکایت کرد. آن حضرت برای پیشگیری از بیماریهای گوارشی فرمود: صبحانه و شام بخور و میان آن دو چیزی نخور، چون مایه فساد بدن است. مگر نشنیدی که خدا میفرماید: در آنجا (بهشت) هر بامداد و عصرگاه رزق خود را خواهند داشت. ولی پس از دچار شدن به این نوع بیماری، پزشکان توصیه میکنند که در فاصلههای کم از غذای مناسب استفاده شود.
امام رضا علیه السلام میفرماید: در جسم انسان رگی به نام "عشاء" وجود دارد که چنانچه شخص شام نخورد آن رگ تا صبح وی را نفرین میکند و میگوید: خدا تو را گرسنه و تشنه کند، چنان که مرا گرسنه و تشنه کردی، پس هیچ یک از شما شام خوردن را ترک نکند، هرچند به لقمهای از نان یا جرعهای از آب باشد.
دیدگاه تان را بنویسید