دریادار رستگاری: توان چانه‌زنی دیپلمات‌ها بسته به قدت دفاعی و بازدارندگی است

کد خبر: 887909

رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع گفت: به میزانی که قدرت دفاعی و بازدارنگی افزایش یابد دیپلمات‌ها می‌توانند قدرت گفتگو و چانه زنی داشته باشند، چون در دنیای امروز در گفتگو‌ها اخلاق و منطق تاثیرگذار نیست و زور حاکم است.

دریادار رستگاری: توان چانه‌زنی دیپلمات‌ها بسته به قدت دفاعی و بازدارندگی است

خبرگزاری فارس: امیر دریادار رستگاری رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع در همایش معاونین و مسئولان سیاسی نیرو‌های مسلح با تسلیت ایام اربعین حسینی (ع) اظهار داشت: امروز سازمان‌های تابعه وزرات دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح نماد عینی اقتصاد مقاومتی هستند چرا که سیاستگذاری ها، دکترین ها، هدفگذاری ها، راهبرد‌ها و اقدامات با نیرو‌های کارآمد درونی و با دانش روز دنبال می‌شود.

امیر رستگاری افزود: استراتژیست‌ها معتقدند که صنایع دفاعی هر کشوری به لحاظ برخورداری از متخصص‌ترین افراد و پیچیده‌ترین فناوری‌ها به عنوان صنایع راهبردی کشور‌ها به شمار می‌آید.

وی با بیان اینکه صنایع راهبردی کشور‌ها با همراهی نیرو‌های مسلح کشور‌های متبوع به دنبال دستیابی به ۴ هدف عالی هستند، گفت: استقلال و توسعه سیاسی، اقتدار نظامی، تولید علم، دانش وفناوری و در نهایت استقلال و توسعه اقتصادی از مولفه‌های اساسی و راهبردی کشور‌ها در بحث توسعه است.

رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع در ادامه با تقسیم بندی حوزه سیاسی به دو بخش داخلی و بین الملل با تشریح نقش صنایع دفاعی در سیاست داخلی اظهار داشت: صنایع دفاعی و نیرو‌های مسلح در سیاست داخلی عزت ملی، انسجام ملی، قدرت ملی و غرور ملی می‌آفرینند.

وی در همین زمینه با ذکر مصادیق نقش صنعت دفاعی در ایجاد غرور ملی افزود: توانمندی هدف گیری مقر دشمن در فاصله چندصد کیلومتری و یا ایجاد امنیت و مقابله با پدیده شوم دزدان دریایی در فاصله حدود دوهزار کیلومتری خطوط مواصلاتی کشور و یا به طور مثال استمداد کشتی‌های خارجی از نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در اقیانوس هند جهت مقابله با دزدان دریایی و از این دست اقدامات موجب عزت، غرور و قدرت ملی است که در یک عرصه واقعی به منصه ظهور رسید.

رئیس سازمان صنایع دریایی با اشاره به نقش نیرو‌های مسلح و قدرت بازدارنگی دفاعی در سیاست خارجه گفت: به میزانی که قدرت دفاعی و بازدارنگی افزایش یابد دیپلمات‌ها می‌توانند قدرت گفتگو و چانه زنی داشته باشند، چون در دنیای امروز در گفتگو‌ها اخلاق و منطق تاثیرگذار نیست و زور حاکم است؛ وقتی درجایی در میز مذاکره به بن بست می‌رسید، طرف مقابل از گزینه نظامی روی میز صحبت می‌کند بنابراین اقتدار نظامی و دفاعی یکی از ارکان اصلی بازدارندگی، حفظ تمامیت سرزمینی و استقلال کشور است.

امیر رستگاری درادامه گفت: در حوزه تولید علم، دانش و فناوری اگر ما به ریشه علوم و فناوری در طول تاریخ بشر توجه کنیم خواهیم دید بسیار زیادی از علوم، دانش‌ها و فناوری‌ها ابتدا در مراکز پژوهشی و تحقیقاتی نیرو‌های مسلح کشور‌ها شکل گرفته اند؛ فناوری موتور جتی که امروز در همه هواپیما‌ها در حال استفاده است در اواخر جنگ جهانی دوم توسط آلمان‌ها اختراع شد. در انرژی هسته‌ای که امروزه در حوزه‌های نیروگاهی، کشاورزی، رادیو دارو‌ها و رادیو درمان‌ها در حال استفاده است، در بدترین حالت ممکن یعنی در ساخت بمب اتم توسط آمریکا‌هایی ها در هیروشیما و ناکازاکی مورد استفاده قرار گرفت.

رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع در پایان با اشاره به نفوذ اقتصادی به عنوان یکی از دکترین‌های نفوذ در کشور‌ها بیان کرد: در نفوذ نظامی به هرحال جو کشور مورد نفوذ را به هم می‌ریزد و با ایجاد حالت ناسیونالیستی مردم آن کشور به مقابله بر می‌خیزند در حالیکه در نفوذ اقتصادی که اثرات آن نسبت به نفوذ نظامی بیشتر است مردم کشور مورد نفوذ حساسیتی به آن نشان نمی‌دهند و در این حالت تقریبا تمامی ارکان کشور مورد نفوذ تحت تاثیر نفوذ اقتصادی کشور صاحب صنعت قرار می‌گیرد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد