خط و نشان سردار جلالی برای متخلفان الزامات پدافند غیرعامل

کد خبر: 1031641

رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: تا پیش از این رویکرد سازمان پدافند غیرعامل کشور، تبیینی و تشویقی بود اما تصمیم گرفته‌ایم در صورتی‌که عدم رعایت الزامات پدافند غیرعامل در زیرساختی منجر به خسارت شود، این موارد را به دستگاه قضا معرفی کنیم تا برخورد قضایی لازم صورت پذیرد.

خط و نشان سردار جلالی برای متخلفان الزامات پدافند غیرعامل

خبرگزاری ایسنا: سردار غلامرضا جلالی با حضور در برنامه تلویزیونی صداوسیمای خراسان، با بیان این‌که یکی از مهمترین اقدامات پدافند غیرعامل در حوزه و فضای شهری است، تصریح کرد: با توجه به این موضوع با کمک دانشگاه‌ها، اقدام به تدوین سند پدافند شهری کردیم. این سند تلاش می‌کند امنیت، ایمنی و دفاع در توسعه شهری و هوشمندی را با یکدیگر ترکیب کرده و در قالب یک دستورالعمل ارائه کند، به شکلی که به یک توسعه امنیت‌افزا در شهرها، منجر شود.

وی اظهار کرد: در طرح پدافند شهری ما برای اداره شهرها در شرایط بحران، یک فرماندهی واحد (فرماندار یا شهردار) در نظر گرفته‌ایم تا از جزیره‌ای عمل کردن دستگاه‌ها جلوگیری شود و همه اقدامات تحت نظر یک فرمانده واحد انجام شود. در این طرح بیش از ۴۰ برنامه راهبردی برای شهرها هدف‌گذاری شده که می‌تواند شهرها را به محیط امن‌تری برای شهروندان تبدیل کند.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور همچنین از تهیه طرح جامع پدافند غیرعامل در ۳۱ استان کشور خبر داد و تصریح کرد: طرح جامع پدافند غیرعامل استان را با محوریت استانداری‌ها طراحی کردیم که امسال تقریباً همه این طرح‌ها به نتیجه خواهند رسید. هم‌اکنون طرح جامع ۱۸ استان تصویب و آماده شده است. چارچوب کلی این طرح جامع، شناسایی دارایی‌ها، تهدیدات و آسیب‌پذیری‌ها و مراکز پرخطر و وابستگی‌ها در استان‌هاست تا تهدیدات شناسایی و با طبقه‌بندی زیرساخت‌های حیاتی استان‌ها، الگوی پدافند غیرعامل برای آن‌ها تهیه شود. وی یادآور شد: انتظار این است که این برنامه جامع که به نوعی اطلس جامع مخاطرات هر استان نیز محسوب می‌شود، به‌عنوان برنامه پدافند غیرعامل در هر استان در برنامه‌ریزی‌های استان به‌کار گرفته شود و آسیب‌پذیری‌های اساسی استان‌ها را در یک برنامه ۳ ساله برطرف کند و به امنیت و پایداری استان‌ها کمک کند.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور به بیان اقدامات این سازمان در زمینه پایدارسازی برق در کشور پرداخت و گفت: اکنون ما شبکه‌ای از ژنراتورها در اختیار داریم که به گفته معاون وزیر نیرو قادر هستند بیش از ۴۲۰۰ مگاوات برق تولید کنند. این شبکه می‌تواند ۴۲۰۰ مگاوات برق را در شرایط پیک در اختیار شبکه توزیع برق قرار دهد.

جلالی در پاسخ به این سوال که ضمانت اجرای اصول و ضوابط پدافند غیرعامل چیست؟ توضیح داد: نخستین ضمانت اجراء، عقلانیت است. ضمانت دیگر، قانون است. تا پیش از این، رویکرد سازمان پدافند غیرعامل کشور، تبیینی و تشویقی بود اما از ابتدای سال ۹۹، تصمیم گرفته‌ایم در صورتی که عدم رعایت الزامات و ضوابط پدافند غیرعامل در زیرساختی منجر به خسارت جدی و بزرگ به منافع و امنیت ملی شود، این موارد را به دستگاه قضا معرفی کنیم تا برخورد قضایی لازم صورت پذیرد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد