واکنش سردار فدوی به سخنان وزیر سابق دفاع آمریکا
جانشین فرمانده کل سپاه گفت: دشمنان ما قبول کردند به مرحلهای رسیدهاند که میخواهند در برابر ایران بازدارندگی ایجاد کنند؛ این یعنی ما به تکالیف خود عمل میکنیم.
سپاه نیوز: دریادار پاسدار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم گرامیداشت سی و هفتمین سالروز اسارت حاج احمد متوسلیان و دپیلماتهای ربوده شده کشورمان در بیروت به دست عوامل رژیم صهیونیستی در سخنانی، گفت: امروز یاد کسانی را گرامی میداریم که خالصانه برای خدا قدم برداشتند و خداوند به همین دلیل به آنها عظمتی داده است تا دیگران از آنها بهره مند می شوند.
وی ادامه داد: آنها کسانی بودند که وقتی پای دشمن به میان می آمد حداکثر قدرت و شدت را داشتند و در مقابل دوستان مهربان بودند. این روند چنان جوششی به میان آورد که محدود به رزمندگان یک لشکر و کشور نیست و مربوط به رزمندگان و دلدادگان اسلام ناب محمدی است.
جانشین فرمانده کل سپاه بیان کرد: آن روزی که حاج احمد متوسلیان به آن خطه بزرگ پای گذاشت عظمتی بعد از آن حضور پای نهاده شد که کسی فکر نمیکرد چنین قدرتی شکل بگیرد و امیدوار به برگشت حاج احمد متوسلیان هستیم.
سردار فدوی با بیان اینکه جنگ ۳۳ روزه با فشار آمریکایی ها توسط رژیم صهیونیستی آغاز شد، گفت: دلیل آغاز این جنگ آن بود که نمی توانستند یک حزب الله را در کنار مرزهای فلسطین تحمل کنند. پس از آن نیز آمریکاییها فتنه تکفیری ها را به پا کردند که با احساس تکلیف رزمندگان اسلام این فتنه نابود شد و اکنون تعداد زیادی حزب الله از کشورهای مختلف به وجود آمد.
وی با بیان اینکه هر خباثت و دشمنی را که دشمنان علیه جبهه حق به وجود می آورند، باید به عنوان یک فرصت نگاه کرد، اظهار کرد: از روز اول بعد از پیروزی انقلاب جبهه باطل به سرکردگی آمریکا دشمنی خود را با شلیک گلوله ایجاد کرد که اولین حمله آنها صبح ۲۴ بهمن در کردستان آغاز شد و از آن زمان تاکنون این دشمنی بی تعطیلی ادامه داشته است.
جانشین فرمانده کل سپاه عنوان کرد: ممکن است دشمنان از لحاظهای دنیوی از ما بالاتر باشند، ولی نتیجه اعمال آنها علیه انقلاب اسلامی برعکس شده است.
وی افزود: جبهه حق از یک عاملی برخوردار است که تمامی جبهه کفر از پس جبهه حق بر نمیآیند؛ زیرا جبهه حق در طول تاریخ خودش به قدرت بی انتهای خدا خود را وصل کرده است. ما جبهه حقی هستیم که اتصال خود را به خدا وصل کردیم و دلیلش بیش از ۲۰۰ هزار شهیدی است که در راه خدا دادهایم.
جانشین فرمانده کل سپاه گفت: وزیر سابق دفاع آمریکا می گوید که ما و هم پیمانان منطقه و غیر منطقه به دنبال توانی هستیم که با ایران مقابله کنیم، امروز با گذشت ۳۰ سال از پایان جنگ دشمنان قبول دارند که قدرت ما از بازدارندگی عبور کرده و آنها باید بازدارندگی در برابر اقتدار ایران اسلامی ایجاد کنند.
سردار فدوی بیان کرد: در این ۴۰ سال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ما در سخت ترین کارها که اهدای جانمان بود به پیروزی رسیدیم و اکنون نیز اینکه درگیر اوضاع اقتصادی هستیم بر طبق آیات قرآن و عمل به وظیفه میتوانیم پیروز شویم.
در پایان این مراسم از خانواده سردار رشید سپاه اسلام حاج احمد متوسلیان تقدیر شد.
امیر دریادار سیاری: صدور راهبرد چهل سال دوم انقلاب اسلامی نشانه اقتدار کشورمان است
معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: صدور راهبرد چهل سال دوم انقلاب اسلامی، نشانه اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است که می تواند اینگونه موضعگیری کند و مواضع خود را به جهان نشان دهد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر دریادار حبیب الله سیاری رییس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران، در همایش تجلیل از پیشکسوتان فاوا در ارتش گفت: در حالی چهلمین سالگرد انقلاب را پشت سر گذاشتیم که دشمن سال گذشته عنوان کرد که ما تابستان گرمی داریم و چهلمین سالگرد انقلاب را نمیبینیم اما دیدید که تابستان و چهلمین سالگرد انقلاب را پشت سر گذاشتیم و راه بزرگ انقلاب را ادامه می دهیم.
معاون هماهنگ کننده ارتش افزود: رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) راهبرد چهل سال آینده انقلاب را صادر کردهاند و این اقدام ارزشمندی است که باید قدر این موضوعگیریها را بدانیم. اقدامی که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مقابل نخست وزیر ژاپن انجام داد، باعث افتخار مردم است. غرور ملی مردم با یک موضع گیری معظمله افزایش مییابد.
وی تاکید کرد: صدور راهبرد چهل سال دوم انقلاب اسلامی، نشانه اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است که می تواند اینگونه موضع گیری کند و مواضع خود را به جهان نشان دهد. ما این مسیر را ادامه می دهیم، ما ملتی فرهیخته بودهایم و خواهیم بود و هیچ گاه زیر بار ظلم نمیرویم، تسلیم نمی شویم و مشکلاتمان را خودمان حل میکنیم.
رئیس ستاد ارتش با بیان اینکه هر گاه بر ارزش ها تکیه کردیم موفق شدیم، یادآور شد: تکیه بر توانمندیها و پای کار آوردن همت و کوششمان در هشت سال دفاع مقدس منجر به پیروزی شد. هیچ وقت مقابل دشمن سر خم نکردیم و با اراده از موانع و مشکلات عبور کردیم و آنها را حل کردیم.
همچنین سردار سرتیپ پاسدار محمد آقا کیشی، مشاور رییس ستاد کل نیروهای مسلح در امور فاوا در این همایش گفت: افتخار داشتم در گذشته دوره عالی را در مرکز آموزش مخابرات شهید امینی نیروی زمینی سپری کردم و خودم را مدیون این مجموعه میدانم.
وی ادامه داد: پیشکسوتان همانند گنجی گرانبها هستند چرا که اندوختههایی دارند که حاصل سالها تلاش و مجاهدت است. این پیشکسوتان کسانی هستند که دوران جنگ را تجربه کردند.
مشاور رییس ستاد کل نیروهای مسلح با تشکر از برگزاری چنین همایشی و تجلیل از پیشکسوتان فاوا گفت: این قبیل مراسم یک اقدام خوب، قابل تقدیر و اثرگذار است، باید تلاش کنیم بیش از این از پیشکسوتان استفاده کنیم. پیشکسوتان دوران دفاع مقدس، قهرمانها و فرشتگان روی زمین هستند که باید ارزش وجود آنها را بدانیم.
سردار سرتیپ آقاکیشی همچنین از شهید موسی بنایی و شهید نصرت زاده به عنوان شهدای فاوا در طول هشت سال دفاع مقدس یاد کرد.
دریادار رستگاری: سازمان صنایع دریایی وارد عرصه صادرات شده است
رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع با اشاره به ورود این سازمان به عرصه صادرات، گفت: خدا را شاکریم که در حوزه صادرات وارد شده ایم و امیدوارم با تکیه بر مدیران تحصیل کرده و توان و نیروی جوانان بتوانیم سهم بیشتری در این عرصه جهانی به دست آوریم. دریادار امیر رستگاری رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع در جمع مدیران و جمعی از جوانان این سازمان با تأکید بر اعتماد به جوانان و استفاده از مدیران جوان در سطوح عالی مدیریتی و صنعتی، اظهار داشت: به حمدالله سازمان صنایع دریایی مملو از مدیران و نیروهای جوان و کارآمد است، نیروهایی که آینده سازان سازمان و میهن اسلامی ایران هستند.
وی افزود: ورود به حوزه صادرات و طرح تحول صنایع دریایی کشور به عنوان چشم انداز جدید این سازمان موجب شده تا این سازمان به عنوان یک سازمان زنده، پویا و فعال به دستاوردهای بزرگی دست یابد.
امیر دریادار رستگاری با اشاره به ورود این سازمان به عرصه صادرات، بیان کرد: خدا را شاکریم که در حوزه صادرات وارد شده ایم، امیدوارم با تکیه بر مدیران تحصیل کرده و توان و نیروی جوانان بتوانیم سهم بیشتری در این عرصه جهانی به دست آوریم.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت طرح تحول صنایع دریایی کشور، اظهار داشت: به جرات می توان گفت سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع یکی از مبتکرترین و پیشگام ترین سازمان های صنعتی کشورمان است که با ارائه ایده طرح تحول صنایع دریایی و پیگیری آن و اختصاص بیش از ۴۵ درصد این طرح به خود و تولید ۷۶ فروند شناور، چشم انداز جدیدی برای صنعت دریایی و سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع به تصویر کشد.
رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع در ادامه خاطر نشان کرد: برای اینکه بتوانیم ماموریت های جدید سازمان صنایع دریایی را در کنار ماموریت ذاتی خود که پشتیبانی و تامین تجهیزات و محصولات دریایی نظامی باشد را محقق کنیم با دو پدیده وضعی و الزامی مواجه هستیم.
