حراج اولین خودروی برقی خارج از سامانه یکپارچه | خرید خودروی شاسی بلند برقی قبل از عید | شرایط فروش خودرو برقی اسکای ول ET۵
از امروز فروش یک خودروی تمام برقی مونتاژی با قیمت ۲.۱۲۳ میلیارد تومان خارج از سامانه یکپارچه شروع میشود.
از امروز فروش یک خودروی تمام برقی مونتاژی با قیمت ۲.۱۲۳ میلیارد تومان خارج از سامانه یکپارچه شروع میشود.
این خودرو اسکای ول ET5 نام دارد و توسط شرکت نبکا در داخل کشور مونتاژ میشود.
زمان تحویل خودرو ۲۰ روز کاری اعلام شده است.
پیشرانه این خودرو توان تولید حداکثر ۲۰۰ اسب بخار قدرت را دارد و در مدت زمان ۹.۶ ثانیه سرعتش به صد کیلومتر بر ساعت میرسد.
این خودرو همچنین با یک بار شارژ میتواند مسافت ۵۲۰ کیلومتر را طی کند.
شرایط فروش خودرو برقی اسکای ول ET۵
شرکت نوین ماهان، شرایط فروش اسکای ول ET۵ را اعلام کرد.
به گزارش بازار، بر اساس بخشنامه فروش اسکای ول ET۵ قیمت این شاسی بلند تمام الکتریکی در کارخانه دو میلیارد و ۱۲۳ میلیون و ۳۹۰ هزار و ۸۲۹ تومان تعیین شده است. به این مبلغ هزینه های شماره گذاری، مالیات، بیمه، عوارض و… اضافه می شود و می توان گفت که در نهایت اولین خودروی برقی بازار ایران قیمت تمام شده ای نزدیک به ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان تا دو میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان خواهد داشت. با توجه به نسخه ای از اسکای ول ET۵ که توسط نبکا مونتاژ می شود، می توان متوجه شد که این خودروی برقی گران ترین خودروی مونتاژی در بحث ارزش جهانی خواهد بود. زیرا اسکای ول ET۵ با این ظرفیت باتری، قیمتی حدود ۴۸ تا ۵۸ هزار دلار را در بازارهای مختلف دارد.
تحویل اولین خودروی برقی ایران در شرایط فروش منتشر شده، ۲۰ روز کاری اعلام گردیده است. همچنین مشتریان می توانند این خودرو را در رنگ های سفید صدفی، مشکی متالیک، سورمه ای و بادمجانی متالیک سفارش گذاری کنند. مدل سال ساخت اسکای ول ET۵ در این شرایط فروش ۱۴۰۲ اعلام شده است. در حال حاضر فروش این خودرو به صورت اینترنتی و در وبسایت nebkaev.ir انجام می شود.
حراج خودرو وارداتی سایپا ارزانتر از بازار
رییس سازمان توسعه تجارت از واگذاری خودروهای وارداتی به متقاضیان جدید خبر داد.
بررسی سامانه یکپارچه فروش خودروهای وارداتی نشان میدهد بخشی از خودروهای وارداتی عرضه شده در این سامانه بی مشتری مانده است.
مدیران صمت به دنبال راهی هستند تا مسیر فروش خودروهای مانده در کف سامانه یکپارچه را هموار کنند.
باز کردن در سامانه یکپارچه فروش خودروهای وارداتی به روی متقاضیان جدید به عنوان مسیر اصلی مدنظر سیاست گذار خودرویی قرار گرفته است.
رییس سازمان توسعه تجارت در این باره گفت: متقاضیان خودروهای وارداتی تمایل چندانی به خرید محصولات چینی ندارند و همین مساله سبب شده تا بخشی از خودروهای عرضه در سامانه یکپارچه فروش بی خریدار بماند.
مهدی ضیغمی تاکید کرد: به زودی اماکن خرید خودروهای مازاد سامانه یکپارچه برای خربداران جدید فراهم میشود.
پیش بینی میشود محصولات برند چانگان در میان خودروهتی مازاد سامانه یکپارچه فروش خودرو قرار داشته باشد.
چانگان CS ۳۵ پلاس و چانگان CS ۵۵ پلاس دو محصول برند چانگان هستند که توسط شریک ایرانی این خوروساز چینی وارد کشور شدهاند.
خودروسازی سایپا به عنوان اولین شرکت وارد کننده دو خودروی یاد شده برند چانگان را پشت ویترین سامانه یکپارچه فروش خودروهای وارداتی قرار داد.
بررسی قیمت بازاری خودروهای وارداتی که پایشان به بازار خودرو رسبده نشان میدهد دو مدل چانگان یعنی چانگان CS ۳۵ پلاس تیپ دو و چانگان CS ۳۵ پلاس تیپ سه کمترین رشد قیمت را به نسبت قیمتهای عرضه شده در سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی، در بازار خودرو تجربه کردهاند.
بنابراین این احتمال وجود دارد که باز کردن در سامانه یکپارچه فروش خودروهای وارداتی نیز سبب نشود تا مشتریان جدید برای خرید محصولان مازاد سامانه از جمله خودروهای برند چانگان به صف شوند./ اکوایران
دیدگاه تان را بنویسید