واریز 1/500/00تومانی سهام عدالت از این لحظه | ثبت نام برای واریزی جدید دولت فقط تا پایان امسال | سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟

کد خبر: 1279063

سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟

واریز 1/500/00تومانی سهام عدالت از این لحظه | ثبت نام برای واریزی جدید دولت فقط تا پایان امسال | سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟

خبرنگار شکیبا بقال زاده: دستیار ویژه رئیس سازمان بورس گفت:به پیشنهاد وزیر امور اقتصادی و دارایی، افراد فاقد سهام عدالت با تصویب هیئت دولت سهامدار می‌شوند.

مهدی حاجیوندی در سفر به قم با بیان اینکه به پیشنهاد وزیر امور اقتصادی و دارایی سهام عدالت به مشمولین جدید نیز تخصیص خواهد یافت، گفت: طرح تخصیص سهام عدالت به افراد فاقد سهام برروی میز هیئت دولت قرار دارد که درصورت تصویب ساز و کار واگذاری آن ایجاد خواهد شد.

وی تعداد مشمولین جدید را در کشور بین ۴ تا ۵ میلیون نفر عنوان و ابراز امیدواری کرد: با تصویب این پیشنهاد به زودی کار واگذاری سهام به این افراد آغاز شود.

دستیار ویژه رئیس سازمان بورس هدف از سفر به قم را تبیین نحوه برگزاری مجمع عمومی برای شرکت‌های سرمایه‌گذاری سهام عدالت استان عنوان کرد و یادآور شد: بر اساس مصوبه شورای عالی بورس مجمع در همه استان‌ها از جمله قم برگزار خواهد شد تا تکلیف سپرده‌های مردم مشخص شود.

حاجیوندی افزود: در استان قم حدود ۹ هزار میلیارد تومان سپرده در شرکت‌های سرمایه‌گذاری استان وجود دارد که به علت برگزار نشدن مجمع عمومی بلاتکلیف مانده است.

 دستیار ویژه رئیس سازمان بورس گفت: با برگزاری مجمع عمومی وضعیت این سپرده سنگین در اختیار اعضای هیئت مدیره شرکت‌های سرمایه‌گذاری سهام عدالت قرار خواهد گرفت.

وی افزود: این سرمایه ۹ هزار میلیارد تومانی می‌تواند نه تنها در اجرای طرح‌های عمرانی موثر باشد بلکه با ارزش افزوده آن سود بیشتری را به اعضای سهام عدالت تزریق خواهد شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

سهامداران عدالت بخوانند

وزیر اقتصاد و دارایی گفت: از تمام والدین نوزادان سال ۱۴۰۱ درخواست می‌کنیم حداکثر تا پایان اسفندماه امسال به پنجره ملی خدمات دولت الکترونیک مراجعه و ثبت‌نام کنند .

به محض ثبت‌نام پنجره ملی خدمات دولت الکترونیک، مراحل به صورت خودکار طی شده و ۱.۵ میلیون تومان سهام برای نوزادان متولد سال ۱۴۰۱ منظور می‌شود.

خاندوزی صبح چهارشنبه – ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ – در حاشیه جلسه هیئت دولت گفت: با واریز منابع لازم برای خرید سهام نوزادان متولد سال ۱۴۰۱ توسط سازمان برنامه و بودجه ، سازمان بورس و اوراق بهادار کاملا آماده است از این رو از کلیه والدین این نوزادان درخواست می‌کنیم حداکثر تا پایان اسفند ۱۴۰۲ به پنجره ملی خدمات دولت الکترونیک مراجعه و ثبت‌نام کنند.

وی ادامه داد: از ابتدای سال ۱۴۰۳ به والدین نوزادان متولد سال ۱۴۰۲ فرصت داده می‌شود تا با مراجعه و ثبت‌نام به سامانه پنجره ملی خدمات دولت الکترونیک اقدام کنند. به محض ثبت‌نام، مراحل به صورت خودکار انجام شده و ۱.۵ میلیون تومان سهام برای نوزادان سال ۱۴۰۱ منظور می‌شود.

تکلیف انتقال سهام عدالت متوفیان مشخص شد!

سرانجام با فراهم شدن سامانه میراث یعنی همان سامانه انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث تکلیف انتقال این سهام هم مشخص شد.

بنابر اعلام مسئولان، وراث متوفیان سهام عدالت حداکثر تا روز ۱۷ اسفندفرصت دارند تا با ثبت نام در سامانه میراث که فرآیند آن رایگان است، در فهرست دریافت کنندگان سود سهام عدالت سال ۱۴۰۲ قرار گیرند.

