بهترین زمان برای جرم‌گیری دندان‌ها چه وقت است؟

کد خبر: 895091

متخصص لثه درباره لزوم توجه به مسائل بهداشتی برای پیشگیری از بیماری‌های لثه توضیح داد: درمان دیرهنگام عفونت‌های لثه منجر به پیشروی این بیماری خواهد شد.

خبرگزاری فارس: ندا برزویی رئیس شورای سیاست‌گذاری سمپوزیوم افق‌های نوین ۲۰۲۰ در نشست خبری اظهارداشت: همایش افق‌های نوین ۲۰۲۰ در زمینه ایمپلنت و بازسازی استخوان از تاریخ ۲۹ آذرماه سال جاری در کشور آذربایجان شهر باکو برگزار خواهد شد که اساتید برجسته کشور در حوزه دندانپزشکی در این مراسم سخنرانی خواهند کرد.

وی درباره اهمیت این پروژه اظهارداشت: این نخستین پروژه و یک گام مهم ملی است که در فاصله کوتاهی پس از سمپوزیوم در کشور آذربایجان شروع به فعالیت می‌کند که در زمینه آموزش، درمان و همچنین ارزآوری برای کشور از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

برزویی تصریح کرد: اساتید ایرانی دانش خود را در زمینه دستاورد‌های نوین درمانی در حوزه دندانپزشکی به متخصصان آذربایجانی انتقال خواهند داد.

وی افزود: در شرایطی که کشور به دلیل مسائل بین‌المللی از تعادل اقتصادی مناسبی برخوردار نیست این اقدام می‌تواند منجر به اشتغالزایی در حوزه دندانپزشکی برای متخصصان ایرانی شود.

در ادامه این نشست خبری آزاده قربانی مدیر اجرایی این سمپوزیوم توضیح داد: از حدود ۲.۵ سال قبل تحقیقاتی در زمینه حوزه دندانپزشکی در کشور آذربایجان صورت گرفت و در نهایت تصمیم گرفته شد به دلیل نزدیکی این کشور به ایران، سرمایه‌گذاری در زمینه اشتغالزایی برای متخصصین ایرانی در کشور آذربایجان صورت گیرد.

وی گفت: از آنجا که بیماران این کشور در زمینه درمان‌های تخصصی با ضعف مواجه هستند برای درمان به کشور‌های همسایه مراجعه می‌کنند که ما از این ظرفیت برای اشتغالزایی و ارز آوری استفاده خواهیم کرد.

امیر مقدس متخصص لثه و دبیر علمی سمپوزیوم در ادامه توضیح داد: خوشبختانه ما جزء ۱۰ کشور برتر دنیا در زمینه درمان‌های دندانپزشکی هستیم و می‌توانیم دانش خود را به کشور‌های همسایه انتقال دهیم.

وی با بیان اینکه مسائلی در زمینه بازسازی، زیبایی و ایمپلنت دندان در این سمپوزیوم مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهند گرفت، توضیح داد: لازم است که بیماران از این موضوع آگاه باشند که از درمان مناسب در زمان مناسب استفاده کنند.

این متخصص لثه گفت: ۹۰ درصد بیماران مراجعه کننده به درمان ایمپلنت نیازمند نیستند به دلیل اینکه انجام ایمپلنت نیازمند شرایطی مانند ضخامت لثه و استخوان مناسب و لثه کافی است که اگر دندانپزشک این شرایط را مد نظر قرار ندهد انجام ایمپلنت با شکست مواجه خواهد شد.

مقدس درباره لزوم توجه به مسائل بهداشتی برای پیشگیری از بیماری‌های لثه توضیح داد: باید توجه کنیم که به هیچ عنوان زیبایی جایگزین دندان از دست رفته نخواهد بود، اما متأسفانه درمان‌های زیبایی در کشور ما رواج یافته است و بسیاری از مردم جامعه به دنبال انجام عمل‌های زیبایی اصلاح لبخند هستند.

وی افزود: خونریزی لثه هنگام مسواک زدن، متورم شدن لثه، بوی بد و طعم ناخوشایند دهان از جمله ابتدا به بیماری لثه به شمار می‌رود، اما توجه داشته باشیم که معمولاً بیماری‌های لثه به نسبت بیماری‌های دندان از درد برخوردار نیستند.

این متخصص لثه گفت: درمان دیرهنگام عفونت‌های لثه منجر به پیشروی این بیماری خواهد شد و لازم است بهداشت دهان رعایت شود.

وی در پایان گفت: جرمگیری از جمله مواردی است که می‌تواند از بروی بیماری‌های دهان و لثه جلوگیری کند و انجام این کار هیچ آسیبی به دندان‌ها وارد نمی‌کند همچنین توصیه می‌شود افراد هر ۶ ماه یکبار اقدام به جرم‌گیری دندان کنند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد