جدیدترین قیمت خودروهای محبوب بازار امروز 22 فروردین| آخرین تحولات قیمت خودرو
پراید ۱۳۱ نیز به نرخ ۱۶۳ میلیون تومان به فروش میرسد.
قیمت خودرو با تغییراتی همراه بوده است. قیمت خودرو صفر داخلی امروز ۲۱ فروردین ۱۴۰۱ در بازار ایران را در این خبر ملاحظه می کنید. قیمت خودرو پراید ۱۱۱ به نرخ ۱۹۰ میلیون تومان رسید. قیمت خودرو پراید ۱۳۱ نیز به نرخ ۱۶۳ میلیون تومان به فروش میرسد. از آخرین تحولات قیمت خودرو در خبر روز مطلع شوید.
به روزترین قیمت خودرو
قیمت خودرو صفر داخلی در روز ۲۲ فروردین ۱۴۰۱ با توجه به آمارها و قیمت روزانه سایت دیوار با تغیراتی همراه است.
قیمت خودرو صفر داخلی امروز ۲۱ فروردین ۱۴۰۱ در بازار ایران به شرح زیر است:
خودروی پراید ۱۱۱ به نرخ ۱۹۰ میلیون تومان رسید.
پراید ۱۳۱ نیز به نرخ ۱۶۳ میلیون تومان به فروش میرسد.
خودروی دنا پلاس اتوماتیک مدل ۱۴۰۰ هماکنون در قیمت ۴۶۵ میلیون تومان در بازار خودروی کشور موجود است. اما دنا معمولی به ۳۵۱ میلیون تومان رسید.
قیمت خودروهای پرطرفدار
نرخ خودرو تیبا هاچ بک پلاس به نرخ ۲۰۲ میلیون تومان رسید.
پژو ۲۰۶ تیپ دو به قیمت ۲۶۹ میلیون رسید. پژو ۲۰۶ تیپ پنج به ۳۲۶ میلیون تومان رسید.
خودرو پژو پارس اتوماتیک نیز به ۴۴۳ میلیون تومان رسید.
اما خودروی تارا اتوماتیک به قیمت ۵۳۶ میلیون تومان رسید.
ارزیابی بازار خودرو نشان دهنده آن است که امروز 21فروردین 1401 ایران خودروییها بدون تغییر در بازار قیمت گذاری شدند.
قیمت خودرو| آخرین تحولات قیمت ایرانخودروهایی
به گزارش اقتصادنیوز ؛ عدم تغییر پرتیراژهای ایران خودرو در حالی ثبت شده که امروز سایپایی ها نیز در بازار تغییر قیمت نداشتند. براساس ارزیابی های صورت گرفته ثبات قیمت در بازار خودرو در حالی ثبت شده که امروز دلار رشدی بیش از 200 تومان در بازار داشت، اما این رشد نتوانست بازار خودرو را تحت تاثیر قرار دهد.
از سوی دیگر استپ قیمت پرتیراژهای ایران خودرو امروز در حالی رقم خورد که هنوز خریداران با بازار خودرو آشتی نکرده اند، در این خصوص فعالان بازار خودرو بر این نکته تاکید می کنند که بی اعتمادی در بازار موجب شده تا معاملات در بازار خودرو به پایین ترین سطح خود برسد.
قیمت محصولات ایران خودرو
از جمله محصولات پرتیراژ ایران خودرو میتوان به «پژو 207 دنده ای»، «پژو 207 سقف شیشه ای»، «سمند LX با موتورEF7» و «سمند سورن پلاس»، «دنا معمولی» ، «رانا پلاس» و «دنا پلاس توربو اتوماتیک» اشاره کرد.
براساس ارزیابی بازار امروز «سمند lx» امروز در بازار امروز 275 میلیون تومان قیمت خورد و تغییر قیمت نداشت. «سمند LX با موتورEF7» هم بدون تغییر و 307 میلیون تومان در بازار دست به دست شد. از سوی دیگر «سمند سورن پلاس» نیز امروز 310 میلیون تومانی و بدون تغییر قیمت گذاری شد.
از سوی دیگر امروز «رانا معمولی» هم 306 میلیون قیمت خورد و تغییر قیمت نداشت. خانواده دنا هم امروز ثبات قیمت داشتند و با این شرایط «دنا معمولی» امروز در بازار 375 میلیون تومان در بازار معامله شد و «دنا پلاس توربو اتومات» نیز 480 میلیون تومان قیمت خورد.
اما ترمز رشد قیمت «پژو 207 دنده ای» در بازار 377 میلیون در بازار عرضه شد و قیمت «پژو 207 شقف شیشه ای» نیز در بازار 385 میلیون تومان قیمت خورد.
نامه رئیس پلیس راهور به رئیسی درباره خودروهای داخلی
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی بار دیگر انتقادات تندی را در مورد کیفیت خودروهای داخلی مطرح کرده و واردات خودرو را عاملی موثر در کاهش شمار جانباختگان حوادث رانندگی دانست.
سردار سید کمال هادیانفر در نشست خبری پیش از ظهر امروز که در شهرک آزمایش برگزار شد درباره کیفیت خودروهای تولید داخل اظهار کرد: اصلا ممکن است یک رانندهای مرتکب بیمبالاتی شده و یا حتی خطایی از وی حین رانندگی سر بزند که منجر به تصادف شود اما مساله اینجاست که خودرو باید از جان او محافظت کند و در واقع از این آسیب جلوگیری کند. امروز کدام یک از خودروهای ما با این وضعیت ساخته میشود؟
وی ادامه داد: امروز قطعات و آلیاژهای خودرو، امکاناتی که در ساخت خودرو وجود دارد، کیسه هوا، ترمز ای بی اس، کمربند ایمنی و ... همه و همه باید نجات دهنده راننده و سرنشینان خودرو باشد اما در واقعیت این امکانات در خودروهای تولید داخل دچار مشکل است و من نمیدانم تا کی باید شاهد تکرار چنین حوادثهایی باشیم. همین چند وقت پیش فیلمی منتشر شد که دنا پلاس تصادف کرده و کابینش کامل جمع شد اما کیسه هوایش باز نشده؛ خوب اینها اشکالاتی است که باید رفع شود.
خودروهای داخلی ۴ مزیت اصلی را ندارند
هادیانفر با بیان اینکه یک خودروی مناسب باید دارای چهار مزیت اصلی باشد اظهار کرد: یک خودرو باید زیبا بوده و تمایل به خرید در آن ایجاد شود. دوم کیفیت آن است. سوم ایمنی آن و چهارم ارزانقیمت بودن آن است؛ حالا باید ببینیم که آیا واقعا این چهار مزیت در خودروهای تولید داخل وجود دارد؟.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی با بیان اینکه آنچه که پلیس طرح میکند تاکیداتی است که مقام معظم رهبری و رئیس جمهور نیز بر آن تاکید داشتند، ادامه داد: همه ما باید از تولید داخل حمایت کنیم اما تولید داخل باید کیفی و ایمن باشد. این خودروهای تولید داخل ما که اتفاقا همگی وابستگی ارزی هم دارند در برخی از قطعات دچار مشکل هستند و مصداق همان ضربالمثل «هرچقدر پول میدهی همانقدر آش میخوری» است، قطعات این خودروها دچار مشکل است.
وی اضافه کرد: خوب چه کسی باید بر قطعات این خودروها نظارت کند؟ آیا نظارت ۱۰ سال پیش سازمان استاندارد آن هم یکی از شرکتهای تابعه آن، بر قطعات خودروها کافی است؟ آیا دیگر نباید نظارت شود؟ آیا نباید بعد از هر حادثه خودروسازان براین موضوع نظارت کنند؟ ما تا کی باید شاهد این تصادفات باشیم.
نامه هادیانفر به رئیس جمهور و دادستانی درباره کیفیت خودروها
وی از ارسال نامه به رئیس جمهور و دادستان کشور درباره خودروهای تولید داخل خبر داد و گفت: من در این نامه تاکید کردم که همه خودروسازان مسئولند و ما باید بر تولید خودروی ایمن و باکیفیت نظارت داشته باشیم. سازمان استاندارد، سازمان وزارت صنعت، معدن و تجارت و ... در این حوزه مصون هستند؛ اینها باید بروند و ببینند چرا کیسه هوا باز نمیشود؟ چرا ترمز ای بی اس کار نمیکند؟ چرا با یک تصادف، ماشین منفجر میشود؟ چرا ماشین مچاله میشود که سرنشینان آن حتی امکان خروج از خودرو را نداشته باشند؟ ما از خودروسازان میخواهیم پیشگام این موضوع شوند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی اضافه کرد: من نمیدانم خودروسازان از چه چیزی دفاع میکنند. امروز مقام معظم رهبری، رئیس جمهور، مردم و غیره همه مطالباتی را از آنها مطرح کردهاند، دیگر جای دفاع نیست. وقتی میگوییم آلیاژ خودرویی مشکل دارد خوب بروید آن را درست کنید از چه چیزی دفاع میکنید؟
وی ادامه داد: برابر قانون شمارهگذاری خودروها با مجوز محیط زیست، وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان استاندارد انجام میشود و پلیس هم تابع این مقررات است اما اگر این سازمانها و دستگاهها به وظایف خود عمل نکنند ما به خودروهای ناایمن پلاک نخواهیم داد.
تاثیر واردات خودرو بر کاهش قربانیان تصادفات
وی به تاثیر واردات خودرو نیز اشاره کرد و گفت: قطعا تاکید ما براین است که کشور به سمت خودکفایی برود و ما بتوانیم تولیدات با کیفیت را داشته باشیم اما در شرایط فعلی و بنابر آمارهای مستند سالهای ۸۴ تا ۸۶ یکی از شاخصهای مهمی که سبب شده تا تعداد جانباختگان حوادث رانندگی از ۲۷ هزار کشته به زیر ۱۷ هزار نفر برسد همین واردات خودروی استاندارد و ایمن به کشور بود.
هادیانفر افزود: ما نیازمند استفاده مردم از خودروی ایمن و با کیفیت هستیم. این با استفاده از خودروهای لوکس و فخرفروختن به آن فرق دارد. واردات خودروی باکیفیت به داخل حتی در ایجاد بازار رقابتی که مدنظر رئیس جمهور است، موثر و سبب میشود تا کیفیت خودروها ارتقاء یابد.
چرا خودرو گران شد؟
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی همچنین از تعیین سهم دستگاهها در تصادفات خبر داد و گفت: ما در تصادف بهبهان، تصادف نورآباد و غیره سهم خودروساز را مشخص کردیم و قطعا اگر خودروسازان به وظایف خود عمل نکنند ما نهادهای بالادستی آنها را به عنوان مقصر اعلام خواهیم کرد.
وی درباره اولویتهای پلیس در سال ۱۴۰۱ نیز گفت: طرحهایی نظیر شمارهگذاری از درب منزل و پلاک سوم از جمله مواردی است که از سال جدید پیشبینی شده است. ما امیدواریم که خدمات بیشتری را به مردم ارائه کنیم.
هادیانفر با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱ ساماندهی موتورسیکلتها ادامه خواهد داشت، اظهار کرد: تلاش داریم تا در سال جاری کیفیت خدمات، نحوه خدمات و امکانات پلیس افزایش یابد. همچنین بازرسان نامحسوس تقویت شده و نرمافزار آنها برای جریمه بروزرسانی خواهد شد.