ایسنا: در سال گذشته با حکمی از سوی رییس جمهور که بر اساس اصل 126 قانون اساسی و در اجرای مصوبه 168 جلسه شورای عالی اداری صادر شد، سازمان مدیریت و برنامه ریزی که در سال 1386 توسط دولت نهم منحل شده بود همراه با سازمانهای استانی آن احیا شد. بر این اساس با توجه به اهمیت چیدمان سازمانی و عملکرد بخش های سازمان مدیریت و برنامه ریزی، نمودار پیشنهادی آن در بهمن ماه سال گذشته برای نظرخواهی از سوی کارشناسان امر تدوین و منتشر شد.
مدیران و کارشناسان سازمان مدیریت و برنامه ریزی متناسب با اهداف و وظایف آن، فعالیتهای مرتبط را در چهار سطح مطالعه و پژوهش،برنامه ریزی، سازماندهی اجرایی و تحول اداری همچنین نظارت و ارزیابی عملکردها طبقه بندی کردند و 10 معاونت در نمودار سازمانی این سازمان طراحی و معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهور که در چند سال گذشته به عنوان سازمانی جداگانه و مستقل فعالیت میکرد نیز به ریزمجموعه این سازمان اضافه شد. اما اکنون بعد از حدود پنج ماه از صدور مجوز احیای سازمان مدیریت و برنامهریزی، بالاخره نوبخت-رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی - با تغییراتی نسبت به نمودار پیشنهادی چارت این سازمان را ابلاغ کرد.
بنا بر این گزارش نمودار سازمانی جدید متشکل از ۷ معاونت با عناوین، توسعه مدیریت و سرمایه انسانی، هماهنگی برنامه و بودجه، فنی و توسعه امور زیربنایی، توسعه امور تولیدی، توسعه امور علمی و فرهنگی، توسعه امور اجتماعی و عمومی و "امور مجلس، استانها و پشتیبانی" است. از مهمترین نکات قابل مقایسه در چارت جدید نسبت به چارت پیشنهادی حذف صندوق توسعه ملی است. همچنین در چارت جدید سازمان هدفمندی یارانه ها که تا پیش از احیای سازمان در زیرگروه آن قرار نداشت اضافه شده است.
دیدگاه تان را بنویسید