صدور مجوز برای واردات ۶۰۰ هزارتن شکر در سال ٩٨

کد خبر: 928714

یک مقام مسئول در وزارت جهاد کشاورزی، از صدور مجوز برای واردات ۴۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن شکر در سال ٩٨ خبر داد و گفت: این واردات از سوی کارخانجات چغندر قند صورت می‌گیرد.

صدور مجوز برای واردات ۶۰۰ هزارتن شکر در سال ٩٨

خبرگزاری مهر: یک مقام مسئول در وزارت جهاد کشاورزی، از صدور مجوز برای واردات ۴۰۰ تا ۶۰ هزار تن شکر در سال ٩٨ توسط کارخانجات چغندر قند خبر داد.

وی با بیان اینکه واردات این کالا توسط کارخانجات، در سال جاری ممنوع بوده است، افزود: دلیل این امر، کاهش ٣٠ درصدی تولید نیشکر در استان خوزستان است.

این منبع آگاه اضافه کرد: به دلیل عدم تأمین حقابه کشاورزان خوزستانی، تولید نیشکر از ٩٠٠ هزارتن به ۶۰۰ هزارتن کاهش یافته که این میزان تولید، نیاز سه ماهه اول سال ٩٨ را تأمین می‌کند؛ اما برای سه ماهه دوم باید واردات انجام شود تا نیاز بازار تأمین گردد.

وی ادامه داد: این مقادیر در سه ماهه اول ٩٨ وارد کشور می‌شود.

معاون وزیر جهادکشاورزی: سال آینده نگرانی برای تأمین شکر نخواهیم داشت

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: سال آینده نگرانی برای تأمین شکر کشور حداقل تا شش ماهه اول سال نخواهیم داشت.

یزدان سیف معاون وزیر جهاد کشاورزی و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران امشب بعد از برگزاری شانزدهمین جلسه ستاد اطلاع رسانی تبلیغات اقتصادی کشور در جمع خبرنگاران، گفت: امروز ما در دفتر وزیر کشور تمام موضوعات مرتبط با تنظیم بازار ایام پایانی سال تا ماه مبارک رمضان را بررسی کردیم و موضوعات مهمی که مطرح شد، موجودی کالایی ست که توزیع می‌شود و انتظاراتی برای آرامش بازار وجود دارد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه بخش عمده‌ای در استان‌های مقصد ذخیره سازی شده است و امروز ما هیچ مشکلی در تأمین کالا و میوه و مرکبات ایام پایانی سال نخواهیم داشت، اظهار داشت: در مورد برنج هم بالاخره با توزیعی که در حوزه تنظیم بازار و تأمینی که در بخش خصوصی انجام گرفته است، بازار رو به آرامش و خوبی را شاهد هستیم.

سیف با بیان اینکه در بازار روغن برای مصرف خانوار و صنف و صنعت هم تأمین بسیار مناسبی انجام شده است، گفت: برخی مشکلاتی که برای ایام سه ماهه اول سال بود با تمهیداتی که اندیشیده شد مرتفع شد و مشکلی در این حوزه نداریم.

وی خاطرنشان کرد: برداشت نیشکر، ۱۰ روز است که آغاز شده و ۲۰ درصد نیشکر کشور برداشت شده و انشاالله تا پایان سال بر اساس آنکه بارندگی جدی در جنوب خوزستان در روزهای آینده نداریم مشکل برداشت نیشکر مرتفع می‌شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه ورود ۵۵۰ هزار تن شکر نیاز امسال را جبران خواهد کرد، گفت: برای سال آینده، مجوز واردات ۴۰۰ هزار تن نیشکر به کارخانجات چغندرقند که در حال حمایت از کشاورزان هستند داده شد از این رو برای سال آینده هم نگرانی برای تأمین شکر کشور حداقل تا شش ماهه اول سال نخواهیم داشت.

سیف اظهار داشت: ۲۳۵ هزار تن شکر از محل ذخایر شرکت بازرگانی دولتی توزیع شده است و به تمام متقاضیان شکر اعم از صنف، صنعت خواهش می‌کنیم تا به ادارات کل صنعت، معدن و تجارت استان و یا سازمان‌های جهاد کشاورزی مراجعه کرده و نسبت به خرید مایحتاج خود اقدام کنند.

وی با بیان اینکه قیمت عمده فروش شکر برای مردم ۴ هزار تومان در بسته‌های ۹۰۰ گرمی، ۴,۲۰۰ تومان در بسته‌های ۱ کیلوگرمی عرضه می‌شود، گفت: به مقادیر بسیار زیادی این اقلام را در اختیار فروشگاه‌های زنجیره‌ای و اصناف منتخب قرار دادیم و دوستان ما می‌توانند برای تهیه آن به این مراکز مراجعه کنند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد: مردم اگر به هر مغازه‌ای مراجعه کردند و قیمتی بیشتر از همین نرخی که اعلام کرده ایم آن اقلام به آنها فروخته شد قطعاً گران‌فروشی است و خواهش می‌کنیم با تلفن‌های ۱۲۴ و یا سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت این موضوع را در میان بگذارند.

سیف گفت: در حوزه آرد، گندم و … مشکلی نداریم و مانند قبل تأمین خواهد شد؛ شکر مورد نیاز صنوف هم تا پایان فروردین ماه برای تأمین شیرینی و مقدمات ماه مبارک رمضان تأمین شده است و خدا را شکر، مشکلی در بازار در زمینه تأمین وجود ندارد.

وی تصریح کرد: تنها برخی مسائل در شبکه‌های توزیع وجود دارد که آن هم به خاطر سودجویی عده‌ای است که دستگاه‌های ناظر با طرح‌های ضربتی که توسط سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولید کنندگان و تغزیرات حکومتی انجام می‌دهند با شدت بسیار بالایی با آنها برخورد خواهد شد تا بتوانیم منافع مصرف کنندگان را حفظ کنیم.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی در پاسخ سوالی در مورد کالابرگ‌هایی که قرار است توزیع شود، و اینکه این کالابرگ‌ها شامل چه کالاهایی هستند؟، افزود: فعلاً هیچ تصمیمی در خصوص تغییر روند تأمین کالاهای اساسی از ارز ۴,۲۰۰ تومان به دیگر ارزها گرفته نشده است و اخباری که معمولاً در جامعه توسط افراد سودجو برای توجیه گران‌فروشی خود انجام می‌دهند همگی کذب است و یقیناً دولت محترم اگر نیاز باشد تصمیمات لازم را انجام خواهد داد.

سیف افزود: برخی از کالاها هم با ارز و هم با یارانه‌های ریالی تأمین می‌شود که آسان‌تر به دست مصرف کننده‌های مورد نظر برسد.

وی در پایان گفت: از تمام افرادی که بعضاً اطلاعات ناقصی دارند و آنها را منتشر می‌کنند خواهش می‌کنم تا باعث تشویش ذهن مردم نشوند و در عین حال مبنایی برای سودجویی عده‌ای نباشند. خواهشمندیم مسئولانه اطلاع رسانی کنید.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

نیازمندیها

فروش اسکوربرد ورزشی

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت