ثابت ماندن نرخ سی‌ان‌جی تا ۵ سال آینده

کد خبر: 931756

مدیر طرح سی‌ان‌جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره به افزایش قیمت سی ان جی به میزان ۱۰ درصد از سال آینده گفت: طبق مصوبه هیئت دولت، قیمت این سوخت تا ۵ سال آینده ثابت خواهد ماند.

ثابت ماندن نرخ سی‌ان‌جی تا ۵ سال آینده

خبرگزاری فارس: مدیر طرح سی‌ان‌جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره به افزایش قیمت سی ان جی به میزان ۱۰ درصد از سال آینده گفت: طبق مصوبه هیئت دولت، قیمت این سوخت تا ۵ سال آینده ثابت خواهد ماند.

حمید قاسمی ده‌چشمه مدیر طرح سی‌ان‌جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در یک نشست خبری گفت: نیمی از هزینه‌های تعمیر و تعویض مخازن در طرح صدور گواهینامه سلامت سیستم سوخت رسانی خودروهای دوگانه‌سوز با دولت است.

قاسمی افزود: در فرایند صدور گواهینامه سلامت سیستم سوخت رسانی خودروها، گواهی به تایید دو مرجع یعنی مسئول کارگاه و ناظران سازمان ملی استاندارد می‌رسد و در صورت نیاز به هرگونه تعمیر و تعویض، قطعات استاندارد و مجاز جایگزین قطعات و مخازن فرسوده می‌شود.

وی از همکاری دستگاه‌هایی نظیر وزارت نفت، کشور، صنعت و معدن و تجارت و سازمان ملی استاندارد در این طرح خبر داد و گفت: QR کد تولید شده در این فرایند، در اختیاز سامانه‌های پلیس راهنمایی و رانندگی و سیمفا (معاینه فنی) قرار می‌گیرد و در نهایت خودرو، به عنوان خودروی مجاز و سالم از جهت سامانه سوخت شناسایی می‌شود.

وی از هماهنگی با شبکه بانکی برای پرداخت وام تا سقف ۴ میلیون تومان برای خودروهای عمومی خبر داد و گفت: خودروهایی که گواهینامه سلامت سوخت دریافت نکرده باشند، از اول دی سال آینده نمی‌توانند در جایگاه‌های سی ان جی سوخت گیری کنند.

قاسمی همچنین با اشاره به افزایش قیمت سوخت سی ان جی به میزان ۱۰ درصد از سال آینده تصریح کرد: طبق مصوبه هیئت دولت، قیمت سوخت سی ان جی تا ۵ سال آینده ثابت خواهد ماند.

وی با اشاره به مزایای سوخت سی ان جی در مقایسه با سایر انواع سوخت از جمله بنزین در کشور ما افزود: هم اکنون ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار خودروی دوگانه سوز در کشور داریم و وزارت نفت با مشارکت بخش خصوصی تاکنون ۲ هزار و ۴۹۰ ایستگاه گاز رسانی ایجاد کرده است و برنامه ایجاد ۲ هزار و ۶۰۰ ایستگاه سی ان جی که تعهد وزارت نفت بود تا پایان سال دیگر به سرانجام می‌رسد.

ثابت ماندن نرخ سی‌ان‌جی تا ۵ سال آینده

قیمت نفت افزایش یافت

به دنبال نگرانی در مورد رکود اقتصادی که می‌تواند مصرف سوخت در جهان را کاهش دهد، قیمت نفت در معاملات امروز افزایش یافت.

به گزارش فارس به نقل از رویترز، به دنبال نگرانی در مورد رکود اقتصادی که می‌تواند مصرف سوخت در جهان را کاهش دهد، قیمت نفت در معاملات امروز افزایش یافت.

از دیگر عوامل تقویت قیمت‌ها کاهش تولید اوپک و تحریم‌های آمریکا علیه ایران و ونزوئلا عنوان شده است.

هر بشکه نفت برنت با 17 سنت افزایش 67.33 دلار فروخته شد که چندان با 68.14 دلار، بالاترین رقم سال 2019 که هفته گذشته به دست آمد، فاصله چندانی ندارد.

هر بشکه نفت خام آمریکا با 27 سنت افزایش 58.79 دلار معامله شد که همچنان به 58.95 دلار در هر بشکه، بالاترین رقم سال 2019 نزدیک است.

تولید کارخانه‌های آمریکا برای دومین ماه متوالی در ماه فوریه کاهش یافت و این نشان می‌دهد که رشد بزرگ‌ترین اقتصاد جهان در سه ماه نخست کند شده است.

در آسیا نیز میزان صادرات ژاپن برای سومین ماه متوالی در ماه فوریه کاهش یافته است.

با این حال، قیمت نفت از ابتدای امسال به علت تحریم‌های آمریکا علیه ایران و ونزوئلا و کاهش تولید اوپک افزایش یافته است.

عربستان روز گذشته اعلام کرد متوازن سازی بازارهای نفتی هنوز تا انجام کامل فاصله دارد، زیرا میزان ذخایر نفت هنوز بالاست. روسیه نیز گفته کاهش تولید حداقل تا ژوئن ادامه می‌یابد.

ثابت ماندن نرخ سی‌ان‌جی تا ۵ سال آینده

امروز در باکو مطرح شد احتمال لغو نشست ماه آوریل اوپک

منابع آگاه گفتند در نشست وزرای اوپک و کشورهای غیراوپکی تولیدکننده نفت پیشنهاد کردند تا نشست سیاست‌گذاری این سازمان در ماه آوریل لغو شود.

به گزارش فارس به نقل از رویترز، منابع آگاه گفتند نشست وزرای اوپک و کشورهای غیراوپکی تولیدکننده نفت پیشنهاد کردند تا نشست سیاست‌گذاری این سازمان در ماه آوریل لغو شود.

کمیته رصد وزرای اوپک که امروز در باکو نشست داشتند بازار نفت و میزان انطباق با توافق کاهش تولید را رصد می‌کند.

همچنین وزیر انرژی عربستان پیش از این نشست از دعوت عراق، قزاقستان و نیجریه برای پیوستن به کمیته رصد خبر داده بود.

به نوشته خبرگزاری تاس، خالد الفالح، وزیر انرژی عربستان پیش از آغاز نشست کمیته رصد وزرای اوپک گفت اوپک و هم پیمانانش از عراق، قزاقستان و نیجریه برای پیوستن به کمیته رصد دعوت کرده‌اند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت