کرملین: روسیه بخش لاینفک انتخابات آمریکاست
سخنگوی ریاست جمهوری روسیه گفت موضوع این کشور جز جدایی ناپذیر انتخابات آمریکا است.
به نقل از تاس، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین روز چهارشنبه گفت: در دوران ریاست جمهوری «دونالد ترامپ» در آمریکا، هیچ اتفاق خوبی برای روسیه رخ نداد.
سخنگوی کرملین در جمع خبرنگاران یادآور شد که در دوران ریاست جمهوری ترامپ، محدودیتهای بیشتری علیه روسیه اعمال شد. اما با این وجود، گفتوگوهایی میان دو کشور وجود داشت.
پسکوف تاکید کرد که موضوعات مربوط به روسیه و شخص رئیس جمهور این کشور به بخشی جدایی ناپذیر از مبارزات انتخاباتی آمریکا تبدیل شده و در دستور کار مناظره های انتخاباتی این کشور قرار دارد.
سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه (کرملین) پیشتر هم با صدور بیانیهای اعلام کرد: کرملین از نزدیک روند انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را زیر نظر خواهد داشت.
در بیانیه صادره از سوی دفتر ریاست جمهوری روسیه در این خصوص آمده است: هنوز امکان یافتن نقاط اشتراک با ایالات متحده وجود دارد، در حال حاضر نظامیان و دیپلماتها فعالیت دارند. روسیه امروز نسبت به غرب موضع بسیار هوشیارانه تری در مقایسه با گذشته دارد.
کرملین: عملیات ایجاد منطقه حائل در خارکیف ادامه مییابد
سخنگوی کرملین امروز اعلام کرد: عملیات ایجاد منطقه حائل در خارکیف شکست نخورده و تا زمانی که به طور موفقیت آمیزی تکمیل شود، ادامه خواهد یافت.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین امروز چهارشنبه در بیانیه ای اعلام کرد: عملیات ایجاد منطقه حائل در خارکیف شکست نخورده و تا زمانی که به طور موفقیت آمیزی تکمیل شود، ادامه خواهد یافت.
سخنگوی کرملین در این باره ادامه داد: محدودیت دسترسی به ۱۴ شهرک در منطقه بلگورود به دلیل حملات وحشیانه رژیم کی یف به تاسیسات غیرنظامی است.
«دیمیتری پسکوف» در ادامه افزود: روسیه تحریم های آمریکا را غیرقانونی و تضعیف کننده اصول و پایه های اقتصاد می داند.... اظهارات اروپا در مورد عزم آنها برای کمک به کی یف در امور نظامی پاسخی به ابتکار صلح «اوربان» (نخست وزیر مجارستان) است.
این مقام روسیه افزود: با رئیس جمهور لهستان مبنی بر اینکه پیروزی روسیه در اوکراین می تواند منجر به جنگ با غرب شود، هم عقیده نیستیم.
این در حالی است که ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان اوایل ماه جاری از اتحادیه اروپا خواست تا برای حل و فصل فوری جنگ اوکراین از طریق اعمال فشار بر کییف و مسکو جهت مذاکره و توافق اقدام کند. گزارشها اما از مخالفت بروکسل با این درخواست حکایت دارد و به نظر می رسد که قاره سبز مسیر زرد شدن را در پیش گرفته است!
دولت بوداپست از آغاز جنگ اوکراین همواره تاکید کرده که پاسخ بروکسل به این جنگ، خودزنی بوده زیرا اثر بومرنگی تحریمهای اقتصادی علیه روسیه به شدت اتحادیه اروپا را تحتالشعاع قرار داده است./مهر
دیدگاه تان را بنویسید