افزایش چشمگیر قیمت خودروهای پرفروش داخلی | افزایش قیمت سمند، تارا، رانا، آریسان و شاهین
قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا بهروزرسانی شد. در ادامه قیمت خودرو دوشنبه ۱۱ دی را بخوانید.
طی روزهای اخیر قیمت خودروهای پرفروش داخلی افزایش چشمگیری را ثبت کردند. رصد بازار امروز خودرو نشان میدهد که از شتاب صعود قیمتها کاسته شده است با این حال قیمت محصولات ایران خودرو حاکی از افزایش قیمت سمند، تارا، آریسان و راناست. همچنین قیمت محصولات سایپا امروز نشان میدهد که قیمت شاهین و ساینا طی روز گذشته صعودی شده است.
در ادامه پیش بینی قیمت خودرو در روزهای آینده و جدیدترین قیمت خودروهای پرفروش ایرانی و تغییرات آن نسبت به روز گذشته (۱۰دی) را بخوانید.
قیمت روز محصولات ایران خودرو
قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۲ مدل ۱۴۰۱ به ۴۹۵ میلیون تومان است که نسبت به روز گذشته ثابت مانده است.
قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲ نیز به ۵۴۰ میلیون تومان رسیده است که نسبت به روز گذشته ۱۰ میلیون بالا رفته است.
قیمت پژو ۲۰۷ دستی فرمان برقی مدل ۱۴۰۲ هم ۶۳۵ میلیون تومان است که طی روز گذشته ۵ میلیون گران شده است. این خودرو از تیر تا به امروز ۱۷۰ میلیون ارزان شده است.
قیمت پژو ۲۰۷ تیپ ۵ مدل ۱۴۰۲ نیز امروز به ۵۶۵ میلیون تومان رسیده است که نسبت به روز گذشته تغییر نکرده است.
قیمت پژو ۲۰۷ دنده ای پانوراما مدل ۱۴۰۲ امروز ۶۶۵ میلیون تومان است که نسبت به روز گذشته ثابت مانده است.
قیمت پژو ۲۰۷ اتوماتیک TU۵P مدل ۱۴۰۱ امروز ۷۷۵ میلیون تومان است که نسبت به روز گذشته تغییر نکرده است. این خودرو تقریبا طی چهار ماه گذشته ۱۶۳ میلیون ارزان شده است. مدل ۱۴۰۲ این ۷۹۵میلیون تومان است که طی روز گذشته ثابت مانده است. این مدل طی چهار ماه گذشته ۱۱۰ میلیون ارزان شده است.
قیمت اتوماتیک مدل V۲ سال ۱۴۰۱، ۷۶۵ میلیون تومان است که نسبت به روز گذشته ثابت مانده است. تارا اتوماتیک صفر مدل V۲ سال ۱۴۰۲ هم ۷۹۰ تومان قیمت خورده است که نسبت به روز گذشته ۵ میلیون گران شده است. قیمت تارا اتوماتیک V۴ LX نیز به ۹۴۰ میلیون تومان رسیده است که نسبت به روز گذشته ۵ میلیون بالا رفته است.
قیمت تارا دنده ای V۱ سال ۱۴۰۲ هم به ۶۹۵میلیون تومان رسیده است که نسبت به روز گذشته ثابت مانده است و طی سه ماه گذشته ۱۴۳ میلیون ارزان شده است.
قیمت دنا اتوماتیک توربو پلاس مدل ۱۴۰۲ به حوالی ۸۳۰ میلیون تومان رسیده است که به معنای ثبات طی یک روز است. این خودرو نسبت به خرداد ۹۴میلیون تومان ریزش داشته است.
قیمت دنا معمولی ۱۴۰۱ هم به ۶۰۰ میلیون تومان رسیده است که نسبت به روز گذشته ثابت مانده است و طی پنج ماه گذشته ۲۰۰میلیون ارزان شده است.
قیمت رانا پانوراما پلاس مدل ۱۴۰۱ به ۵۳۰ میلیون تومان رسیده است که طی روز گذشته ۱۵ میلیون گران شده است. رانا پلاس پانوراما ۱۴۰۲ نیز ۵۴۵ میلیون تومان که نسبت به روز گذشته ۱۵ میلیون گران شده است.
قیمت رانا پلاس مدل ۱۴۰۱ هم ۵۰۰ میلیونی شده است که طی روز گذشته ۵ میلیون گران شده است.
قیمت سمند EF۷ مدل ۱۴۰۱ حوالی ۵۷۰ میلیون تومان است که نسبت به روز گذشته ثابت مانده است.
قیمت سمند سورن پلاس بنزینی مالتی مدیا مدل ۱۴۰۱ هم ۵۸۵ میلیونی شده است که نسبت به روز گذشته ۵ میلیون گران شده است. قیمت سمند سورن پلاس ۱۴۰۲ مالتی مدیا نیز ۶۵۰ میلیون تومان است شده است که ۵ میلیون گران شده است.
قیمت پژو پارس LX مدل ۱۴۰۲ نیز ۶۷۵ میلیون اعلام شده است که طی هفته گذشته ۵ میلیون گران شده است.
قیمت پژو پارس XU۷P مدل ۱۴۰۲ نیز ۵۴۵میلیون تومان شده است و نسبت به روز گذشته ۵ میلیون گران شده است.
قیمت پژو پارس ELX-TU۵ مدل ۱۴۰۲ نیز به ۶۸۰ میلیون تومان رسیده است که نسبت به روز گذشته ۵ میلیون بالا رفته است. این مدل گرانترین پژو پارس است.
قیمت هایما ۸S مدل ۱۴۰۲ نیز یک میلیاردو۶۷۰ میلیون تومان شده است که طی روز گذشته ثابت مانده است. قیمت هایما S۵ ۶ سرعته اتوماتیک مدل ۱۴۰۰ به یک میلیاردو۲۰۵میلیون تومان رسیده است که طی روز گذشته ۵ میلیون گران شده است.
قیمت وانت آریسان ۲ مدل ۱۴۰۲ نیز امروز ۴۰۰میلیون تومان اعلام شده است که نسبت به روز گذشته ۸ میلیون ارزان شده است.
قیمت روز محصولات سایپا
قیمت پراید ۱۱۱ صفر مدل ۹۹ نیز امروز ۳۳۷ میلیون تومان است و نسبت به روز گذشته ۲ میلیون گران شده است.
قیمت پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۱ هم حوالی ۲۶۵ میلیون تومان به روزرسانی شد که طی روز گذشته ثابت ماند است.
قیمت تیبا صندوق دار SX بنزینی مدل ۱۴۰۱ نسبت به روز گذشته ثابت مانده است و ۳۴۵ میلیون تومان اعلام شد.
قیمت تیبا EX هاچ بک مدل ۱۴۰۱ نیز به ۳۵۰ میلیون تومان رسیده است که طی روز گذشته ثابت مانده است.
قیمت ساینا S دنده ای مدل ۱۴۰۲ حوالی ۳70 میلیون تومان خریدوفروش می شود که نسبت به روز گذشته ثابت مانده است.
قیمت ساینا S اتوماتیک مدل ۱۴۰۲ نیز ۴۴۵ میلیون تومان شده است که نسبت به روز گذشته تغییر نکرده است.
قیمت ساینا EX دنده ای مدل ۱۴۰۱ نیز ۳۵۰ میلیون تومان است که نسبت به روز گذشته ثابت است.
قیمت کوییک دنده ای R مدل ۱۴۰۲ حوالی ۳۵۰ میلیون رسیده است که نسبت به روز گذشته تغییر نکرده است.
قیمت کوییک SR دنده ای مدل ۱۴۰۲ نیز به ۳۶۰ میلیون تومان رسیده است که طی روز گذشته ثابت مانده است.
قیمت کوییک دنده ای S مدل ۱۴۰۱ هم ۳۴۵ میلیون تومان شده است که ۵ میلیون گران شده است. مدل ۱۴۰۲ این خودرو هم ۳۵۵ میلیون است که۷ میلیون افزایش یافته است.
قیمت کوییک R پلاس اتوماتیک مدل ۱۴۰۲ نیز ۴۶۰ میلیون تومان اعلام شده است که نسبت به روز گذشته ۱۰ میلیون گران شده است.
قیمت شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۲ امروز به ۷۲۵ میلیون تومان رسیده است که نسبت به روز گذشته ۵ میلیون گران شده است.
قیمت شاهین سایپا مدل ۱۴۰۲ امروز به۵۹۰ میلیون تومان رسیده است که ۱۰ میلیون گران شده است. شاهین G مدل ۱۴۰۰ هم ۵۶۰ میلیون تومان فروخته میشود که ۱۰ میلیون بالا رفته است.
قیمت شاهین GL دنده ای صفر مدل ۱۴۰۲ نیز امروز ۵۶۵ میلیون تومان است که نسبت به روز گذشته ۱۰ میلیون گران شده است.
دلیل افزایش قیمت خودرو طی روزهای اخیر
سعید موتمنی رئیس اتحادیه فروشندگان خودرو، در خصوص دلیل افزایش قیمت خودروها در بازار، گفته است: هفته پیش، به خاطر عرضه کم خودرو از سوی خودروسازان قیمت این محصول افزایش یافت. این اتفاق در حالی میاُفتد که برخی از خودروسازیها از جمله سایپا و ایران خودرو قیمت خودروهای خود را افزایش دادند.
موتمنی عقیده دارد اقدام ایران خودرو و سایپا برای افزایش قیمت برخی تولیداتشان موجب شد تا روند کاهشی قیمت خودرو در بازار متوقف شود و شاهد افزایش قیمتها در بازار باشیم.
او با اشاره به اینکه کاهش قیمت ارز و پایین آمدن تقاضای خرید خودرو موجب شد تا بازار طی روزهای اخیر آرام باشد، ادامه داد: کاهش قیمت ارز و پایین آمدن تقاضای برای خریداری این کالا موجب شد قیمتها هم روند نزولی را طی کند ولی متاسفانه در این شرایط این اقدام خودروسازان برای افزایش قیمت برخی محصولات، موجب شد تا بازار خودرو مجدداً روند افزایشی به خود بگیرد.
به گفته رئیس اتحادیه فروشندگان خودرو، زمانی که قیمتهای داخلی افزایش قیمت داشته باشد بطور قطع میتواند در قیمت خودروهای وارداتی تأثیر گذارد.
با توجه به فعالیت شرکتهای انحصارگر در حوزه خودرو، یکی از سادهترین راهها برای افزایش قیمت، کنترل عرضه است. موضوع کاهش عرضه با بهانههای گوناگون به رویه همیشگی خودروسازیها تبدیل شده است که بارها همین روند را تکرار کردهاند و با توجه به ثبات نسبی بازار خودرو و انحصار آنها در این صنعت هر بار منجر به افزایش قیمت شده است. کاهش نسبی شمار تحویل خودروها به راحتی میتواند افزایش قیمت خودروها را به همراه داشته باشد./اقتصادآنلاین
دیدگاه تان را بنویسید