ماجرای دریافت ۴۰ میلیون از ۲ بیمار کرونایی در شیراز
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در واکنش به انتشار یک کلیپ در فضای مجازی، دریافت هزینهی ۴۰ میلیونی از ۲ بیمار فوت شده، توسط بیمارستان شهید فقیهی شیراز را تکذیب کرد.
خبرگزاری ایسنا: معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در واکنش به انتشار یک کلیپ در فضای مجازی، دریافت هزینهی ۴۰ میلیونی از ۲ بیمار فوت شده، توسط بیمارستان شهید فقیهی شیراز را تکذیب کرد.
دکتر علی اکبری، محتوای کلیپ منتشر شده در خصوص هزینه درمان ۲ بیمار مبتلا به کرونا از سوی بیمارستان شهید فقیهی شیراز را تکذیب و تاکید کرد که براساس اسناد موجود، مجموع هزینههای اعلام شده به خانواده آن بیماران، ۸ میلیون تومان بوده است نه ۴۰ میلیون تومان.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی شیراز، اکبری با اشاره به انتشار کلیپی در فضای مجازی که پدر «محمدجواد باقری» و «علیرضا باقری» ۲ بیمار فوت شده براثر کرونا، مبلغ دریافت شده برای درمان فرزندانش را ۴۰ میلیون تومان اعلام کرده است، گفت: با بررسی های انجام شده، هر کدام از دو متوفی به مدت حدود یک ماه در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان شهید دکتر فقیهی بستری بوده اند.
وی ادامه داد: در طول این مدت تمام اقدامات درمانی لازم برای آنان انجام و دارو و مایحتاج ضروری و لوازم پزشکی مورد نیاز آنان تامین شده که در صورت حسابهای بیمارستان نیز به ثبت رسیده و مستندات لازم در این زمینه موجود است.
اکبری خاطرنشان کرد: آن دو مرحوم با پیشرفت بالای بیماری و وخامت حال عمومی در اثر بیماری کووید ۱۹ به بیمارستان مراجعه کرده بودند که متاسفانه اقدامات درمانی انجام شده در طول یک ماه، موثر نبوده و هر دو بیمار جان خود را از دست دادند.
معاون علوم پزشکی شیراز ادامه داد: مبلغ صورت حساب مرحوم «علیرضا باقری»، سه میلیون و ۹۰۰ هزار تومان و مبلغ صورت حساب مرحوم «محمدجواد باقری» نیز چهار میلیون و صد هزار تومان و مجموع هزینهها هشت میلیون تومان بابت کل اقدامات درمانی و داروها طی یک ماه بوده است.
وی اضافه کرد: در تماس تلفنی با مادر آن عزیزان از دست رفته، ارقام به تایید رسیده است و ایشان هم از انتشار این کلیپ نیز گلایه مند بودند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز تاکید کرد: هیچگونه وجهی خارج از صورت حساب از این خانواده دریافت نشده و مبلغ اعلام شده در کلیپ تکذیب می شود.
اکبری از عموم مردم درخواست کرد که اخبار و رویدادها را از طریق رسانههای معتبر و مراجع رسمی دنبال کنند و یادآور شد: انتشار اینگونه مطالب موجب تشویش اذهان عمومی و زیر سئوال بردن خدمات و دلسردی مدافعان سلامت و تیم های بهداشتی درمانی می شود.
دیدگاه تان را بنویسید