اطلاعیه مهم برای بازنشستگان تامین اجتماعی | کارت عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی بگیرید +شرایط
کارت عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی در راستای رفاه و تکریم بازنشستگان از سوی دولت ایجاد گردید
به موضوع کارت عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی پرداخته و شرایط ثبت نام و دریافت آن را برای شما همراهان عزیز بیان کرده است. شرایط ثبت نام و مدارک لازم برای دریافت کارت عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی، مشمول قانون کار بودن فرد متقاضی، پیش از بازنشستگی و بهره مندی از کارت ملی، فیش حقوقی و حکم بازنشستگی می باشد؛ نحوه ثبت نام و دریافت این کارت که از مزایای آن، امکان ثبت نام وام ضروری بازنشستگان بوده، حسب مورد، به صورت حضوری و یا اینترنتی، است.نحوه ثبت نام کارت عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی، هم به صورت حضوری و هم به صورت اینترنتی، ممکن و میسر می باشد. البته، ثبت نام اینترنتی، صرفا در صورتی قابل انجام خواهد بود که سایت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان فرد بازنشسته، این امکان را در سامانه خود، طراحی و پیش بینی کرده باشد.
بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی که تمایل به ثبت نام یا تمدید کارت عضویت کانون بازنشستگان را دارند، باید واجد برخی شرایط بوده تا موفق به این امر شوند؛ این شرایط، مورد بررسی قرار خواهند گرفت.
افراد زیادی واحد شرایط دریافت خدمات از کانون بازنشستگان تامین اجتماعی بوده و به استفاده از امکانات موجود برای بازنشسته ها علاقه دارند، اما به دلیل عدم آگاهی از روند ثبت نام در کانون تامین اجتماعی یا ارائه نکردن مدارک لازم از دریافت امکانات محروم می شوند. عدم برخورداری از کارت عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی می تواند منجر به جلوگیری از دریافت مزایای ویژه شده و به ضرر افراد تمام گردد. آشنایی با نحوه دریافت و مدارک لازم برای دسترسی به مدرک مربوطه می تواند بسیار کمک کننده باشد.
ثبت نام کارت عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی همان طور که از نامش پیداست مخصوص بازنشسته هایی است که در کانون مذکور عضو بوده و واجد شرایط دریافت خدمات هستند. در این مقاله به بررسی کامل مدارک، شرایط و سایت ارائه دهنده کارت هوشمند کانون بازنشستگان تامین اجتماعی پرداخته شده و مزایای گرفتن آن نیز بررسی شده است.
شرایط دریافت کارت عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی
مستفاد از ماده ۴ اساسنامه کانون، بازنشسته باید، قبل از بازنشستگی، مشمول قانون کار بوده باشد؛
بازنشسته، از لحاظ دریافت حقوق، جزو بازماندگان نباشد؛
فرد از کارافتاده، از لحاظ دریافت حقوق، جز مشاغل آزاد و یا اختیاری محسوب نشود؛
بازنشسته حقوق بگیر تامین اجتماعی متقاضی کارت عضویت کانون بازنشستگان، جزو بازنشستگان انتقال سوابق از مراکز غیر مشمول قانون کار و استخدام کشوری و ماده ۱۰۳ قانون تامین اجتماعی نباشد.
در ادامه، مدارک لازم برای تمدید و یا ثبت نام کارت عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی، مورد بررسی قرار می گیرد.
مدارک لازم برای دریافت کارت هوشمند عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی
مدارک لازم برای دریافت کارت هوشمند عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی، مبحثی است که در این تیتر از مقاله، مورد بررسی قرار خواهد گرفت؛ چراکه بدون داشتن مدارک کافی و لازم، بازنشسته، موفق به دریافت کارت عضویت نخواهد شد. مدارک لازم برای ثبت نام و تمدید کارت هوشمند عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی به شرح زیر هستند:
کارت قبلی عضویت، در خصوص بازنشستگانی که کارت عضویت داشته لکن، اعتبار آن به اتمام رسیده و قصد دریافت کارت جدید را دارند.
تصویر کارت ملی و در صورت عدم برخورداری از کارت ملی هوشمند، رسید ثبت نام آن، همچنین، شناسنامه فرد بازنشسته؛
حکم بازنشستگی متقاضی؛
آخرین فیش حقوقی متقاضی؛
یک قطعه عکس پرسنلی متقاضی.
ثبت نام کارت عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی
برای دریافت کارت به صورت حضوری، متقاضی باید، با در دست داشتن اصل مدارک مورد نیاز، اعم از کارت ملی، فیش حقوقی، حکم بازنشستگی و سایر مدارکی که در تیتر پیشین ذکر شد، به آدرس کانون بازنشستگان شهر خود، مراجعه کرده و نسبت به تکمیل فرم دریافت کارت عضویت هوشمند کانون بازنشستگان تامین اجتماعی، اقدام نماید و پس از پرداخت هزینه و بررسی فرم توسط مسئول مربوطه، منتظر دریافت کارت عضویت خود باشد.
در ثبت نام کارت عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی به صورت غیر حضوری یا اینترنتی، باید در نظر داشت که این امر در صورتی امکان پذیر است که این امکان، در سامانه کانون بازنشستگان استان مد نظر فرد بازنشسته، پیش بینی شده باشد. در این شرایط، متقاضی باید، آدرس سایت سامانه را جستجو کرده و با طی کردن مراحل، نسبت به ثبت نام و ثبت درخواست دریافت کارت عضویت خود، اقدام کند.
در این مقاله، راهنمای تصویری دریافت کارت عضویت غیر حضوری کانون بازنشستگان تامین اجتماعی مشهد، به عنوان مثال، خدمت خوانندگان محترم، ارائه می گردد و در خصوص باقی کانون ها، چنانچه امکان درخواست کارت عضویت به صورت اینترنتی، فراهم آمده باشد، متقاضی تقریبا، مراحل مشابهی را طی خواهد نمود.
تمدید کارت عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی
کارت های عضویت صادره از سوی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی، دارای تاریخ اعتبار معینی بوده و پس از منقضی شدن تاریخ، اعتبار نخواهند داشت، لذا، بازنشسته گرامی، باید در اولین فرصت و قبل از انقضا، نسبت به تمدید کارت عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی، اقدام نماید.
تمدید کارت عضویت هوشمند کانون بازنشستگان تامین اجتماعی نیز همانند ثبت نام آن، به دو صورت حضوری و غیر حضوری یا همان اینترنتی، ممکن و میسر می باشد و فرد، می تواند، با مراجعه به سایت کانون بازنشستگان استان و شهرستان خود، از ارائه خدمات حضوری و غیر حضوری تمدید کارت، اطلاعات کسب کند.
برای تمدید کارت به صورت حضوری، متقاضی باید، با در دست داشتن کارت عضویت قدیمی و سایر مدارکی نظیر کارت ملی، فیش حقوقی و حکم بازنشستگی، به آدرس کانون در شهر و استان خود، مراجعه و با ارائه مدارک و در صورت نیاز پرداخت هزینه، نسبت به تمدید کارت عضویت، اقدام کند.
برای تمدید کارت به صورت اینترنتی و غیر حضوری نیز متقاضی باید، آدرس سایت کانون استان و شهرستان مد نظر خود را انتخاب کرده و پس از ورود به پرتال یا عضویت در سایت، درخواست تمدید کارت عضویت خود را ثبت نماید و در صورت نیاز، نسبت به بارگذاری مدارک و پرداخت هزینه، اقدام کند.
شرایط لازم برای ثبت نام کانون بازنشستگان تامین اجتماعی
با توجه به مزایایی که کانون بازنشستگان تامین اجتماعی، به دارندگان کارت عضویت این کانون ارائه می دهد و از جمله آن ها، می توان به امکان ثبت نام وام بازنشستگان تامین اجتماعی به دارندگان کارت عضویت کانون اشاره کرد، اغلب بازنشستگان تامین اجتماعی، به دنبال کسب اطلاعات در خصوص شرایط لازم برای ثبت نام کانون بازنشستگان تامین اجتماعی هستند.
لذا در این بخش از مقاله شرایط لازم برای ثبت نام کانون بازنشستگان تامین اجتماعی، مورد بررسی قرار خواهد گرفت و در تیتر بعدی، مدارک لازم برای عضویت در کانون، ذکر می گردند. شرایط لازم برای ثبت نام کانون بازنشستگان تامین اجتماعی، به شرح زیر می باشد:
از لحاظ دریافت حقوق، فرد بازنشسته نباید جزو بازماندگان باشد؛ فرد بازنشسته باید، قبل از بازنشستگی، مشمول قانون کار بوده باشد؛ از لحاظ دریافت حقوق، فرد از کارافتاده، نباید جز مشاغل آزاد و یا اختیاری محسوب شود؛ بازنشسته، جزو بازنشستگان انتقال سوابق از مراکز غیر مشمول قانون کار و استخدام کشوری و ماده ۱۰۳ قانون تامین اجتماعی نباشد.
آدرس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی
آدرس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی، پرسش اغلب افرادی است دارای بازنشستگی تامین اجتماعی بوده و قصد داشته تا در خصوص برخی مسائل خود، به صورت حضوری، به این مرکز، مراجعه و امور مد نظر را انجام داده یا پیگیری نمایند. لذا در این بخش از مقاله، آدرس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی شهر تهران و کلان شهرهایی نظیر شیراز، تبریز و اصفهان، ذکر می گردد و راهنمای تصویری دسترسی به آدرس سایر کانون ها در سایر استان ها و شهرستان ها، ارائه می شود.
در تهران، بر اساس آنچه در سایت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی kanoone-ali.ir آمده، کارگران بازنشسته و مستمری بگیران تهران، چنانچه نیاز به مراجعه حضوری داشته باشند، باید به آدرس چهارراه ولیعصر (عج)، ضلع شرقی پارک دانشجو، کوچه شیرزاد مراجعه کنند.
در استان فارس، کارگران بازنشسته و مستمری بگیران استان فارس، باید به شیراز، خیابان قصردشت، کوچه ۲۵، جنب شعبه یک تامین اجتماعی مراجعه نمایند.
در استان تبریز، کارگران بازنشسته و مستمری بگیران استان تبریز باید به تبریز، چایکنار، نرسیده به بلوار منجم، جنب زیرگذر، پلاک ۷ مراجعه کنند.
در استان زنجان، کارگران بازنشسته و مستمری بگیران استان زنجان باید به خیابان ۱۷ شهریور، خیابان قدوسی، پلاک ۷۶ مراجعه نمایند.
در استان اصفهان، کارگران بازنشسته و مستمری بگیران استان اصفهان باید به میدان آزادی (دروازه شیراز)، بلوار دانشگاه اصفهان، روبروی مرکز آموزش توپخانه، بلوار خانه کارگر، خانه کارگر اصفهان، دفتر مرکزی کانون بازنشستگان یا خیابان امام خمینی، کیلومتر ۳، بعد از چهار راه شریف، کوچه جنب بانک رفاه(تویسرکانی)، پلاک ۶۰ یا خیابان جی غربی، چهار راه اریسون، خیابان توحید(شهرک بانک ملی)، جنب مسجد امام حسین، مراجعه نمایند.
چنانچه افراد، بخواهند به آدرس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی سایر استان ها و شهرستان ها دسترسی یابند، در ابتدا باید، آدرس سایت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی kanoone-ali.ir را در مرورگر خود، جستجو نموده و گزینه کانون ها را انتخاب کنند.
سپس از روی نقشه، استان مورد نظر خود را انتخاب نمایند که در این مقاله، برای مثال و تکمیل راهنما، استان مازندران انتخاب شده است.
با کلیک بر روی هر استان، آدرس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان انتخاب شده، نمایش داده می شود.
مدارک و اطلاعات لازم برای ثبت نام کانون بازنشستگان تامین اجتماعی
اطلاعات و مدارک مورد نیاز برای ثبت نام در کانون
یک قطعه عکس ۳ در ۴ اسکن شده ی سرپرست، زمینه سفید رسمی با حجم حداکثر ۱۰۰ کیلوبایت ، ارتفاع ۴۰۰ پیکسل و عرض ۳۰۰ پیکسل مورد نیاز است. به کسانی که تصاویر نامناسبی ارائه کنند، کارت هوشمند عضوت در کانون ارائه نخواهد شد. مسئولیت این موضوع به عهده ثبت نام کننده و ثبت نام شونده میباشد.
شناسنامه، کارت ملی و دفترچه بیمه سرپرست خانوار.
کارت ملی کلیه اعضای تحت تکفل.
شماره شبا مربوط به حساب سرپرست.
این حساب میتواند در هر بانک و از هر نوعی باشد. شماره شبا یا شناسه بانکی ایرانی، تنها برای واریز وجوه خسارت بیمه به حساب سرپرست مورد استفاده قرار خواهد گرفت. شماره شبا، مانند شماره حساب، راهی برای واریز وجه به حساب شماست.
لطفا جهت دریافت شماره شبا، به بانکی که در آن حساب دارید، مراجعه کرده و یا از طریق دستگاههای عابربانک، نسبت به دریافت آن اقدام کنید. هر گونه اشتباه در این شماره، هیچگونه مسئولیتی را متوجه کانون نخواهد کرد. نام بانک و شماره حساب مربوط به شماره شبا نیز مورد نیاز است.
آدرس دقیق پستی محل سکونت به همراه کد پستی.
شماره تلفن همراه. ازینپس، کانون از طریق پیام کوتاه، اطلاعیه های مورد نیاز را برای شما ارسال خواهد کرد.
ثبت نام در کانون، ۴۵۰۰ تومان هزینه خواهد داشت. این هزینه، تنها از طریق پرداخت الکترونیکی و با استفاده از کارت عابربانک عضو شبکه شتاب قابل پرداخت است. جهت پرداخت، علاوه بر شماره ۱۶ رقمی روی کارت، رمز دوم کارت، شماره CVV2 و تاریخ انقضای کارت مورد نیاز است. عملیات پرداخت میتواند توسط هر شخصی صورت پذیرد و لزومی ندارد که کارت مربوط به سرپرست باشد.
پس از پرداخت هزینه ثبت نام، پیامکی مبنی بر تائید صحبت ثبت نام به شماره همراه ارائه شده در فرم ثبت نام، ارسال خواهد شد.
پس از پایان ثبت نام، رسید نهائی به شما ارائه میشود که به همراه داشتن آن در هنگام دریافت کارت، الزامی میباشد.
پس از اتمام کامل ثبت نام و پرداخت حق عضویت، مدتی بعد، بر اساس نوبت ثبت نام، از طریق پیام کوتاه، از شما برای دریافت کارت هوشمند عضویت کانون، دعوت به عمل خواهد آمد که به همراه داشتن رسید ثبت نام، کارت ملی خانوار تحت تکفل، شناسنامه کارت ملی و دفترچه بیمه ی سرپرست و شماره حساب و شبا الزامیست.
سایت ثبت نام کارت عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی
بعد از بررسی نحوه دریافت و شرایط کارت عضویت نوبت به آشنایی با سایت ثبت نام کارت عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی می رسد. با توجه به این که امروزه روند ارائه خدمات مختلف به صورت آنلاین و اینترنتی طی می شود، آشنایی با سامانه کانون بازنشستگان تامین اجتماعی الزامی خواهد بود.
سامانه کانون بازنشستگان تامین اجتماعی کل کشور به نشانی kanoone-ali.ir در دسترس بوده و قابل استفاده می باشد. افراد برای کسب اطلاعات در مورد مرکز ارائه دهنده خدمات مربوط به کانون استان خود می توانند به نشانی ذکر شده مراجعه کرده و اطلاعات مفیدی را دریافت کنند.
اگر چه سامانه kanoone-ali.ir وظیفه اطلاع رسانی در مورد خبرها و اطلاعیه های مختلف را دارد، اما سایت ثبت نام کارت عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی معمولا سایت کانون استانی بوده و به عبارتی دیگر بازنشسته ها برای نام نویسی و گرفتن کارت باید به سایت کانون بازنشستگان استان خود مراجعه کنند که لیست نشانی ها در جدول زیر آورده شده است.
لازم به ذکر است که افراد اگر پس از ورود به سایت دریافت کارت عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی دچار مشکل شده و نحوه دریافت مدرک را پیدا نکردند، می توانند با شماره های داخل سایت تماس برقرار کرده یا به صورت حضوری به مرکز مربوطه مراجعه نمایند. همچنین برقراری ارتباط با سامانه کانون بازنشستگان تامین اجتماعی کشور به نشانی kanoone-ali.ir نیز می تواند کمک کننده و مفید باشد.
مزایای داشتن کارت عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی
پس از بررسی نحوه دریافت و شرایط نوبت به کسب اطلاعات در مورد مزایای داشتن کارت عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی می رسد. معمولا افراد وقتی به سن بازنشستگی می رسند معمولا نیاز به دریافت خدمات درمانی بیشتری داشته و همچنین لازم است یک برنامه ریزی مناسب برای معیشت خود در زمان بازنشستگی داشته باشند. دریافت کارت هوشمند کانون مذکور مزایایی دارد که برخی از آن ها عبارت اند از:
دریافت وام: بر اساس برخی طرح ها در زمان های مختلف به دارندگان کارت عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی وام داده شده و این یکی از مزایایی است که به اعضای کانون تعلق می گیرد. میزان و شرایط اعطای وام با توجه به قوانین و سیاست های بیمه تامین اجتماعی متفاوت خواهد بود.
برخورداری از پوشش های درمانی: دارندگان کارت عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی می توانند از پوشش های درمانی برخوردار شده و دیگر نگران هزینه های درمان خود نباشند. با توجه به این که احتمال بروز بیماری های مختلف در سنین بالا بیشتر است، این پوشش درمانی بسیار قابل توجه خواهد بود.
دریافت کمک هزینه مسکن: دارندگان کارت عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تحت شرایط و قوانین خاصی می توانند از کمک هزینه های مربوط به مسکن برخوردار گردند.
به طور کلی باید گفت دریافت کارت هوشمند کانون بازنشستگان تامین اجتماعی نمایانگر عضویت فرد بازنشسته در کانون است و به او اجازه می دهد تا از خدمات و امکانات موجود استفاده کنند. بازنشستگان با مراجعه به سایت مرکز ارائه دهنده خدمات استان خود می توانند اطلاعات کامل تری را کسب نمایند.
دیدگاه تان را بنویسید