اقساط وام ۱۰۰میلیون تومانی بدون ضامن چقدر است / وام بدون ضامن به چه کسانی تعلق می گیرد؟ + جدول

کد خبر: 1146999

۱۳ بانک دولتی مکلف به پرداخت وام ۱۰۰میلیون تومانی بدون ضامن شده‌اند و بر اساس آخرین جزئیات منتشر شده وام صد میلیونی بدون ضامن به همه حقوق‌بگیران و باز نشستگان دولتی تعلق می‌گیرد.

اقساط وام ۱۰۰میلیون تومانی بدون ضامن چقدر است / وام بدون ضامن به چه کسانی تعلق می گیرد؟ + جدول

وام ۱۰۰میلیون تومانی بدون ضامن بدون ضامن به همه حقوق‌بگیران و بازنشستگان دولتی داده می‌شود. اما متقاضیان باید رتبه اعتباری مناسبی برای دریافت این وام داشته باشند. در واقع متقاضی وام بدون ضامن نباید چک برگشتی و وام معوقه داشته باشد.  

 

طرح پرداخت تسهیلات بدون ضامن اجرایی شده است و بر اساس آخرین جزئیات منتشر شده وام صد میلیونی بدون ضامن به همه حقوق‌بگیران و باز نشستگان دولتی تعلق می‌گیرد. به عبارتی دقیق‌تر شاغلان و بازنشستگان نهاد‌های عمومی غیردولتی، شرکت‌های معتبر بخش خصوصی که حقوق‌شان در بانک‌های زیر مجموعه وزرات اقتصاد پرداخت می‌شود و شاغلان، بازنشستگان و مستمری بگیران دستگاه‌های دولتی می‌توانند از این تسهیلات برخوردار شوند.

داشتن رتبه اعتباری مناسب، مهمترین شرطی است که در ارائه وام صد میلیونی بدون ضامن بر آن تاکید می‌شود. بر این اساس متقاضی وام بدون ضامن نباید چک برگشتی و وام معوقه داشته باشد. بنابراین افرادی که در پرداخت‌های بانکی و چک سابقه خوبی ندارند به دلیل نداشتن رتبه اعتباری مناسب مشمول این این وام نمی‌شوند.

اقساط وام ۱۰۰ میلیون تومانی با فرض نرخ بهره ۱۸ درصد و بازپرداخت سه ساله، حدود ۳میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است. بنابراین باید حکم حقوقی او ۶میلیون تومان باشد. البته این با فرض این است که فرد هیچ وامی نداشته و ضامن هیچ فردی هم نشده باشد که فرض دور از ذهنی است.

 

با فرض نرخ بهره ۱۸ درصدی و دوره بازپرداخت ۳۶ ماهه، اقساط ماهیانه وام ۵۰ میلیون تومانی حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی می شود؛ این یعنی حداقل حقوق شما برای آنکه بتوانید نامه کسر از حقوق دریافت کنید باید سه میلیون تومان باشد که به نظر می رسد وام ۵۰ میلیون تومانی قابل دسترس تر باشد و افرادی که حداقل حقوق را دریافت می کنند هم قادر به دریافت این وام هستند؛ البته این پیش فرض همچنان پابرجاست که شما هیچ وامی ندارید و یا ضامن فرد دیگری نشدید.

1LGBgIQAm59z

به طور کلی بانک‌های زیرمجموعه وزارت اقتصاد مکلف به اعطای این وام هستند. ۱۳ بانک طبق توافقنامه‌ای آمادگی خود را اعلام کرده‌اند که عبارتند از بانک ملی، بانک ملت، بانک سپه، بانک مسکن، بانک صادرات، بانک تجارت، بانک کشاورزی، بانک صنعت و معدن، بانک توسعه صادرات ایران، بانک توسعه تعاون، پست بانک ایران، بانک قرض‌الحسنه مهر ایران و بانک رفاه کاگران./اقتصادآنلاین

منبع جدول: سایت رده

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    Markets

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد