طلا مقاومت کانال ۲ هزار دلاری را شکست

کد خبر: 1011728

قیمت طلا در بازارهای جهانی با افزایش 18.59 دلاری به 2037.80 دلار در هر اونس رسید.

طلا مقاومت کانال ۲ هزار دلاری را شکست

خبرگزاری فارس: به نقل از رویترز، پس از بروز نشانه هایی مبنی بر به توافق نزدیک شدن دموکرات ها با کاخ سفید مبنی بر محرک های جدید برای کمک به اقتصاد ضربه خورده از ویروس کرونا و درحالی که ارزش بازارهای بورس به رشد قیمت پایان داد زیرا سرمایه گذاران در انتظار کمک بیشتر از سوی واشنگتن هستند، قیمت طلا 2000 دلار را رد کرد.

همچنین قیمت نفت نیز بر اثر چشم انداز محرک های بیشتر دولتی افزایش یافت اما ارزش اوراق قرضه دولتی به علت نگرانی در مورد هزینه نهایی این کمک به پایین ترین سطح از مارس رسید.

طلا سطح روانی 2 هزار دلار را برای نخستین بار رد کرد. هر اونس طلا 18.59 دلار افزایش یافت و 2037.80 دلار فروخته شد.

محمد الایریان، مشاور اقتصادی ارشد موسسه آلیانز گفت: «با توجه به اینکه سرمایه گذاران به دنبال طیف گسترده ای از دارایی های کم ریسک هستند و اکنون ارزش اوراق قرضه دولتی به شدت پایین است، این افزایش قیمت طلا قابل فهم است.»

لی فریج، یک تحلیلگر دیگر بازار گفت بازارها اعتماد خود به اینکه کنگره مزیت های کافی در لایحه محرک های مالی را تصویب کند، از دست داده اند و این موضوع به افزایش ترازنامه فدرال رزرو منجر خواهد شد.

فریج ادامه داد افزایش خرید اوراق از طریق برنامه تسهیل کمی فدرال رزرو و افزایش عرضه پول در نهایت منجر به کاهش ارزش دلار خواهد شد.

یک عضو ارشد دموکرات سنای آمریکا گفت دور جدید کمک های کرونایی به سمت درست در حرکت است هرچند دو طرف همچنان از هم فاصله زیادی دارند.

ارزش طلا تاکنون در سال جاری میلادی 33 درصد افزایش یافته است. قیمت طلا با کاهش نرخ بهره و خریدهای ناشی از امن بودن این دارایی به علت نگرانی در مورد سیاست های پولی فدرال رزرو و محرک های دولتی که ارز دلار را کاهش می دهند، بالا رفته است.

پیش بینی کاهش بیشتر ارزش دلار در بازار جهانی

کارشناسان بر این باورند علی رغم آنکه دلار طی چند روز گذشته افزایش ارزش را تجربه کرده اما در آینده همچنان شاهد کاهش ارزش آن خواهیم بود. به نقل از راشاتودی، دلار آمریکا طی ماه گذشته بدترین کاهش ارزش ماهانه طی ده سال گذشته را تجربه کرده است.

اگرچه طی روزهای گذشته شاهد افزایش دوباره ارزش آن در بازار جهانی بوده ایم اما کارشناسان معتقدند روند کاهش ارزش دلار ادامه دار خواهد بود.

کارشناسان موسسه UBS می گویند: ما انتظار داریم به خاطر عواملی نظیر افزایش بی ثباتی سیاسی در آمریکا به خاطر انتخابات ماه نوامبر، رفتن سرمایه ها به سمت دارایی های ایمن تر نظیر طلا و همچنین کاهش نرخ بهره دلار در آمریکا ارزش دلار تحت تآثیر منفی قرار گیرد.

در ماه جولای شاخص ارزش دلار در برابر سبد ارزهای مرجع بین المللی 4.2 واحد ریخت که بدترین سقوط ارزش ماهانه این ارز از سپتامبر سال 2011 به بعد به شمار می رود.

اگرچه در روزهای اخیر شاهد رشد این شاخص بوده ایم اما مشخص است که این ارز همچنان از اقبال خوبی در میان سرمایه داران برخوردار نیست.

استیو بارون، کارشناس بانک استاندارد، بر این باور است که در حالی در سایه بحران کنونی ناشی از شیوع کرونا ارزش دلار شروع به ریختن کرده است که معمولا دلار در شرایط بحران عملکرد نسبتا بهتری را نسبت به دیگر ارزها دارد.

کارشناسان نگران آن هستند که افزایش بی ثباتی سیاسی در آمریکا در آستانه شدت گرفتن مناظرات انتخابات ریاست جمهوری پیش رو در این کشور در کنار شدت گرفتن شیوع ویروس کرونا در برخی مناطق جهان به خصوص آمریکا خطر سقوط دلار را شدت بخشد.

لازم به ذکر است که ارز کشورهای در حال توسعه معمولا در معرض خطر سقوط قرار می گیرد و قرار گرفتن دلار در معرض چنین تهدیدی بسیار حائز اهمیت است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت