خبرگزاری فارس: برای تشخیص نامناسببودن کیفیت آب (مانند رنگ، طعم، بو و ...)، مربوط به تاسیسات داخلی مشترکان است یا مربوط به آب آشامیدنی توزیعی توسط شرکت آب و فاضلاب است شهروندان باید نخستین شیر بعد از کنتور که اغلب داخل پارکینگ یا فضای سبز جلوی در ساختمان است را باز و پس از چند ثانیه، یک لیوان شفاف بلوری تمیز را پر از آب کنند و ویژگیهای ظاهری آب مانند رنگ، بو، ذرات و ناخالصیهای موجود را بررسی کنند. به گزارش آبفا،در صورت وجود اِشکال در آب خروجی از شیر بعد از کنتور، بلافاصله با سامانه اطلاعرسانی 122 تماس بگیرند. ولی چنانچه آب خروجی از نخستین شیر بعد از کنتور فاقد هر گونه مشکل بود به این معناست که تاسیسات داخلی مشترک باعث بروز مشکل شده است و این امر ناشی از استاندارد نبودن لولهها یا فرسودگی تاسیسات است که در نتیجه کیفیت آب توسط تاسیسات داخلی دستخوش تغییرات شد و برای رفع مشکل باید تاسیسات داخلی توسط مشترک ترمیم شود.
در صورتی که طی مدتزمان طولانی از آّب شیر برداشت نشده باشد(به عنوان مثال پس از برگشتن از مسافرت) ضروری است قبل از برداشت آب برای مصرف، حتما آب مانده در لولهها و تاسیسات تخلیه تا آب تازه وارد لولهها شود و مورد مصرف قرار گیرد. بعضی مشکلات مزه و بوی آب به مراحل تصفیه یا تکنیکهای آن مربوط نیست، بلکه به علت ساکنماندن آب در انتهای لولهها، لولهکشیهای بلند و شبکههای کممصرف است.
شرکت آب و فاضلاب استان تهران بارها اعلام کرده است کیفیت و بهداشت آب مشترکان، خط قرمز خدمترسانی این شرکت است و به همین اعتبار این مهم را به صورت لحظهای و با پیشرفتهترین امکانات و مجربترین متخصصان پایش میکند. افزون بر پایشهای مستمر این شرکت، امر خطیر نظارت بر کیفیت آب تهران بر عهده وزارت بهداشت است و در چارچوب استانداردهای ملی انجام میشود، بر همین اساس این شرکت از یکایک شهروندان تقاضا دارد که به محتواهای بیپایه و اساسی که بعضا مغرضانه و یا از سر ناآگاهی در شبکههای مختلف مجازی نشر مییابد توجه نداشته باشند.
شرکت آب و فاضلاب استان تهران حق خود را در پیگیری حقوقی این قبیل اقدامات که اذهان عمومی را دستخوش نگرانی و تشویش میسازد، محفوظ میداند و اقدام لازم در این زمینه را به انجام خواهد رساند. بنابراین گزارش، چندی پیش در شبکههای مجازی ویدیویی با ادعای آلودهبودن آب تهران منتشر شده بود.
دیدگاه تان را بنویسید