آخوندی از اینهمه گرانی پشیمان نیست!

کد خبر: 1014701

آخوندی گفته است: "همه تجربه‌های مداخله‌ی دولت در این خصوص شکست خورده است. من تجربه‌ی موفقی در دنیا که نشان دهد دولت در ساخت‌وساز دخالت کرده و توانسته باشد یک محیط زندگی مطلوبی برای مردمش خلق کرده باشد را سراغ ندارم"!

آخوندی از اینهمه گرانی پشیمان نیست!

مشرق: عباس آخوندی، وزیر سابق مسکن در دولت اول رئیس جمهور روحانی و از فعالان اصلاح طلب در بخشی از یک مصاحبه با خبرآنلاین پیرامون علت مخالفت خود با مسکن و نگاه‌های اقتصادی خود گفته است: اساسا مداخله دولت در ساخت‌وساز بحثی است که هم از جهت حرفه مهندسی و اقتصاد مسکن و هم از جهت مسائل اجتماعی و فرهنگی قابل بحث است. همه تجربه‌های مداخله‌ی دولت در این خصوص شکست خورده است. من تجربه‌ی موفقی در دنیا که نشان دهد دولت در ساخت‌وساز دخالت کرده و توانسته باشد یک محیط زندگی مطلوبی برای مردمش خلق کرده باشد را سراغ ندارم.

او سپس در پاسخ به این سوال که "یعنی شما به کلی مخالف دخالت دولت در کلیت اقتصاد هستید یا فقط در حوزه مسکن مخالف هستید؟ " اظهار می‌کند: من با دخالت دولت در اقتصاد در حوزه‌ی تولید کالای خصوصی و خارج از حوزه‌ی سیاست‌گذاری، وضع مقررات و داوری مخالف هستم. [۵]*قیمت مسکن در دولت آقای روحانی تا بیش از ۵۰۰ درصد افزایش یافت و فی الواقع مشخص نیست که دیگر باید چه اتفاقی در اقتصاد رخ بدهد تا بتواند افرادی مثل آخوندی را مجاب کند که دیدگاه‌های غلطی دارند!

البته این در حالت خوشبینانه و با فرض وجود عقلانیت است نه در حالتی که برخی محافل تحلیلی تأکید دارند تعدادی از اشکالات اقتصادی بروز کرده در دولت اعتدالیون و اصلاح طلبان تعمدی است و به پرونده رفتار‌های معارضانه آقایان در سال ۸۸ ربط دارد.

آخوندی گفته است: "همه تجربه‌های مداخله‌ی دولت در این خصوص شکست خورده است. من تجربه‌ی موفقی در دنیا که نشان دهد دولت در ساخت‌وساز دخالت کرده و توانسته باشد یک محیط زندگی مطلوبی برای مردمش خلق کرده باشد را سراغ ندارم"!

این در حالی است که او در گام اول باید مثالی از نظارت معقول شکست خورده را مطرح می‌کرد، چون با دانسته‌های ما اساسا چنین مثالی وجود ندارد و نظارت معقول اولا ضروریست و ثانیا همیشه با نتایج خوبی همراه بوده است و در گام بعد نیز آخوندی باید بداند که شخص او و کارنامه افتضاحش در مدیریت مسکن در کشور ایران یک مثال فاحش از شکست شاگردان مرفه آدام اسمیت در اقتصاد و معتقدان افراطی بازار آزاد است.

جالب است که حتی اهل مطالعه هم نیست و تجربه سایر کشور‌های جهان در بحث نظارت بر قیمت قهوه و نیشکر و... که هریک فصلی پررنگ در تاریخ کشور‌های مختلف جهان هستند را نخوانده است...

چه اگر خوانده بود، می‌دانست که ازعلل صنعتی شدن شوروی و پیشرفتگی اقتصاد آمریکا؛ نظام‌مند بودن بازار و نظارت معقول است.

گفتنیست، برخی رسانه‌های اصلاح طلب از احتمال کاندیداتوری عباس آخوندی در سال ۱۴۰۰ نیز سخن گفته اند!

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت