آثار تحریم در ایجاد بازار سیاه و قاچاق دارو
رئیس سازمان غذا و دارو یکی از راههای مقابله با تحریمها در حوزه کالاهای سلامت محور را تسهیل بروکراسی اداری برای شرکتهای تولیدی و همچنین واردکنندگان خوشنام دانست.
خبرگزاری مهر: رئیس سازمان غذا و دارو یکی از راههای مقابله با تحریمها در حوزه کالاهای سلامت محور را تسهیل بروکراسی اداری برای شرکتهای تولیدی و همچنین واردکنندگان خوشنام دانست.
غلامرضا اصغری صبح دوشنبه در کارگاه آموزشی پیشگیری و مقابله با قاچاق و تقلب در کالاهای سلامت محور، اظهارداشت: کشور به دلیل شرایط اقتصادی و داشتن مرزهای طولانی و همچنین همسایگانی که دچار فقر و جنگ اقتصادی هستند، همواره در مبارزه با قاچاق کالا جایگاه ویژهای دارد.
وی با عنوان این مطلب که ناگزیر به ارتباط با جهان هستیم، تاکید کرد: یکی از برنامههای سازمان غذا و دارو برای مقابله با کالاهای قاچاق و تقلبی در حوزه سلامت، ردیابی کالاها به صورت الکترونیکی است که این برنامه در حال تکمیل شدن است.
اصغری با اشاره به گرفتاریهای ناشی از تحریمهای ناجوانمردانه آمریکا علیه کشورمان ادامه داد: در این شرایط مبارزه با قاچاق وضعیت ویژه تری پیدا میکند، زیرا اگر کالا از مبادی رسمی تامین نشود، برای پاسخگویی به تقاضاها و کمبود بازار در نتیجه شاهد شکلگیری بازارهای غیر رسمی خواهیم بود.
به گفته رئیس سازمان غذا و دارو ایجاد بازار سیاه و قاچاق یکی از تبعات جنگ اقتصادی است که آمریکا علیه کشور ما راه انداخته است.
وی افزود: تلاش سازمان غذا و دارو بر این است که کالاهای سلامت محور از طریق روشهای مرسوم تامین شده و نیاز بازار پاسخ داده شود.
وی با اشاره به مشکلاتی که در نقل و انتقال ارز برای خرید دارو و تجهیزات پزشکی ایجاد شده است، تاکید کرد: در شرایط فعلی انتظار است که مقابلههای ما نیز آرایش جنگی به خودش بگیرد.
اصغری ادامه داد: یکی از راههای مقابله با قاچاق این است که شرایط بروکراسی اداری برای شرکتهای تولیدی و همچنین آن دسته از شرکتهایی که به درستی واردات انجام میدهند، تسهیل کنیم.
وی تاکید کرد: نباید هیچ خط تولیدی به خاطر بروکراسی اداری تعطیل شود و شرکتهای خوش سابقه در واردات نیز نباید به دلیل بروکراسی اداری دچار مشکل شوند.
دیدگاه تان را بنویسید