بر این اساس یکی از وراث که حتما باید سجامی شده باشد در ابتدا باید به درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه به آدرس «ddn.csdiran.ir» وارد شود و در گام بعدی با ورود به بخش «امور سهام عدالت متوفی» و با وارد کردن کدملی و تاریخ تولد متوفی در بخش «استعلام نوبت تشکیل پرونده» نسبت به زمان فرا رسیدن تشکیل پرونده و نوع دارایی متوفی آگاهی لازم را کسب کرده، پس از آن در صورت تائید زمان تشکیل پرونده می‌تواند به هر یک از دفاتر کارگزاری و بانک‌های منتخب مراجعه کند و در پایان نیز پس از تشکیل پرونده در یکی از دفاتر، امکان پیگیری پرونده از طریق بخش «استعلام وضعیت پرونده» در درگاه یکپارچه برای تمامی وراث، قابل مشاهده خواهد بود.

بانک‌های «ملی، ملت، پارسیان و تجارت» و کارگزاری‌های منتخب «معاملات آرتان، توسعه فردا، آتیه، سهام پژوهان، دانایان پارس، آبتین استاک، توسعه اندیشه دانا، آرمان تدبیر نقش جهان، شاخص سهام، سهم آشنا، ساوآفرین، سرمایه‌گذاری ملی، آراد ایرانیان، فارابی، هامرز، آسمان، نماد شاهدان، آگاه، مبین سرمایه، مفید، نهایت نگر، پویان، هوشمند رابین، شهر، تدبیرگران فردا، کاریزما، اندیشه و بینش پیشرو، بازار سهام، ملل پویا، آرمون بورس، آپادانا، اقتصاد بیدار، خبرگان، کالای خاورمیانه، بانک سامان، رفاه، سپه، پاسارگاد، انصار، تجارت، ملت و پارسیان، ملی و کارآفرین» از جمله بخش‌هایی هستند که بنابر اعلام مسئولان سازمان بورس اقدامات مربوط به انتقال سهام عدالت به وراث را رایگان انجام خواهد داد.

برای انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث مدارک زیر مورد نیاز است:

تصویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه متوفی

اصل یا تصویر برابر با اصل کارت ملی و صفحه اول شناسنامه تمامی وراث تعیینی در گواهی حصر وراثت (با این توضیح که رسید متقاضی کارت ملی و یا گواهی شماره ملی ممهور به مهر سازمان ثبت احوال می‌تواند جایگزین کارت ملی باشد)

اصل یا تصویر برابر با اصل گواهی حصر وراثت متوفی (در صورتی که مادر در عداد وراث باشد؛ مستنبط از بند ب ماده ۸۹۲ قانون مدنی جهت کنترل حاجب، صفحات شناسنامه مربوط به تعداد فرزندان پدر و مادر متوفی نیز الزامی است)

در صورتی که متوفی دارای وصیت نامه رسمی باشد که در گواهی حصر وراثت نیز به آن اشاره شده است، ارائه اصل یا تصویر برابر با اصل وصیت نامه نیز ضروری است.

اما بنابر اعلام مسئولان شرکت سپرده‌گذاری مرکزی برای واریز سود سهام متوفیان به حساب وراث در سال ۱۴۰۲ وراث باید سریع‌تر اقدامات مربوطه را انجام دهند در همین راستا محمد باغستانی مدیر عامل شرکت سپرده گذاری مرکزی گفت: وراث متوفیان سهام عدالت حداکثر تا روز ۱۷ اسفندماه فرصت دارند تا با ثبت نام در سامانه میراث در فهرست دریافت کنندگان سود سهام عدالت سال ۱۴۰۲ قرار گیرند.

پیش از این هم باغستانی در رابطه با واریز سود سهام عدالت متوفیان به وراث اظهار کرد: اگر وراث سجامی بوده و شماره شبای معتبر بانکی داشته باشند، سود آن‌ها همزمان با مرحله دوم پرداخت سود سهام عدالت عملکرد سال ١۴٠١ به حساب این افراد واریز می‌شود.

باغستانی در پاسخ به این پرسش که سود افرادی که تا زمان مقرر (۱۷ اسفند) نتوانند فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان را طی کنند، چه خواهد شد؟ بیان کرد: سهامداران نباید نگران باشند، زیرا سود آن‌ها در مراحل بعدی پرداخت سود سهام عدالت به حسابشان واریز خواهد شد.

در ادامه مهدی حاجی‌وند، دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفت: نکته مهم این که برای دریافت سود (سهام عدالت و متوفیان) هیچ لینک و پیامکی برای افراد ارسال نخواهد شد و افراد هم باید در این زمینه هوشیار باشند.

در نهایت بنابر اعلام سازمان بورس، تمامی خدمات مربوط به انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث از طریق سامانه «میراث» در ۴ بانک و ۴۴ کارگزاری منتخب به صورت رایگان است و نیازی به پرداخت هیچ‌گونه وجهی نخواهد بود.

معرفی سایت میراث سهام عدالت

سایت میراث سهام عدالت در جهت تسهیم هوشمند و انتقال مکانیزه دارایی متوفیان از سوی سازمان سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار در اختیار وراث متوفیان قرار می گیرد تا از این طریق بتوانند تکلیف دارایی سهام عدالت متوفی را مشخص کنند. با اعلام آمار دقیق در خصوص تعداد افراد دارای سهام عدالت که از سال ۱۳۸۴ درگذشته اند و نیز تعداد افرادی که در سامانه سجام ثبت نام کرده اند، می توان پیش بینی نمود که حدود ۱۵ میلیون نفر دغدغه دریافت و انتقال سهام عدالت متوفیان خود را دارند.

در واقع با بررسی فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث یک فرصت بزرگی برای کلیه کارگزاران مشارکت کننده در طرح انتقال هوشمند و مکانیزه دارایی متوفیان به وجود می آید.

بنابراین، کارگزاران می توانند در جهت جذب مشتریان جدید برنامه ریزی لازم را برای بهره مندی از این فرصت های ایجاد شده انجام دهند. در واقع با اعلام زمانبندی مراجعه وراث به سامانه میراث سهام عدالت از سوی سازمان اوراق بهادار، داوطلبان می توانند به صورت الکترونیکی نسبت به تسهیم هوشمند و انتقال مکانیزه دارای متوفیان سهام عدالت اقدام کنند.

سامانه میراث سهام عدالت همان درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه می باشد. بنابراین، داوطلبان می توانند برای اعلام درخواست انتقال سهام عدالت متوفیان خود و نیز تسهیم و انتقال دارایی سهام عدالت متوفیان به وراث به آدرس سایت مزبور ddn.csdiran.ir مراجعه نمایند و با درج اطلاعات لازم به امکانات مختص به امور سهام عدالت متوفی دسترسی داشته باشند.

امکانات سایت میراث سهام عدالت

برای استفاده از امکانات سایت میراث سهام عدالت لازم است داوطلبان اطلاعات هویتی خود را در سامانه ذینفعان بازار سرمایه جهت تشکیل پرونده وارد نمایند تا بتوانند از این طریق به سایت تسهیم هوشمند و انتقال مکانیزه دارایی متوفیان در مواقع لزوم دسترسی داشته باشند. همچنین، برای اطلاع از آخرین اخبار منتشر شده در خصوص متقاضیان می توانند به سایت شرکت سپرده گذاری مرکزی بورس و اوراق بهادار به نشانی www.csdiran.ir مراجعه کنند.

با ورود به سایت میراث سهام عدالت داوطلبان می توانند درخواست خود را مبنی بر دریافت و انتقال سهام عدالت متوفیان جهت ورود به بازار سرمایه از طریق شرکت های کارگزار اعلام نمایند تا پس از پیگیری های موردنیاز از سوی سازمان مرکزی بورس و اوراق بهادار درخواست تسهیم سهام عدالت متوفیان به وراث تایید شود و مراحل انتقال در بازه زمانی تعیین شده صورت گیرد. انتقال سهام مکانیزه از سوی متوفیان به وراث بدون توافق میان طرفین و تنها بنا به دلایلی مانند فوت شخص به صورت قهری انجام می شود.

کلیه مراحل مربوط به تسهیم سهام عدالت متوفیان بر روی سایت ذینفعان بازار سرمایه به صورت الکترونیکی انجام می شود. لذا، داوطلبان می توانند تنها با ارائه درخواست خود مبنی بر تقسیم سهام عدالت متوفی با درج اطلاعاتی مانند زمان فوت متوفی از مهلت زمان مراجعه به دفاتر کارگزاری جهت تشکیل پرونده و ارائه مدارک موردنیاز مطلع شوند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت