۴سیاست بانک مرکزی درحوزه «رمزارز»
معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی از اعلام سیاستهای اصلی بانک مرکزی در حوزه رمز ارز تا پایان شهریور سال جاری خبر داد.
خبرگزاری مهر: ناصر حکیمی در همایش فناوری زنجیره بلوک، رمز ارز و کاربردهای آن در بانکداری که به همت شرکت خدمات انفورماتیک برگزار شد از اعلام چهار سیاست اصلی بانک مرکزی در حوزه رمز ارز تا پایان ماه جاری خبر داد و گفت: بحث اول اعلام موضع جدید نسبت به رمز ارزهای رایج بین المللی است که به نظر میرسد با توجه به جمع بندیهای انجام شده در آیندهای نزدیک با تجدید نظر در ممنوعیتهای فعلی باید نگاه جدی به آن داشت.
وی بحث دوم را استخراج رمز ارزها عنوان کرد و افزود: موضوع سیاست کشور در برابر استخراج رمز ارزهای رایج دنیا به عنوان یکی دیگر از مسائل مهم در زمینه تصمیمات اعلامی بانک مرکزی است که مبحثی صنعتی محسوب میشود.
حکیمی در ادامه با اشاره به تاکید برخی از مسئولان اقتصادی به ایجاد رمز ارز ملی اظهار داشت: در همین راستا شرکت خدمات انفورماتیک نسخهای را برای آزمایش آماده کرده و نکته مهم آن است که سیاستگذار برای استفاده از آن در حوزه پرداخت نیاز به اعلام موضع دارد.
معاون بانک مرکزی در عین حال بیان کرد: در مورد بحث رمز ارزها شاهد رواج این موضوع هستیم که آن را به عنوان راهحلی قطعی برای حل مشکلات مطرح میکنند، اما در مورد روش تحقق آن چندان اظهار نظری نشده است.
وی تصریح کرد: بانک مرکزی مانیتورینگ و رصد اتفاقات این حوزه را مانند سایر بانکهای جهان در دستور کار دارد.
حکیمی در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه ما همیشه برای مبادلات بین چند بانک بحث یک نهاد واسط که مبادلات بین اشخاص و نهادها را برقرار کند چالش داشتیم که بلاکچین این کارها را انجام میدهد گفت: فناوری بلاکچین این واسط را حذف میکند و تحولی جدی در ایجاد شبکهها یا روشهای جدید مبادلات رقم میزند و این قطعا بعضی مراودات شبکه مالی را تحت تاثیر قرار میدهد.
معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی با تاکید بر اینکه محدودیت انتقال و پذیرش در رمز ارزها موجب میشود این فناوری نتواند جایگزین ارزهای رایج شود افزود: موضوع پذیرش و نقل و انتقالات مالی در رمز ارزها باید همزمان مورد توجه قرار گیرد.
دیدگاه تان را بنویسید