وام فوری ودیعه مسکن برای این افراد | متقاضیان وام ودیعه مسکن بشتابید
دستورالعمل نحوه معرفی متقاضیان وام ودیعه مسکن امروز در بانک مرکزی نهایی شد و بناست شیوه نامه پرداخت این تسهیلات نیز طی روز جاری به شبکه بانکی ابلاغ شود.
وام فوری قرض الحسنه اشتغالزایی طبق بخشنامه جدید بانک مرکزی امسال افزایش پیدا کرده است. ابلاغیه جدید بانک مرکزی به بانکهای مهر و رسالت نشان میدهد، وام فوری قرض الحسنه اشتغالزایی نسبت به پارسال پنج برابر شده و سقف تسهیلات قرض الحسنه رشد چهار برابری خواهد داشت. برای دریافت وام فوری قرض الحسنه اشتغالزایی و تسهیلات قرض الحسنه به جز بانکهای رسالت و مهر نباید روی بانکهای دیگر حساب باز کنیم. مدت بازپرداخت وام فوری قرض الحسنه اشتغالزایی درقیاس با پارسال از ۶۰ به ۸۶ ماه رسیده است و دریافت کنندگان وام فوری قرض الحسنه هم بهجای ۳۶ ماه حالا ۶۰ ماه برای تسویه حساب مهلت دارند.
دستورالعمل نحوه معرفی متقاضیان وام ودیعه مسکن امروز در بانک مرکزی نهایی شد و بناست شیوه نامه پرداخت این تسهیلات نیز طی روز جاری به شبکه بانکی ابلاغ شود.
به گزارش بانک اول مصطفی قمری وفا مدیرکل روابط عمومی بانک مرکزی در پیام توییتری نوشت: در راستای حمایت از مستاجران بانک مرکزی بخشنامه مربوط به وام ودیعه مسکن را ۱۰ خرداد به بانکها ابلاغ کرد. به دستورالعمل نحوه معرفی متقاضیان از سوی وزارت راه و شهرسازی میبایست اعلام میشد که این موضوع امروز با حضور معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی و مدیران مربوطه در بانک مرکزی نهایی شد.
با شیوه نامهای که امروز وزارت راه و شهرسازی ارائه و قرار شد تا امروز نهایی و به شبکه بانکی ابلاغ شود، پرداخت وام کمک ودیعه مسکن نیز بزودی عملیاتی میشود.
در شورای پول و اعتبار پرداخت وام کمک ودیعه مسکن تا سقف ۴۰ هزار میلیارد تومان تصویب شد بطوری که این تسهیلات در تهران ۱۰۰ میلیون تومان، در کلانشهرها ۷۰ میلیون تومان و در سایر مناطق شهری ۴۰ میلیون تومان تعیین و به متقاضیان واجد شرایط پرداخت میشود.
این روزها بانکهایی که صورت مالیشان زیانهای بزرگی را به ثبت رساندهاند، از تسهیلات کلان با شرایط بازپرداخت ۴۰ ساله به بدهکاران بزرگ بانکی پردهبرداری میکنند که اعجابآور دارد.
به نقل از شرق، بر اساس آخرین صورتهای مالی منتشرشده از سوی بانکهای کشور در سال ۱۴۰۰، ۱۲ بانک خصوصی و دولتی دچار زیان انباشته سنگین هستند. طبق اطلاعات صورتهای مالی، مجموع زیان انباشته این ۱۲ بانک حالا به بیش از ۳۲۰ هزار میلیارد تومان رسیده است.
دیدگاه تان را بنویسید