وی در همین زمینه افزود: در بخش وضعی ما با چهار عامل روبرو هستیم؛ اولین عامل شرایط تحریم است، ما امروز شاهد شدیدترین تحریم های ممکنه در حوزه فناوری، اقتصادی، صنعتی، واردات و صادرات هستیم، دومین عامل عدم امکان جابجایی ارز و منابع مالی با منشا خارجی و رساندن آن به دست تولید کنندگان است و مسئله سومی که ما با آن روبرو هستیم تامین تجهیزات و قطعاتی است که در سایر کشورها به راحتی در دسترس صنعت گران است.
امیر رستگاری با تاکید بر تعهد این سازمان در تحویل به موقع شناورها گفت: ملزم هستیم در مدت زمانی که توافق کرده ایم و با کیفیت و البته قیمت رقابتی شناور ها را بسازیم و در کنار این مسائل با رقبای خارجی در دیگر کشورها نیز رقابت کنیم، اگر می خواستیم با نگاه محافظه کارانه به این موضوع نگاه کنیم شاید به این عرصه طرح تحول وارد نمی شدیم زیرا مسئولیت اصلی سازمان صنایع دریایی چیز دیگری است اما اعتقاد داریم اگر وارد این عرصه نمی شدیم صنعت دریایی کشور کماکان در مسیر با اتکا به صنایع خارج از کشور باقی مانده و شاهد رشد و شکوفایی صنعت دریایی بومی نمی شدیم.
وی در ادامه تصریح کرد: خوشبختانه تفکر در نیروهای مسلح ایران برخلاف سایر کشورهای جهان، تولید بومی است و مسئولیت این تولید بر عهده وزارت دفاع و سازمان صنایع دریایی قرار گرفته است.از طرفی افزایش دانش، تکنولوژی و جذابیت نیز برای صنعت دریایی کشور امری ضروری بوده پس ما با ورود به طرح تحول صنعت دریایی به همه این اهداف مهم دست پیدا خواهیم کرد.
امیر رستگاری در ادامه خاطر نشان کرد: آینده صنعت دریایی کشور به عملکرد سازمان صنایع دریایی بستگی دارد اگر ما به درستی عمل کنیم، صنعت دریایی کشور رونق خواهد گرفت و به جایی خواهیم رسید که دیگر هیچکس به خود اجازه ندهد سفارش شناور به خارج داده و ارز این کشور را به حساب شرکتهای خارجی واریز کند.
وی افزود: در این مسیر باید باور و اعتقاد خود به موفقیت را تقویت کنیم و ایمان داشته باشیم که این راه، موفقیت و آینده صنعت دریایی و سازمان صنایع دریایی را تضمین خواهد کرد. ما باید باور موفقیت را در خود تقویت کنیم از سوی دیگر باید به خوبی تکالیف خود را انجام دهیم، ما صنعت گر هستیم و در یک میدان مسابقه قرار گرفتهایم در این مسیر باید همانند دوندگان با تمام توان و قدرت و البته با امید حرکت کنیم.
امیر رستگاری همسویی و همگرایی را موتور جلو برنده هر سازمان دانست و گفت: دستور پذیری، نظم و همسو بودن کارکنان سازمان یکی از شروط موفقیت سازمان است، کار شما کار بسیار بزرگی است پس باید آمادگی کامل داشته و با قدرت حرکت کنیم تا بتوانیم به خوبی و با موفقیت همچون گذشته از این مسیر عبور کنیم. نگاه ما به آینده صنایع دریایی و صنعت دریایی بسیار روشن است.
رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری گفت: فرماندهی معظم کل قوا شجاعت، دیانت و تخصص را سه ویژگی کارکنان نیروهای مسلح میدانند و میفرمایند؛ کسی که در نیروهای مسلح خدمت میکند باید این سه ویژگی را دارا باشد و از هیچ مانعی هراس نداشته و در مواجهه با موانع شجاعانه، عاقلانه، امیدوارانه، خلاق و مبتکر عمل کند؛ پس قطعاً دری به روی شما بسته نخواهد بود.
امیر رستگاری در پایان خاطرنشان کرد: اعتقاد دارم کسانی که در حوزه دریا کار میکنند به دلیل گستردگی و پیچیدگی دانشی که در این حوزه وجود دارد، نگاه جامعی نسبت به مسائل دارند زیرا در حوزه دریا همه سیستمها، زیر سیستمها و سامانهها وجود دارد و صنعتی بسیار پیچیده به شمار می رود؛ این پیچیدگی و گستردگی به مدیران جوان ما نگاهی بلند میدهد و ما باید از این ظرفیتهای عظیم و نیروهای جوان استفاده بیشتری ببریم تا به پویایی و نو آوری بیشتری دست بیابیم.
دیدگاه تان را بنویسید