خواص کلم بروکسل چیست؟

کد خبر: 907633

در این مطلب با خواص کلم بروکسل آشنا خواهید شد.

خواص کلم بروکسل چیست؟

باشگاه خبرنگاران جوان: مصرف کلم بروکسل برای همه گروه‌های سنی توصیه می‌شود. کارشناسان در جدیدترین پژوهش‌های خود دریافته‌اند مصرف کلم بروکسل می‌تواند سبب درمان و جلوگیری از پیشرفت بیماری آلزایمر شود. یافته‌های جدید نشان می‌دهند در این سبزی بامزه مقادیری بالا از ویتامین A. وجود دارد که سبب جلوگیری از پیشرفت بیماری دمانس می‌شود.

کارشناسان با استفاده از خاصیت ویژه موجود در کلم بروکسل به ویژه اسید رتینوئیک در حال ساخت نوعی داروی مقابله و پیشگیری از ابتلا به آلزایمر هستند. اسید رتینوئیک، سبب احیا و بازسازی اعصاب و سلول‌های مغزی می‌شود.

ارزش غذایی فوق العاده کلم بروکسل که قیمت چندانی هم در ایران ندارد را در نظر داشته باشید

یک فنجان کلم بروکسل پخته (میزان مصرف مجاز روزانه) چه چیز‌هایی را تامین‌می‌کند:

۵۶ کالری ۴ گرم پروتئین ۴ گرم فیبر ۲۷۴% ویتامین K. ۱۶۲% ویتامین C. ۲۴% ویتامین A. ۲۴% فولات ۱۸% منگنز ۱۴% پتاسیم ۱۴% ویتامین B. ۶، ۱۲% تیامین ویتامین B. ۱، ۱۰%آهن ۲۷۰ میلی‌گرم اسید‌های چرب امگا۳

فواید کلم بروکسل، شامل پایین آوردن سطح کلسترول نیز می‌شود. شما باید برای تحت کنترل داشتن سطح کلسترول، غذا‌هایی بخورید که کلسترول پایینی دارند. همه کلسترول‌ها بد نیستند، کلسترول خوب نقش مهمی در ساخت سلول، ساخت هورمون‌ها، تولید ویتامین D؛ و موادی که به هضم غذا کمک‌می‌کنند ایفامی‌کند. به‌هرحال، سطوح بالای کلسترول و کلسترول LDL بیش‌از حد در بدن شما ممکن‌است شریان‌ها را مسدودکرده و باعث مشکلات سلامتی جدی مانند سکته، بیماری قلبی و دیابت شود. کلم بروکسل غذایی است که کلسترول پایینی دارد.

مشکلات قلبی عروقی زیادی مانند حمله قلبی، تصلب شرایین و بیماری قلب ایسکمیک وجوددارد. این بیماری‌ها می‌توانند به مرگ افراد منجرشوند. خوشبختانه، مطالعات اخیر دریافتند که سبزیجات چلیپاییان مانند کلم بروکسل توانایی کاهش خطر مشکلات قلبی درحال پیشرفت را دارند. دانشمندان و محققان مطالعات زیادی را برای درک فایده کلم بروکسل در جلوگیری از مشکلات قلبی عروقی و یافتن توضیحی برای آن انجام داده‌اند. نتایج حاکی از این است که کلم بروکسل دارای خواص ضد التهابی است. التهاب می‌تواند بر رگ‌های خونی و گردش خون بدن شما تاثیر منفی گذاشته و درنتیجه باعث بیماری‌های قلبی عروقی شود.

کلم بروکسل را در رژیم غذایی خود در طول هفته وارد کنید

با مصرف ویتامین A، این ویتامین تبدیل به ماده‌ای شیمیایی به نام اسید رتینوئیک در بدن می‌شود که برای توسعه و سلامت سیستم عصبی بدن انسان حیاتی است. کارشناسان امیدوار هستند با ساخت این دارو یک مرحله به درمان بیماری آلزایمر، پارکینسون و سایرمشکلات عصبی مرتبط با نورون‌های مغزی نزدیک شوند.

پژوهش درباره اثرگذاری مصرف کلم بروکسل بر سلامت بدن و جلوگیری ازپیشرفت بیماری آلزایمر به وسیله محققان دانشگاه‌های ابردین و دورام انجام شده است. اسید رتینوئیک در دوران جنینی اثری بسیار مهم بر رشد چشم و تکامل مغز انسان دارد، همچنین برای رشد و بازسازی اعصاب که مسئول حس، حرکت و فعالیت‌های مغزی هستند بسیار مهم است.

اعصاب بدن در اثر ابتلا به بیماری‌هایی مانند آلزایمر، پارکینسون و سایر بیماری‌های مغزی آسیب می‌بیند، این اختلال سبب از بین رفتن توانایی کنترل حرکت عضلات، ازبین رفتن سلول‌های مغزی و درنهایت مرگ انسان می‌شود. داروی ساخته شده بر پایه اسید رتینوئیک همچنین می‌تواند سبب بهبود علائم بیماری‌هایی، چون ALS یا Lou Gehrig's disease شود که در اثر آن فرد دچار مشکلاتی، چون ضعف عضلات بازو، پاها، دهان و سیستم تنفسی می‌شود.

کارشناسان توصیه می‌کنند برای جلوگیری از ابتلا به بیماری آلزایمر افراد رژیم خوراکی سالم داشته باشند، از استعمال دخانیات خودداری کنند، به میزان کافی ورزش کنند، کنترل دقیق بر فشارخون خود داشته باشند، از مصرف خوراکی‌های شور، پرچرب و شیرین خودداری کنند، به میزان کافی تمرین‌های ذهنی، چون حل جدول، یادگیری زبان خارجی و مواردی از این دست انجام دهند تا خطر ابتلا به این بیماری در آن‌ها کاهش یابد.

کارشناسان در نظر دارند در آینده به کارآزمایی محصول تولیدی روی داوطلبان انسانی بپردازند و قرار است نتایج تحقیقات آزمایشگاهی آن‌ها سال آینده منتشر شود. بیماری آلزایمر، نوعی بیماری پیشرفته مغزی است که در اثر آن نوعی پروتئین سمی درسلول‌های مغز ایجاد می‌شود که در نهایت سبب مرگ سلول‌های مغزی می‌شود. در اثر ابتلا به آلزایمر فرد دچار فراموشی و از دست دادن قدرت حافظه می‌شود، همچنین در درازمدت به فردی گوشه گیر و نیازمند به مراقبت دائم تبدیل می‌شود. امید به زندگی در افراد مبتلا به آلزایمر بین ۵ الی ۸ سال است و معمولاً در اثر عواملی، چون بیماری‌های مزمن، افزایش فشارخون، ناتوانی درمراقبت از خود و مواردی از این دست جان خود را از دست می‌دهند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد