جدول قیمت پراید و کوییک و ساینا امروز تغییر کرد | جدیدترین قمیت پراید و تیبا و پژو چند؟
پراید ۱۳۱ نیز با قیمت ۱۸۰ میلیون تومان عرضه میشود. دنا معمولی مدل ۱۴۰۱ نیز به ۴۰۸ میلیون تومان رسید. البته پژو ۲۰۷ اتومات با قیمت ۶۲۲ میلیون تومان خرید و فروش میشود.
قیمت پراید ثابت ماند. قیمت پراید این روزها نوسان کمتری را تجربه می کند. قیمت پراید ۱۱۱ با قیمت ۲۰۴ میلیون تومان به فروش میرسد. قیمت پراید وابسته به قیمت ارز و وضعیت سیاسی است. جدیدترین قیمت پراید و خودروهای داخلی را در خبر روز دنبال کنید.
قیمت خودرو صفر داخلی در روز شنبه ۸ مرداد ۱۴۰۱ با توجه به آمار و قیمت روزانه سایت دیوار با تغییراتی همراه شد.
قیمت خودرو صفر داخلی امروز شنبه ۸ مرداد ۱۴۰۱ در بازار ایران به شرح زیر است:
پراید ۱۱۱ با قیمت ۲۰۵ میلیون تومان به فروش میرسد.
۴ پیشبینی از قیمت پراید و خودرو در آینده
پراید ۱۳۱ نیز با قیمت ۱۸۰ میلیون تومان عرضه میشود. دنا معمولی مدل ۱۴۰۱ نیز به ۴۰۸ میلیون تومان رسید.
البته پژو ۲۰۷ اتومات با قیمت ۶۲۲ میلیون تومان خرید و فروش میشود.
تیبا هاچبک پلاس هماکنون با نرخ ۲۱۰ میلیون تومان معامله میشود.
پژو ۲۰۶ تیپ دو مدل ۱۴۰۱ به ۲۹۹ میلیون تومان رسید. ۲۰۶ تیپ پنج نیز در بازار کشور تا نرخ ۳۶۰ میلیون تومان پیش رفت.
تارا اتوماتیک نیز امروز با قیمت ۵۹۰ میلیون تومان خرید و فروش میشود.
شوک به قیمت پراید و خودروهای داخلی دیگر
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خبرآنلاین، بازار خودرو هفته اول مردادماه با افت قیمت به پایان رساند.
در حالی بازار خودرو در هفته اول مردادماه در سراشیبی قیمتی قرار گرفت که هنوز خریداران ترجیح میدهند برای خرید خودرو دست نگه دارند.
البته به نظر میرسد تامل متقاضیان خودرو در بازار بیشتر به دلیل نبود قدرت خرید و قیمتهای بالای خودرو است.
با این حال، برخی کارشناسان اعتقاد دارند که این کاهش قیمت، به دور جدید قرعه کشی وزارت صمت و از سوی دیگر صحبتهای مطرح شده در خصوص نهایی شدن واردات ارتباط دارد.
همچنین فعالان بازار ارز عنوان میکنند شرایط تورمی کشور و آینده مبهم برجام به گونهای است که نمیتوان انتظار داشت شرایط کنونی تغییر محسوسی چه از طرف عرضه و چه از طرف تقاضا داشته باشد.
برخی از فعالان بازار عنوان میکنند که در روزهای گذشته میزان عرضه خودرو به بازار افزایش یافت و عرضه و تقاضا مقداری در حالت تعادلی قرار گرفت. به نظر میرسد در روزهای آینده نیز این روند کاهشی در بازار خودروی کشور ادامه داشته باشد.
گزارشها نشان میدهد که در حال حاضر در بازار خودرو سمند الایکس مدل ۱۴۰۱ در بازار ۳۱۰ میلیون تومان، پژوپارس مدل ۱۴۰۱ حدود ۳۷۵ میلیون تومان، پژو۲۰۶ تیپ دو مدل ۱۴۰۱ در حدود ۳۰۰ میلیون قیمت دارد.
همچنین پژو ۲۰۷ اتوماتیک مدل ۱۴۰۰ با قیمت ۶۱۰ میلیون تومان، رنو تندرپلاس اتوماتیک ۶۴۰ میلیون تومان و دنا معمولی مدل ۱۴۰۱ به قیمت ۴۰۷ میلیون تومان به فروش میرود.
ردپای مذاکرات برجام در بازار خودرو / قیمت خودرو در بازار امروز 6 مرداد
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خبرآنلاین، در بازار شاهد بودیم تعداد اندکی از خودروها افت یک میلیون تا ۴ میلیون تومانی را تجربه کردهاند.
فعالان بازار خودرو اعتقاد دارند یکی از عوامل سردرگمی قیمتی که در بازار به وجود آمده به ممنوعیت تولید برخی از خودروها برمیگردد.
به باور آنها، عامل بعدی، خبرهای جست و گریختهای است که از مذاکرات برجام شنیده میشود؛ اخباری که موجب شده تا بازار خودرو نامتعادل شود.
البته فعالان بازار خودرو بر این نکته تاکید دارند که این نوسان چندان قیمت در بازار خودرو اثرگذار نخواهد بود.
بنا به این گزارش، بررسیها از روند بازار نشان میدهد که طی ۲۴ ساعت گذشته قیمت دنا معمولی مدل ۱۴۰۱ از ۴۰۷ میلیون تومان به ۴۰۳ میلیون تومان رسیده است.
دنا توربو پلاس اتوماتیک مدل ۱۴۰۱ نیز از ۵۱۰ میلیون تومان به ۵۰۸ میلیون تومان رسیده است و مدل ۱۴۰۰ این خودرو نیز از ۴۹۲ میلیون تومان، به ۴۹۰ میلیون تومان کاهش فیمت است.
در اینمیان، برخی از مدلهای پژو کاهش قیمت داشتند، بهطوری که پژو ۲۰۷ دندهای مدل ۱۳۹۹ از ۳۸۵ میلیون تومان به ۳۸۴ میلیون تومان کاهش قیمت است.
قیمت پژو پارس XU۷ مدل ۱۴۰۰ نیز از ۳۰۶ میلیون تومان در روز گذشته امروز به ۳۰۵ میلیون تومان رسیده است. پژوپارس اتوماتیک نیز ۴۹۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد.
واردات خودرو در انتظار یک تصمیم مهم
به گزارش اقتصادنیوز، روزنامه ایران نوشت:
منوچهر منطقی، معاون وزیر صمت درباره آیین نامه واردات خودرو گفت که واردات خودرو منوط به مصوبه هیأت دولت است؛ زمانیکه این امر نهایی شود به طور قطع واردات خودرو عملیاتی خواهد شد اما پیشبینی ما این است تا شهریورماه واردات خودروهای اقتصادی و مناسب انجام شود. وزارت صمت در این مرحله از واردات بهدنبال خودروهای لوکس نیست و لذا خودروهایی اجازه ورود خواهند یافت که گروه بسیاری توان خرید آن را دارند.
در این میان علی جدی، نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس صحبتهای جدیدی در حوزه خودرو داشت. او گفت: طرح ساماندهی خودرو مصوب مجلس شورای اسلامی است که چندی پیش در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب و از سوی ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور برای اجرا ابلاغ شد، لذا وزارت صنعت، معدن و تجارت برای اجرای این طرح باید آیین نامه واردات خودرو را تدوین میکرد.
او ادامه داد: آیین نامه واردات خودرو توسط وزارت صمت تدوین و به دولت ارسال شده که طبق آخرین خبرها، آیین نامه یاد شده در کمیسیون اقتصادی دولت تصویب شده و آماده برای مطرح شدن در هیأت دولت است، بعد از آنکه هیأت دولت این مهم را تصویب کند آییننامه به هیأت تطبیق مصوبات دولت با قوانین در مجلس شورای اسلامی میآید و اگر تداخل یا مشکلی نداشت برای اجرا، ابلاغ خواهد شد.
او خاطرنشان کرد: همانگونه که تأکید کردم، برای طرح ساماندهی صنعت خودرو، تدوین آیین نامههای تخصصی از سوی وزارت صمت که در هیأت دولت تصویب شود، ضرورت داشت. یکی از آیین نامهها، واردات خودرو بود، دیگر آیین نامهای که وزارت صمت باید تهیه کند مربوط به استانداردهای خودرو و سوخت مصرفی خودروها است.
جدی با بیان اینکه یکشنبه هفته آینده، وزیر صنعت، معدن و تجارت به کمیسیون صنایع و معادن مجلس میآید تا درباره آیین نامه واردات خودرو توضیح دهد، گفت: امیدواریم هر چه سریعتر آیین نامه واردات خودرو در هیأت دولت مطرح تا بسته جامع ساماندهی صنعت خودرو که به نفع مردم است، عملیاتی شود.
موضع واردکنندگان خودرو
مهدی دادفر، دبیر انجمن واردکنندگان خودرو به «ایران» گفت: هنوز هیچ اطلاعی درباره جزئیات آیین نامه واردات خودرو نداریم، اما آنگونه که متوجه شدیم بدون آنکه بهصورت رسمی گفته شود از فعالان این صنف در مورد واردات خودرو، مشکلات این حوزه و چالشهای پیش رو سؤالاتی پرسیده شده است. لذا به استناد صحبت برخی کارشناسان آیین نامه واردات خودرو تدوین شده است اما بهتر بود بهصورت مستقیم با فعالان این حوزه صحبت یا حتی دعوت میشد تا در تدوین آیین نامه این بخش مشارکت کنند.
او با بیان اینکه امیدواریم، آییننامه تدوین شده در واردات خودرو تکمیل و جامع باشد، تصریح کرد: قبل از نهایی شدن کامل آیین نامه واردات خودرو نظر واردکنندگان خودرو پرسیده شود تا این امر بدون چالش قابلیت اجرا پیدا کند.
دادفر افزود: هر زمان که آیین نامه واردات خودرو ابلاغ شود، میتوان واردات خودرو را از سر گرفت و البته برخی واردکنندگان مذاکراتی را با برخی شرکتهای خودروسازی دنیا انجام دادند.
پیش از این نیز کارشناسان صنعت خودرو تأکید کرده بودند که هیچ راهی جز تأمین بخشی از نیاز داخلی از محل واردات نیست، چرا که تولید خودرو در کشور به اندازه نیاز داخلی کشور نیست و عملاً عرضه خیلی کمتر از تقاضا است و علت تنش در بازار و قیمت زیاد خودرو نیز به همین دلیل است.