امید به زندگی در مردان و زنان ایرانی بیشتر از متوسط جهانی

کد خبر: 895508

رئیس هفتمین کنفرانس بین‌المللی سلامت زنان گفت: امید به زندگی در مردان و زنان در ایران افزایش یافته است.

امید به زندگی در مردان و زنان ایرانی بیشتر از متوسط جهانی

خبرگزاری تسنیم: کامران باقری لنکرانی بعدازظهر امروز در آئین افتتاحیه هفتمین کنگره بین‌المللی سلامت زنان اظهار داشت: با اقدامات پیشگیرانه درمانی که برای افزایش طول عمر انجام شده، امید به زندگی در کشور افزایش یافته است که سبب شده مجموع امید به زندگی در مردان و زنان ایرانی از متوسط جهانی بالاتر باشد.

وزیر اسبق بهداشت با بیان اینکه از سال ۸۸ تا کنون مرگ و میر در کشور افزایش یافته است افزود: در این مدت شاهد افزایش ۲۷ درصدی مرگ ناشی از افزایش فشار خون هستیم در حالی که کنترل فشار خون با تغییر سبک زندگی و مداخله دارویی قابل کنترل است.

باقری لنکرانی بیان کرد: در سال گذشته ۳۸۰ هزار مورد مرگ و میر در کشور به ثبت رسیده که ۱۶۰ هزار نفر از این موارد مرگ مربوط به زنان بوده است. مهم‌ترین دلایل فوت آن‌ها ناشی از ابتلا به بیماری‌های غیر واگیر و مخاطرات محیطی بوده است.

این پزشک متخصص داخلی گفت: امروز در بسیاری از کشور‌های اروپایی که خود منشا تولید غذا‌های تراریخته هستند، منع تولید و مصرف این نوع غذا‌ها اعلام شده است البته ایمنی بعضی از غذا‌های تراریخته هم اثبات شده است.

رئیس هفتمین کنفرانس سلامت زنان بیان کرد: در بعضی از تحقیقات ثابت شده که مصرف برخی از غذا‌ها بر روی سلامت زنان به ویژه نازایی آن‌ها اثرگذار است و در این سمینار نیز افزودنی‌های غذایی مانند سموم و آلاینده‌ها مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز با تاکید براینکه پرداختن به سلامت زنان موجب می‌شود جامعه‌ای سالم داشته باشیم گفت: امید به زندگی در جامعه زنان در سال‌های اخیر افزایش یافته و به ۷۹.۴ سال رسیده است.

علی بهادر اظهار داشت: به دلیل افزایش روند مرگ‌ومیر ناشی از بیماری‌های غیرواگیر به ویژه در کشور‌های در حال توسعه، سازمان بهداشت جهانی از دو دهه پیش بیماری‌های غیرواگیر را جزء اولویت‌های بهداشتی اعلام کرده است.

وی افزود: درحال حاضر بیماری‌های غیرواگیر علل اصلی مرگ و میر و ناتوانی در جهان هستند به طوری که بخش قابل ملاحظه‌ای از بار جهانی بیماری‌ها را به خود اختصاص می‌دهند.

بهادر گفت: بار بیماری‌های غیرواگیر در کشور‌های با درآمد پایین و متوسط به طور قابل توجهی نسبت به کشور‌های پیشرفته بیشتر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: با توجه به اینکه کشور ما نیز از این روند مستثنی نیست؛ تشکیل هسته‌ای با هدف بررسی و تعیین شیوع و بروز بیماری‌های غیر واگیر و عوامل خطر به ویژه در بین بانوان ضروری به نظر می‌رسد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد