اقتصاد ایران سال ۲۰۲۰ از رکود خارج می‌شود

کد خبر: 912187

بانک جهانی با پیش بینی رشد اقتصادی منفی ۳.۶ درصد برای ایران اعلام کرد اقتصاد ایران در سال ۲۰۲۰ یعنی یکسال سال دیگر از رکود خارج می‌شود.

اقتصاد ایران سال ۲۰۲۰ از رکود خارج می‌شود

خبرگزاری فارس: بانک جهانی در جدیدترین گزارش به عنوان «چشم‌انداز اقتصاد جهانی در سال ۲۰۱۹» اعلام کرده رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۱۹ به منفی ۳.۶ درصد می‌رسد، این بانک رشد اقتصادی ایران را در سال ۲۰۲۰ به میزان ۱.۱ درصد اعلام کرده که نشان می‌دهد اقتصاد ایران در سال ۲۰۲۰ از رکود خارج خواهد شد و سال ۲۰۲۰۱ هم همان رشد اقتصادی ۱.۱ درصد را تکرار خواهد کرد.

*اقتصاد جهان در سال ۲۰۱۹ ضعیف‌تر می‌شود

در گزارش بانک جهانی درباره اقتصاد ایران آمده است، که اقتصاد جهانی در سال جاری رو به پایین است که بیشتر متاثر از افزایش تنش‌های تجاری، تضعیف فعالیت کارخانه‌ها و افزایش تنش‌های مالی در کشور‌های نوظهور است.

در این گزارش که در تیتری با عنوان «آسمان‌های تیره و تار» اشاره شده است که انتظار دارد اقتصاد جهان رشد ۲.۹ درصد را در سال ۲۰۱۹ داشته باشد که این رقم در پیش‌بینی قبلی حدود ۳ درصد بود؛ بنابراین این دومین سالی خواهد بود که اقتصاد جهان با کاهش رشد همراه است.

رشد اقتصاد جهانی در سال گذشته ۳ درصد و سال ۲۰۱۷ به میزان ۳.۱ درصد بود.

«آی‌هان کوس» اقتصاددان بانک جهانی در مصاحبه‌ای اعلام کرد در سال ۲۰۱۷ اقتصاد جهانی با شرایط ناگواری مواجه می‌شود.

بر اساس این گزارش همچنین بانک جهانی رشد اقتصادی آمریکا را ۲.۵ درصد پیش‌بینی کرده که از رقم ۲.۹ درصد سال ۲۰۱۸ به میزان ۰.۴ درصد پایین است.

همچنین در این گزارش پیش‌بینی شده رشد ۱.۶ درصدی در کشور‌هایی که ارز یورو استفاده می‌کنند محقق می‌شود که این رقم نسبت به ۱.۹ درصد سال گذشته پایین‌تر است.

همچنین بانک جهانی رشد اقتصادی ۶.۲ درصد برای چین پیش‌بینی کرده که این رقم در سال گذشته ۶.۵ درصد بود. اما بانک جهانی پیش‌بینی خود از رشد اقتصادی خود از ژاپن را افزایش داده است و ۰.۹ درص پیش‌بینی کرده که این رقم در سال گذشته ۰.۸ درصد بود.

همچنین در گزارش بانک جهانی پیش‌بینی ضعیفی برای کشور‌های ترکیه، آرژانتین، ایران و پاکستان اعلام شده است، این بانک رشد اقتصادی ایران را در سال آینده منفی ۳.۶ درصد پیش‌بینی کرده است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت