کمبود 120 هزار پرستار در کشور
معاون پرستاری وزارت بهداشت از کمبود 120 هزار پرستار در کشور خبر داد و گفت: توسعه پرستاری جامعنگر به بیمارستانهای کشور برای کاهش بار بستری کمک میکند.
وی با بیان اینکه پرستار بیکار به معنای جویای کار نداریم، ادامه داد: از کسی که فارغالتحصیل پرستاری بوده و تمایل به کار در کلان شهرها داردند دعوت شده در "موسسه کارآفرینان آوا و سلامت " مراجعه کرده و زمینه کار بلافاصله برایشان فراهم میشود.
نیاز بیمارستانهای وابسته به دانشگاههای پایتخت به 2000 پرستارمعاون پرستاری وزارت بهداشت، با بیان اینکه فردی که در شهر خود فارغالتحصیل شده و در همان شهر کار میخواهد به معنای فرد جویای کار نیست، تصریح کرد: ما به حدود 1500تا 2000 نفر پرستار در بیمارستانهای وابسته به دانشگاههای تهران نیاز داریم.
میرزابیگی با بیان اینکه در حال حاضر برای نظام سلامت و مردم دورههایی را تحت عنوان دورههای مهارت خاص تعریف کردهایم، افزود: در این دورهها چهار تا پنج دوره نهایی شده و هفت تا 10 دوره در حال تایید و نهایی شدن است. این دورهها، این استعداد و توان را به ما خواهد داد که کارشناسان ارشد ویژهای مانند متخصصین پرستاری آی سی یو، ان آی سی یو، سوختگی و ... را راشته، تا پعد از فارغالتحصیلان در این زمینه خدماتی را ارائه دهند.
توسعه خدمات پرستاری جامعنگر جهت کاهش بار بستری در بیمارستانهاوی با اشاره به برنامههای حوزه پرستاری سال 95، که یکی از این برنامهها توسعه خدمات پرستاری جامعنگر است، گفت: توسعه این پرستاری به بیمارستانها برای کاهش بار بستری کمک میکند. در حقیقت این نوع پرستاری خدمتی مراقبتی بوده و مداخله زیادی با کار درمانی ندارد، بلکه به این صورت است که در پرستاری جامعنگر از بیماران مزمن نگهداری میشود.
میرزابیگی افزود: پرستاران جامعنگر به بیمارانی چون سالمندان، سکتههای مغزی طولانی مدت، دیابتیها، سرطانیها و بیماریهای قلبی و عروقی که نیاز به مراقبت داشته و نیازی به بستری در بیمارستانها ندارند، ارائه خدمت میکنند. در این راستا پروانه صلاحیت حرفهای به پرستاران داده شده که در حقیقت پرستار را از غیر پرستار جدا کرده و یک مدرک، علاوه بر مدرک فارغالتحصیلی، برای توانمندیهای پرستاری به پرستاران داده میشود.
دیدگاه تان را بنویسید