تب و تاب مهاجرت: کانادا – استرالیا
دغدغهی جمع کثیری از ایرانیها اینروزها مهاجرت است: مهاجرت به کانادا، مهاجرت به استرالیا، یا هر کشور دیگری که اولاً جهانسومی نباشد و ثانیاً امکانات بهتری برای کار و زندگی در اختیار مهاجران قرار دهد.
دغدغهی جمع کثیری از ایرانیها اینروزها مهاجرت است: مهاجرت به کانادا، مهاجرت به استرالیا، یا هر کشور دیگری که اولاً جهانسومی نباشد و ثانیاً امکانات بهتری برای کار و زندگی در اختیار مهاجران قرار دهد. مهاجرت فرایندی است که بهرغم همهی مشکلات و پیچیدگیهایی که دارد، و به رغم زمان و هزینهای که باید بابت امور مختلف (از هزینههای ثبتنام و ترجمه رسمی مدارک گرفته تا پرداخت به موسسه مهاجرتی و سفر به کشوری ثالث برای انجام مصاحبهها و غیره) صرف کرد، بسیاری از افراد، گام در این راه پر پیچ و خم میگذارند تا به زندگیای برسند که حداقل خودشان بر حسب تجربهی دیگران، آن را زندگی مطلوبتری میدانند. در این نوشتار میخواهیم اندکی به مقولهی مهاجرت، بهویژه مهاجرت به کانادا و مهاجرت به استرالیا نظر افکنیم و نقش موسسه مهاجرتی در تسهیل و تسریع این فرایند را با هم مرور کنیم.
مهاجرت
مهاجرت به طور کلی یعنی نقل مکان از کشوری به کشور دیگر. مهاجرت در دنیای مدرن، کوچیدن از یک کشور (ملیت) به کشور دیگری است که فرد مهاجر، ملیت آنجا را ندارد و حداقل تا چند سال، شهروند آن کشور به حساب نمیآید. مردم به دلایل مختلفی دست به مهاجرت میزنند: دور شدن از شرایط نامطلوب، مشکلات اقتصادی، کمبود امنیت، یا مسایل سیاسی، جنگ، بیکاری،.... این عوامل، فقط یک روی سکه است. روی دیگر سکه، شرایط مطلوبی است که کشورهای توسعهیافته برای جذب مهاجران و جبران کمبود نیروی کار خود ایجاد میکنند. این شرایط جذاب، شامل امکانات بهداشتی و درمانی بهتر، آموزش بهتر، وضعیتِ بهتر اشتغال، مسکن،... است. در واقع بسیاری از کشورهای توسعهیافته، با فراهم آوردن بسترهای مساعد و جذاب برای مهاجران، آگاهانه و عامدانه نیروهای متخصص کشورهای دیگر را به سوی خود جلب مینمایند زیرا هر نیروی متخصص، با صرف هزینههای هنگفتی در کشور خود به تخصصش رسیده است و حالا کشور میزبان، میتواند آن تخصص را بهصورت رایگان و فقط با ایجاد شرایط جذاب، به سوی خود بکشاند و از آن تخصص، در راستای توسعهی خود بهره ببرد. مهاجرت به کانادا و مهاجرت به استرالیا نیز از این قاعده مستثنا نیستند.
بد نیست بدانید طبق آمارهای سازمان ملل متحد، در حال حاضر تقریباً 3/3 درصد جمعیت دنیا مهاجر هستند و 97 درصد بقیهی جمعیت جهان، در همان کشوری زندگی میکنند که به دنیا آمدهاند. البته مهاجرت الزاماً آن چیزی که ما از مثلاً مهاجرت به استرالیا یا مهاجرت به کانادا در ذهن داریم نیست که از کشوری توسعهنیافته به کشوری توسعهیافته انجام شود بلکه یکسوم تمام مهاجرتها، از یک کشور توسعهیافته به کشور توسعهیافتهی دیگر صورت میگیرد. مثلاً کشور توسعهیافتهای چون لوکزامبورگ در اروپا، 45 درصد نیروی کار خود را از مهاجران اروپایی تامین میکند و 22 درصد از کل نیروی کار سوئیس را خارجیان تشکیل میدهند. اما در هر حال، دو سومِ دیگرِ مهاجران، کسانی هستند که از کشورهای توسعهنیافته، و عمدتاً از آسیا و خاورمیانه و آفریقا، به سودای رسیدن به شرایط بهتر، مهاجرت به یک کشور توسعهیافته را در پیش میگیرند و مثلا دست به مهاجرت به کانادا یا مهاجرت به استرالیا میزنند؛ و این روند در 5 سال گذشته همیشه رو به افزایش بوده است، به طوری که تعداد کل مهاجران دنیا در سال 1960، چیزی در حدود 79 میلیون نفر بود ولی در سال 2015، جمعیت مهاجران جهان، به 250 میلیون نفر رسید.
یکی از آمارهای جالب سازمان ملل نشان میدهد که وضع اقتصادی مهاجران در کشور جدید بسیار بهتر از کشور اصلیشان است؛ به طوری که در سال 2015 (که آخرین گزارش مهاجرتی سازمان ملل منتشر شده)، مهاجران سراسر دنیا جمعاً بیش از 600 میلیارد دلار پول برای خویشاوندان و خانوادهی خود در کشور اصلیشان فرستادهاند.
مهاجرت به کانادا
مهاجرت به کانادا (مانند مهاجرت به استرالیا یا هر کشور دیگری) معایبی دارد و مزایایی. اگر برای مهاجرت به کانادا از کمکها و خدمات یک موسسه مهاجرتی استفاده میکنید، حتماً با آن موسسه در مورد معایب و مزایای مهاجرت به کانادا و مهاجرت به استانی که مد نظر دارید مشورت کنید زیرا شرایط کار و زندگی در استانهای مختلف کانادا با هم متفاوت است؛ اما در هر حال و به طور کلی، بزرگترین معایبی که مهاجران درباره مهاجرت به کانادا عنوان میکنند مربوط به شرایط آب و هوایی در بعضی از استانهای کانادا، فرایند طولانی و پیچیدهی اخذ اقامت دائم کانادا، مالیاتهای کانادا، گران بودن زندگی در کانادا، و البته فاصلهی زیاد بین ایران و کانادا است. اما مهاجرت به کانادا مزایای بزرگی نیز دارد:
- کانادا کشوری توسعهیافته است و از نظر اقتصادی و سیاسی، ثبات بسیار بالایی دارد و بنابراین هر کس اقدام به مهاجرت به کانادا میکند، پس از رسیدن به اقامت دائم این کشور، زندگی آرام و باثباتی خواهد داشت.
- کانادا کشوری میهماننواز است و همیشه بهگرمی از مهاجران استقبال میکند. در واقع کانادا کشوری مهاجرپذیر است و هرگز در این کشور، احساسی که به عنوان یک مهاجر، مثلا در انگلستان یا آلمان دارید را نخواهید داشت. بالاخص تعداد مهاجران ایرانی در کانادا بسیار زیاد است و در اکثر شهرهای کانادا، به هر جا که مراجعه کنید، از بانک گرفته، تا بیمارستان، با ایرانیانی مواجه میشوید که مرحله مهاجرت به کانادا را سالها به پایان رساندهاند و اکنون شهروند کانادا هستند و به کار در این کشور مشغولاند.
- وضعیت بهداشت و درمان، آموزش، سرگرمی، و امکانات رفاهی در کانادا بسیار خوب است. در واقع، تمام چیزهایی که از زندگی در یک کشور پیشرفته میخواهید را در کانادا خواهید یافت. همین وضعیت زندگیِ مطلوب، یکی از اصلیترین دلایل مردم برای مهاجرت به کانادا است.
- سرمایهگذاری در کانادا ریسک زیادی ندارد. کسانی که از طریق سرمایهگذاری اقدام به مهاجرت به کانادا میکنند چندان دغدغهی بازگشت سرمایه و امنیت سرمایهگذاری خود را نخواهند داشت.
- فرصتهای شغلی در کانادا بسیار زیاد است. دولت کانادا هر ساله فهرستی از مشاغل مورد نیاز خود را منتشر میکند و بر اساس همان فهرست، از متخصصین خارجی دعوت به عمل میآورد تا اقدام به مهاجرت به کانادا کنند. فهرست مشاغل مورد نیاز کانادا چنان گسترده است که تقریبا تمام مشاغل را در بر میگیرد. نرخ بیکاری در کشور کانادا بسیار پایین است و از این رو کسانی که قصد مهاجرت به کانادا را دارند، نباید زیاد دغدغهی پیدا کردن کار در کانادا را داشته باشند.
- تنوع روشهای مهاجرت به کانادا، یکی دیگر از مزایای مهاجرت به کانادا است. سیستم پذیرش مهاجران در کانادا روشهای متعددی را برای مهاجران باز گذاشته است، که مهاجرت به کانادا از طریق سرمایهگذاری، مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی و مهاجرت به کانادا از طریق تخصص، چند نمونهی کوچک از این روشها هستند، هرچند مدت زمان لازم برای مهاجرت به کانادا در هر یک از روشها، با روشهای دیگر فرق دارد.
مهاجرت به استرالیا
همانطور که در مورد مهاجرت به کانادا گفتیم، مهاجرت به استرالیا نیز معایب و مزایای مختلفی دارد که برخی از آنها، مشابه معایب و مزایای مهاجرت به کانادا است. در مورد مهاجرت به استرالیا نیز بهتر است از آژانس یا موسسه مهاجرتی خود، جزئیات فرایند مهاجرت به استرالیا را جویا شوید تا با آگاهی بیشتر در مورد معایب و مزایای مهاجرت به استرالیا، تصمیم نهایی خود را بگیرید. در مجموع، معایب مهاجرت به استرالیا را میتوان چنین خلاصه کرد: تنوع بیش از حد انواع ویزاهای مهاجرتی، بالا بودن هزینههای زندگی، بالا بودن هزینه مسکن، ترافیک سنگین در شهرهای بزرگ، سرعت و استرس زندگی در استرالیا، رشد زیاد جمعیت،... اما مهاجرت به استرالیا، مزایای فراوانی نیز دارد که برخی از مهمترین مزایا را در ادامه میخوانید:
- نرخ بالای مهاجرت به استرالیا سبب شده تعداد مهاجران در این کشور، بسیار زیاد باشد و از این رو، فرهنگ مهاجرستیزی در استرالیا به حداقل برسد. معروف است که در استرالیا، همه مهاجرند! به همین دلیل، تمام مهاجرانِ تازهوارد بهراحتی میتوانند پس از طی شدن مراحل مهاجرت به استرالیا و اقامت در این کشور، در فرهنگ روزمرهی مردم استرالیا حل شوند و خود را بخشی از آن فرهنگ بدانند.
- مردم استرالیا با اطلاع از برکات و مزایای ورود مهاجران برای اقتصاد کشور خود، برخورد بسیار خونگرم و صمیمانهای با مهاجران دارند.
- علیرغم تنوع بسیار زیاد روشها و ویزاهای موجود برای مهاجرت به استرالیا، اگر بتوانید با یک موسسه مهاجرتی خوب و متخصص همکاری کرده و از خدمات آن موسسه مهاجرتی، به خوبی استفاده کنید، این تنوع ویزاها میتواند تبدیل به یک مزیت برای شما شود، زیرا دست شما را برای انتخاب روش مهاجرت به استرالیا باز میگذارد و دامنهی انتخابهایتان را زیاد میکند.
- خدمات پزشکی و بهداشتی در استرالیا از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است. البته هزینههای بهداشت و درمان در این کشور، بالا است؛ اما اگر فرایند مهاجرت به استرالیا را بهصورت قانونی انجام داده باشید و موفق به دریافت اقامت دائم این کشور شوید، بیشتر خدمات درمانی و بهداشتی در استرالیا برای شما رایگان خواهد بود. در واقع متقاضیان مهاجرت به استرالیا پس از دریافت اقامت دائم این کشور، دغدغهای بابت بیمه و مسایل درمانی نخواهند داشت.
- فرصتهای شغلی در استرالیا بسیار خوب هستند و مهاجران میتوانند نه تنها بهراحتی در این کشور کار پیدا کنند، بلکه پس از مدتی کوتاه خواهند توانست به درآمد مطلوبی در این کشور برسند. حقوق و جایگاه اجتماعی مهاجران در شغلهای خود، تفاوتی با حقوق و جایگاه اجتماعی غیرمهاجران ندارد، و همین یکی از مزیتهای بزرگ مهاجرت به استرالیا به حساب میآید. کافی است پس از مهاجرت به استرالیا، ذهن خلاق خود را در عرصه کار، مورد استفاده قرار دهید تا ظرف یکی دو سال، به جایگاهی که میخواهید برسید.
- آب و هوای فوقالعادهی این کشور، یکی دیگر از مزیتهای مهاجرت به استرالیا است.
- نظام آموزش و پرورش کودکان در استرالیا بسیار ایدهآل است. استرالیا محیط و زیرساختهای بسیار مطلوبی برای رشد کودکان ایجاد کرده است و کسانی که تصمیم به مهاجرت به استرالیا میگیرند، هیچ نگرانی بابت آینده فرزندانشان نخواهند داشت. مدارس استرالیا جزء مدارس ردهی اول دنیا از جهت امکانات و متدهای آموزشی هستند.
- امکان دریافت اقامت دائم استرالیا با اکثر روشهای موجود در فرایند مهاجرت به استرالیا وجود دارد. در واقع، بسیاری از روشهای مهاجرت به استرالیا، از همان ابتدا منجر به اقامت دائم میشود که این نکته، خودش مزیت بزرگی برای مهاجران به حساب میآید زیرا همه کسانی که قصد مهاجرت به استرالیا، مهاجرت به کانادا یا مهاجرت به هر کشور دیگری را دارند، طبیعتاً مایلاند از همان ابتدا اقامت دائم آن کشور را دریافت کنند و درگیر امور اداریِ تبدیل ویزای موقت به ویزای دائم نشوند. از این جهت، اگرچه استرالیا برای صدور کارت اقامت دائم، سختگیریهایی در انتخاب و گزینش مهاجران دارد (و یک موسسه مهاجرتی خوب میتواند راه را برای شما بسیار هموار سازد)، اما پس از عبور از این فیلترهای گزینشی، در اکثر ویزاهای مهاجرت به استرالیا، میتوانید از همان ابتدا اقامت دائم استرالیا را به دست آورید.
نقش موسسه مهاجرتی در تسهیل و تسریع فرایند مهاجرت به کانادا و مهاجرت به استرالیا
هر کشور برای پذیرش متقاضیان مهاجرت، ضوابط و شرایطی دارد که مختص همان کشور است. مهاجرت به کانادا و مهاجرت به استرالیا نیز از این قاعده مستثنا نیست. دولتهای کانادا و استرالیا هر ساله قوانین مهاجرتی خود را متناسب با شرایط روز و نیازهای کشورشان اصلاح و بازبینی میکنند. آگاهی از پیچ و خمهای مهاجرت به استرالیا و مهاجرت به کانادا خارج از حوصلهی هر کسی است که بخواهد رأساً و به صورت مستقل، اقدام به مهاجرت به استرالیا یا کانادا نماید. نقش موسسه مهاجرتی در فرایند مهاجرت نیز همین است. موسسه مهاجرتی، اگر از مشاوران و وکلای متخصص در هر حوزه برخوردار باشد، و برای مهاجرت به استرالیا مشاوران و وکلای جداگانه، و برای مهاجرت به کانادا نیز مشاوران و متخصصان جداگانه داشته باشد، میتوانید با خیال راحت، به سراغ آن موسسه مهاجرتی بروید و از مشاورهها و خدمات آن موسسه مهاجرتی برای مهاجرت به استرالیا یا مهاجرت کانادا بهصورت تخصصی بهره ببرید. یک وکلای مهاجرتی که سالها تجربه در زمینه مهاجرت به استرالیا داشته باشد، قطعاً از زیر و بم قوانین مهاجرتی آگاه است و میتوانید موانع شما در این مسیر را از پیش پایتان بردارد و بهترین و مناسبترین روش برای مهاجرت به استرالیا را متناسب با نیازها و شرایط خود شما به شما پیشنهاد دهد. همین امر در مورد وکیل یا موسسه مهاجرتی که از حضور مشاورین و وکلای متخصص مهاجرت به کانادا برخوردار است نیز صدق میکند.
موسسه مهاجرتی رهپویان مهاجر آتینگر
یکی از بهترین گزینهها در حوزه موسسه مهاجرتی برای مهاجرت به کانادا و مهاجرت به استرالیا، موسسه مهاجرتی رهپویان مهاجر آتینگر است. این موسسه مهاجرتی، چند سالی است توسط وکیلی پایه یک و درجه یک در شیراز مشغول فعالیت است و به لطف پروندههای مهاجرتی موفقی که داشته، توانسته است شعبههای متعددی در سراسر کشور دایر کند و دامنه خدمات خود به متقاضیان را گسترش دهد. موسسه مهاجرتی رهپویان مهاجر آتینگر، ابتدا در شیراز تاسیس شد و فعالیتهایش را در همان شهر آغاز کرد تا این که تبدیل به برترین موسسه مهاجرتی استان فارس شد. دفتر مرکزی این موسسه مهاجرتی، همچنان در شیراز است اما شعبههایی در تهران و کرج نیز دارد و طبق اطلاع، دفاتر این موسسه مهاجرتی، در آیندهی نزدیک، در مشهد و ساری نیز آغاز به کار خواهد کرد. در وبسایت رسمی این موسسه مهاجرتی آمده است که موسسه مهاجرتی حقوقی رهپویان مهاجر آتینگر به شماره 45574 در اداره ثبت شرکتها تحت مدیریت دکتر غلامرضا سلطانفر به ثبت رسیده است.
متقاضیان و علاقهمندان به مهاجرت به استرالیا یا مهاجرت با کانادا بد نیست بدانند که موسسه مهاجرتی رهپویان مهاجر آتینگر، دارای دفتری فعال در تورنتو کانادا است و کارگزارانی موثق در استرالیا دارد که مستقیماً و بدون واسطه، پیگیر فرایند پروندههای متقاضیانِ مهاجرت به استرالیا یا مهاجرت به کانادا هستند. تیم حقوقی موسسه مهاجرتی رهپویان، یک تیم زبده متشکل از چندین وکیل و مشاور است که هر یک، در حوزهای خاص از امور مهاجرتی تخصص دارند و همین امر، سبب شده خدمات این موسسه مهاجرتی، متمایز از دیگر موسسههای مهاجرتی کشور باشد. مزیت دیگرِ این موسسه مهاجرتی آن است که حتی پس از طی شدن مراحل مهاجرت به کانادا یا مهاجرت به استرالیا، شما را تنها نمیگذارند و تا زمانی که اقامتتان در کشور مقصد، به سرانجام مطلوبتان برسد، از نزدیک در کنار شما خواهند بود. کافی است با این موسسه تماس بگیرید و با یکی از مشاورین و وکلای موسسه مهاجرتی رهپویان مهاجر آتینگر صحبت نمایید تا خودتان این تمایز را احساس کنید. راههای تماس با این موسسه مهاجرتی، چنین است:
دفتر مرکزی موسسه رهپویان مهاجر آتینگر:
شیراز
معالیآباد- ابتدای خیابان بهاران-مجتمع اداری آرین- طبقه سوم - واحد 4
تلفنهای تماس
07136383246-07136383392-09120973437-09120973427 - 09122189355
شعبه تهران
تهران- خیابان فرشته- خیابان بیدار- نبش کوچه مریم غربی- پلاک 1/2 - واحد 4
تلفنهای تماس:
02122055621 - 09120973437
شعبه کرج
کرج - خیابان طالقانی-جنب پل آزادگان - ابتدای بلوار بسیج (کاج سابق) - پلاک۴۷۹ - ساختمان پژواک - طبقه پنجم - واحد 13
تلفنهای تماس
02632515881 - 02632513321
دیدگاه تان را بنویسید