عیدی دولت برای بازنشستگان| اجرای متناسبسازی حقوق بازنشستگان در سال آینده | افزایش حقوق بازنشستگان 60 درصدی می شود؟
هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت با متناسب سازی حقوق بازنشستگان موافقت کرد.
هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت با متناسب سازی حقوق بازنشستگان موافقت کرد.
به گزارش خبرآنلاین، هیات عالی نظارت در ادامه رسیدگی به موارد مغایرت بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور با سیاستهای کل نظام در جلسه عصر امروز خود که به ریاست آیت الله آملی لاریجانی تشکیل شد، بند (س) تبصره ۶ بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور مصوب مجلس را مغایر سیاستهای کلی نظام ندانست و با متناسب سازی حقوق بازنشستگان موافقت کرد.
براساس اعلام مرکز رسانه و روابط عمومی مجمع هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت، کار بررسی بودجه سال ۱۴۰۳ از امروز در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضور اعضا و نمایندگان روسای سه قوه، رئیس سازمان برنامه و بودجه و رئیس کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی آغاز شد و به بررسی کلیات بودجه مصوب مجلس و برخی مفاد آن پرداخت.
جزئیات افزایش 60 درصدی حقوق این دسته از بازنشستگان
دبیر اجرایی خانه کارگر قزوین از وزیر کار و مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از افزایش 60 درصدی حقوق بازنشستگان کارگری خبر داد.
علی کریمی با ابراز تأسف از تبعیضهایی که بین بازنشستگان تامین اجتماعی با بازنشستگان سایر صندوقها صورت میگیرد، گفت: از آقایان وزیر کار و مدیرعامل تامین اجتماعی درخواست میکنیم هر چه سریعتر باقیمانده متاسب سازی بازنشستگان کارگری را اجرایی کنند.
دبیر اجرایی خانه کارگر قزوین از وزیر کار و مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی خواست زمان اجرای ۲۵ درصد باقیماندهی همسان سازی حقوق بازنشستگان کارگری را مشخص کنند.
او با بیان اینکه چرا باید بازنشستگان کارگری باید برای وصول تک تک مطالباتشان مطالبهگری کنند، افزود: در حالی بازنشستگان کارگری از دو سال پیش در انتظار پرداخت ۲۵ درصد باقیمانده همسان سازی حقوق بازنشستگان خود هستند که همسان سازی حقوق بازنشستگان دولتی از ابتدای هر سال برای جبران تورم و گرانیها اجرایی میشود.
کریمی با بیان اینکه همسان سازی حقوق بازنشستگان هر زمان اجرا شود، باید مابهالتفاوت آن از ابتدای سال پرداخت شود، گفت: بنابراین ما بازنشستگان کارگری منتظر اجرای قانون هستیم تا جوابگوی بازنشستگانی باشیم که پیگیر باقیمانده متناسبسازی خود هستند. درخواست آنها مشخص شدن زمان دقیق اجرای باقیماندهی متناسبسازی است.
این فعال کارگری با بیان اینکه اجرای کامل متناسبسازی و پرداخت معوقات آن، حق قانونی بازنشستگان است، گفت: این ۲۵درصد جدا از حقوق کارگران است و سازمان نباید با این تحلیل که یکبار حقوقها افزایش پیدا کرده، از قید ۲۵درصد باقیماندهی متناسبسازی بگذرد.
به گفته وی؛ با تورم امروز، حقوقهای دریافتی کفاف هزینههای زندگی را نمیدهد. اکثر کالاهای اساسی افزایش چند برابری داشتهاند. در چنین وضعیتی انصاف نیست که بازنشستگان کارگری به دنبال افزایش حداقلی حقوق خود باشند.
کریمی تاکید کرد: مهمترین خواسته فعلی بازنشستگان درآمدن از بلاتکلیفی است چراکه اعمال ۲۵ درصد باقیمانده همسانسازی، حق مسلم بازنشستگان است.
حسن صادقی (رییس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری) در جلسه اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری که در خانه کارگر برگزار شد، گفت: نظام اجرایی کشور در حوزهی اقتصاد و کاهش نرخ تورم لنگ میزند. ما در حوزهی اقتصاد برنامهی مدونی که در راستای تقویتِ طبقهی متوسط عمل کند، نداریم. طبقهی متوسط پشتوانهی یک جامعه است اما متأسفانه سیاستهای اقتصادی به سمتِ حذف این طبقه پیش رفته است.
حسن صادقی (رییس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری) در جلسه اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری که در خانه کارگر برگزار شد، گفت: نظام اجرایی کشور در حوزهی اقتصاد و کاهش نرخ تورم لنگ میزند.
ما در حوزهی اقتصاد برنامهی مدونی که در راستای تقویتِ طبقهی متوسط عمل کند، نداریم. طبقهی متوسط پشتوانهی یک جامعه است اما متأسفانه سیاستهای اقتصادی به سمتِ حذف این طبقه پیش رفته است. با این سیاستها در آینده به یک جامعهی دو قطبی فرودستان و فرادستان تبدیل میشویم که در یک قطب دهکهای ضعیف جامعه و در قطب دیگر دهکهای ثروتمند قرار دارند.
در چنین وضعیتی نه فرودستان امنیت خواهند داشت و نه فرادستان. برای جلوگیری از این پیشامد، سیاستهای اقتصادی باید تغییر کند تا دهک میانی به دهک پایین سقوط نکند.
صادقی ادامه داد: سیاستهای اقتصادی ما باید به سمت تولید شغل برود نه پرداخت یارانه. سیاستی که الان پیاده میشود مصداقِ دادنِ ماهی به جایِ یاد دادنِ ماهیگیری است که این سیاست اقتصاد کشور را نجات نخواهد داد.
وی بیان کرد: امروز ارزش پول ملی ما در تقابل با ارز خارجی کاهش پیدا کرده است.
سیاست اقتصادی باید به سمتی برود که ارزش پول ملی حفظ شود. اگر کسی پولی در بانک میگذارد باید مطمئن باشد که ارزش پولش حفط خواهد شد. این سپردهها در اقتصاد مولد استفاده میشود.
صادقی به برنامه هفتم توسعه اشاره کرد و گفت: در برنامه هفتم این مسائل باید دیده شود. اگر میخواهیم به سمت اقتصاد مولد برویم باید نگاهمان تولیدمحور و بودجهمان انقباضی باشد. وقتی در جنگ تمام عیار هستیم باید کمربندمان را محکم ببندیم.
بودجه باید جنگی نوشته شود، دولت باید بتواند از هزینههای غیرضرور خود بزند، نه اینکه سهم خود و خانوادهاش را در بودجه ببیند و طبقهی متوسط و کارگران و بازنشستگان را نادیده بگیرد/ ایلنا.
دیدگاه تان را بنویسید