بهترین روش های جذب مشتری بیمه با فناوری های روز دنیا

کد خبر: 955268

در دنیای مدرن امروز با دسترسی آسان همه به اطلاعات، کمتر کسی پیدا می شود که منکر مزایای استفاده از انواع مختلف خدمات بیمه باشد، اما رقابت در این زمینه هم با توجه به اقبال عمومی از این خدمات شدید تر از قبل شده است.

بهترین روش های جذب مشتری بیمه با فناوری های روز دنیا

در دنیای مدرن امروز با دسترسی آسان همه به اطلاعات، کمتر کسی پیدا می شود که منکر مزایای استفاده از انواع مختلف خدمات بیمه باشد، اما رقابت در این زمینه هم با توجه به اقبال عمومی از این خدمات شدید تر از قبل شده است. در چنین شرایطی، شرکت های بیمه به منظور جذب مشتری بیمه نیازمند استفاده از فناوری های روز برای جذب و نگهداری بیمه گزاران هستند. فرقی نمی کند که هدف جذب مشتری بیمه عمر باشد یا جذب مشتری بیمه بدنه اتومبیل، با رعایت راهکارهای جذب مشتریان بیمه که در ادامه به آنها اشاره می شود، آژانس های بیمه می توانند شاهد رشد کسب و کار خود باشند.

راهکارهای عمومی جذب مشتری بیمه

برای جذب مشتریان بیمه می توان از راهکارهای عمومی زیر استفاده کرد:

جذب مشتریان بیمه با ایمیل مارکتینگ

کسی وقت و حوصله خواندن ایمیل های طولانی را ندارد. به خصوص اگر هدف از ارسال ایمیل ها، تنها جذب مشتری بیمه نامه باشد. باید به وقت بیمه گزاران احتمالی احترام گذاشت و ایمیل های بازاریابی را تا حد ممکن کوتاه ارسال کرد.

استفاده از برنامه های بازاریابی ارجاعی

استفاده از برنامه های در نظر گرفتن پاداش در ازای ارجاع، یکی از کارآمد ترین راهکارهای جذب مشتریان بیمه است. می توان برای بیمه گزارانی که استفاده از خدمات شرکت های بیمه را به دیگران توصیه می کنند، تخفیفات ویژه در نظر گرفت. به مجموعه این اقدامات بازاریابی پورسانتی یا همکاری در فروش (Affiliate Marketing) نیز می گویند.

بازطراحی وب سایت شرکت بیمه

شرکت های بیمه باید از خودشان بپرسند: آیا رنگ هایی که در طراحی وب سایت از آنها استفاده شده است، رنگ های مناسبی هستند؟ آیا از عکس های مناسبی برای جلب نظر کار گزاران احتمالی در وبسایت استفاده شده است؟ از همه مهمتر، آیا وبسایت بیمه به نحوی طراحی شده است که بیمه گزاران احتمالی به راحتی بتوانند به لیست خدمات و اطلاعات تماس شرکت دسترسی پیدا کنند؟

تمرکز بر بازاریابی دهان به دهان

بسیاری از مشتریان بیمه، برای انتخاب شرکت و خدمات بیمه به توصیه های دوستان و آشنایان خود گوش می کنند. پس حتی در دنیای صنعتی امروز یکی از راه های جذب مشتری بیمه، برقراری ارتباطات صمیمانه و صادقانه با افراد مختلف است.

استفاده از محتوای ویدیویی برای جذب مشتری بیمه

به لطف وجود پلتفرم های محبوب رسانه های اجتماعی مانند اینستاگرام، انتشار ویدیو یکی از تاثیرگزار ترین شیوه های بازاریابی برای محصولات و خدمات مختلف شده است. به طور خاص برای جذب مشتری بیمه عمر و همچنین سایر بیمه ها مانند بیمه بدنه، می توان از این تکنیک بازاریابی استفاده کرد.

راهکارهای IT برای جذب مشتریان بیمه

در سال های اخیر بواسطه تغییرات سریع تکنولوژی در حوزه فناوری اطلاعات، نرم افزارهای کاربردی زیادی برای افزایش کارایی روش های بازاریابی و فروش ایجاد شده است.

نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتریان (CRM) و نرم افزار پشتیبانی مشتریان جز کلیدی ترین نرم افزارهایی هستند که می توانند فرآیند های بازاریابی و فروش انواع بیمه را تسهیل کنند و با افزایش رضایت بیمه گزاران، کسب و کار نمایندگان و کارگزاری های بیمه را رونق دهند.

در ادامه به مهم ترین ویژگی های این نرم افزارها که موجب حفظ مشتریان فعلی و جذب مشتریان جدید بیمه می شوند، اشاره شده است.

خودکار سازی فرایند های بازاریابی بیمه

اتوماسیون فرایند بازاریابی بیمه، در جذب بیمه گزاران جدید بسیار موثر است. از این طریق می توان فرایند های تکراری را با صرفه جویی در زمان و هزینه، به صورت خوکار انجام داد. نرم افزار CRM می تواند با کمک به اجرای فرایند اتوماسیون، به جذب مشتریان بیمه کمک کند.

به روز رسانی اطلاعات مربوط به بیمه گزاران و سرنخ ها

اطلاعات بیمه گزاران دائما در حال تغییر است. در سیستم سنتی ثبت اطلاعات، بسیاری از رکورد ها بدون به روز رسانی در پایگاه داده باقی می مانند و باعث بروز اختلال هم در فرایند بازاریابی و هم پشتیبانی می شوند، اما با استفاده از نرم افزار CRM می توان تمامی رکوردهای را همیشه به روز نگه داشت و به سادگی به همه آنها دسترسی داشت.

شخصی سازی خدمات برای بیمه گزاران مختلف

با در اختیار داشتن اطلاعات بیمه گزاران و دسترسی آسان به آنها، می توان در ارائه پیشنهادات فروش شرایط و درخواست های مشتریان را در نظر گرفت و با توجه به این اطلاعات، به بیمه گزاران پیشنهادات شخصی سازی شده ارائه داد. انجام این کار با استفاده از نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتریان (CRM) بسیار ساده خواهد شد.

پیگیری سرنخ های فروش کارگزاران بیمه

طبق آمار چیزی نزدیک به 80 درصد فعالیت های بازاریابی بیمه به جذب مشتری منجر نمی شود. دلیل این است که بیمه گزاران احتمالی و سرنخ ها، به حال خود رها شده و با اطلاعات مناسب تغذیه نمی شوند. با استفاده از نرم افزار CRM می توان وظیفه یاد آوری موقعیت مشتری و ارسال اطلاعات مناسب در زمان تعیین شده را بر عهده گرفت و به این ترتیب به جذب مشتری احتمالی کمک شایانی می شود.

بررسی نقشه سفر مشتریان بیمه

نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتریان (CRM) ، قابلیت این را دارد که نقشه سفر مشتری، از لحظه آشنایی با برند تا لحظه جذب مشتری را به صورت گزارش به شرکت های بیمه ارائه دهد و به این ترتیب با بررسی مراحل مختلف سفر مشتری، مشخص کند که بیمه گزاران در کدام مرحله دچار مشکل می شوند و فرایند جذب مشتری کجا دچار خلل می شود.

تنظیم وظایف کارشناسان بیمه

گاهی اوقات به دلیل حجم بالای فعالیت ها و دریافت درخواست های مختلف، ممکن است در تخصیص وظایف کارشناسان بیمه اشکال ایجاد شود. با وجود نرم افزاری که با توجه به اولویت ها و با بررسی عوامل مختلف، درخواست های کارگزاران را به کارشناس مربوطه تخصیص دهد، می توان این مشکل را برطرف کرد. با ایجاد یک سری قوانین گردش کار، نرم افزار هایی مانند نرم افزار هلپ دسک (helpdesk) می توانند به راحتی وظیفه تخصیص وظایف را بر عهده گیرند.

تهیه و ارسال فرم های نظر سنجی

نظر سنجی و دریافت بازخورد از مشتریان با افزایش نرخ جذب مشتری، رابطه ای مستقیم دارد. با دریافت نظرات مشتریان و بهبود فرایند های پشتیبانی مشتری می توان میزان رضایت مشتری را افزایش داد. نرم افزاهای پشتیبانی مشتریان این توانایی را دارد که انواع مختلف نظر سنجی از جمله CSAT وNPS را اجراسازی کرده و بر اساس آنها گزارشات نموداری تهیه کند.

پیگیری ایمیل ها و درخواست های بیمه گزاران

با استفاده از نرم افزار میز کمک (هلپ دسک) مناسب، ایمیل ها و درخواست های بیمه گزاران با توجه به اولویت های تعیین شده، پیگیری می شوند و هیج درخواستی بدون پاسخ نخواهد ماند. همچنین بهبود شاخص هایی مانند زمان پاسخ دهی اولیه (FRT) و متوسط زمان حل مشکل (AHT) باعث افزایش رضایت و وفاداری بیمه گزاران فعلی و جذب مشتریان بیمه جدید می شود.

نتیجه گیری

در صنعت رقابتی بیمه که معمولا کالایی همسان به بیمه گزاران فروخته می شود، شرکت های بیمه باید با ایجاد مزیت های رقابتی از جمله استفاده از نرم افزارهای کاربردی و تکنولوژی های روز از رقبای خود پیشی بگیرند و سهم بازار فروش انواع بیمه خود را افزایش دهند.

گرد آورنده: شرکت دانا پرداز

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    Markets

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد