عکس بازیگران| اخبار بازیگران| بازیگران ایرانی| عکس بازیگران ایرانی| بازیگران معروف ایرانی
ورم عجیب صورت سحر قریشی بعد از تزریق زیبایی| صورت سحر قریشی نابود شد+ عکس
سحر قریشی این روزها به عمل های زیبایی روی آورده است. این در حالی است که این بازیگر خودش چهره ای مناسب و بدون نیاز به تزریق های زیبایی داشت.
عکس زیر از سحر قریشی به تازگی منتشر شده است. سحر قریشی بازیگر سینما و تلویزیون ایران و مدل ایرانی است. اولین کار بازیگری سحر قریشی بازی در فیلم «لج و لجبازی» به کارگردانی سید مهدی برقعی بود. سحر قریشی با بازی در مجموعه دلنوازان به شهرت رسید. سحر قریشی تا دیپلم تحصیل کرده و هنگامی که متاهل بوده است وارد عرصه بازیگری شده است.
سحر قریشی و خلاصه زندگی نامه اش
نام: سحر قریشی
تاریخ تولد: ۶ دی ماه ۱۳۶۶
زادگاه: تهران
قد: ۱٫۷۰ متر
محل زندگی: تهران
ملیت: ایرانی
پیشه: بازیگر، مدل
سحر قریشی و مشخصاتش
سحر قریشی متولد ۶ دی ماه سال ۱۳۶۶ در تهران و بازیگر است. او تا دیپلم تحصیل کرده و هنگامی که متاهل بوده است وارد عرصه بازیگری شده است. سحر قریشی در یک خانواده ی کم جمعیت متولد شد و تنها یک برادر به نام سپهر دارد. مادر سحر قریشی، ندا افشار نام دارد و همیشه مشوق دخترش در عرصه بازیگری می باشد. سحر قریشی با تنها برادرش رابطه ی خیلی خوب و عاطفی دارند.
پدر سحر قریشی در آمریکا زندگی می کند و خودش با مادرش (ندا افشار) و برادرش (سپهر قریشی) زندگی می کند. رنگ های مورد علاقه سحر قریشی مشکی، آبی و قرمز است. برای سحر قریشی نوع پوشش و لباس، خیلی اهمیت دارد. سحر قریشی، حسین سهیلی زاده را مثل پدرش دوست دارد.
سحر قریشی و علاقه مندی دوران کودکیش
به گفته سحر قریشی از کودکی به بازیگری علاقه مند بوده است و پس از این که کارتون ها و برنامه های کودک را نگاه می کرده است، کارهای شخصیت های کارتونی و کودک را تقلید می کرده است. از دوران دبیرستان حرفه ای تر به بازیگری نگاه کرده است و وارد عرصه تئاتر شده است.
سحر قریشی چگونه وارد عرصه بازیگری شد؟
سحر قریشی از طریق یکی از آشنایان همسر سابقش (مهران اخوان ذاکری) تشویق می شود که برای فیلم سینمایی لج و لج بازی تست بدهد و در سال ۱۳۸۸ با بازی در فیلم لج و لجبازی به تهیه کنندگی آقای زبر دست و کارگردانی سید مهدی برقعی وارد عرصه سینما شد. سحر قریشی توسط سارا خوئینی ها برای بازی در این فیلم انتخاب شد که آغاز ورودش به سینما و تلویزیون بود.
بعد از بازی در فیلم لج و لج بازی، توسط سیاوش خیرابی برای بازی در نقش یلدا به سهیلی زاده معرفی می شود. او برای بازی در نقش یلدا تست می دهد و قبول می شود و همین آغاز موفقیتش در عرصه بازیگری می شود. بعد از بازی در نقش یلدا در سریال دلنوازان معروف می شود و تقریباً برای تمام مردم ایران شناخته شده می شود.
فیلم دردسر بزرگ، دومین کار سینمایی سحر قریشی بود، فیلمی به کارگردانی مهدی گلستانه و نویسندگی قربان محمدپور که در سال ۱۳۸۹ تولید شد. سحر قریشی دومین مجموعه تلویزیونی خود را با بازی در مجموعه شاید برای شما هم اتفاق بیافتد در سال ۱۳۸۹ روی آنتن شبکه تهران داشت.
سحر قریشی و ماجرا ازدواج و طلاقش
سحر قریشی نخستین بار پیش از شروع بازیگری تقریباً در سن ۱۷ سالگی در سال ۸۳ با مهران اخوان ذاکر ازدواج کرد، ولی این ازدواج پس از پخش سریال دلنوازان در سال ۸۸ به طلاق و جدایی ختم شد. مهران اخوان ذاکر در مورد علت جدایی اش از سحر قریشی می گوید پس از پخش سریال دلنوازان از شبکه سه که سبب شهرتش شد رفتار سحر قریشی تغییر کرد و شش ماه پس از آن، من از ایشان خبری نداشتم. به دادگاه حمایت از خانواده هم مراجعه کردم و از وی شکایت کردم و در آخر از یکدیگر جدا شدیم.
پاسخ سحر قریشی در مورد طلاقش
سحر قریشی گفت در ۱۷ سالگی در سال ۱۳۸۳ عقد کردیم و نخستین درخواست طلاقم پیش از شروع بازیگری و در سال ۱۳۸۵ بود. در آن هنگام مادرم در انگلیس بود و پدرم هم در امریکا زندگی می کرد. پس از بازیگر شدن و معروف شدنم خانواده همسر سابقم تلفنم رو جواب می دادند. خودشان را مدیر برنامه من معرفی می کردند و چندتا از پیشنهادهای کارم را رد کردند. بعدش کلی مصاحبه عجیب و غریب کردند. هیچ کس از خوشبختی فرار نمی کند و من حقیقتا خوشبخت نبودم. به همین علت الان با ازدواج در سن کم خیلی مخالف هستم و به تمامی دوستانم توصیه می کنم در سن کم ازدواج نکنند. سنم که بالا رفت دیدگاهم تغییر کرد و برعکس این که گفته شد من پس از معروف شدن جوگیر شدم حقیقت این بود که من بزرگ شدم نه جو گیر! پس از جدایی از همسر سابقم، مادرم از انگلستان بازگشت و با هم زندگی می کنیم.
صیغه محرمیت سحر قریشی با امید علومی
سحر قریشی اولین بار در برنامه رضا رشیدپور خبر محرم شدن (صیغه) خود با امید علومی (خواننده) را رسانه ای کرد و در مورد نسب خود با او گفت: من بهرحال در شرایطی نیستم که تنها بخواهم به زندگی ام ادامه بدهم البته من امید علومی را از گذشته می شناختم ولی اکنون در مرحله نامزدی آن هم به صورت محرم برای آشنایی بیشتر با هم هستیم. پس از چند ماه، دیگر در محافل هنری سحر قریشی با امید علومی دیده نشد و در مصاحبه جدید خود گفت مجرد است و انکار کننده رابطه قبلی خود با امید علومی شد و به این تفسیر این دو از بکدیگر جدا شدند.
رابطه سحر قریشی با مهدی طارمی
در آبان ماه سال ۹۶ خبر ازدواج مهدی طارمی و سحر قریشی منتشر شد ولی مدتی بعد با واکنش تند برادر قریشی این خبر تکذیب شد. با انتشار یک فیلم لو رفته از طارمی و سحر قریشی در کشور قطر این شایعه تبدیل به حتم و معلوم شد این دو در یک رابطه عاشقانه هستند. مدتی بعد اعلام شد که سحر قریشی و مهدی طارمی از هم جدا شده اند.
آثار سحر قریشی
از آثار سحر قریشی می توان به موردهای زیر اشاره نمود:
>> آثار سینمایی سحر قریشی:
- لج و لجبازی ۱۳۸۸ سید مهدی برقعی
- همه چی آرومه ۱۳۸۹ مصطفی منصور یار
- محرمانه تهران ۱۳۹۰ مهدی فیوضی
- گشت ارشاد ۱۳۹۰ سعید سهیلی
- ساعت شلوغی ۱۳۹۰ آرش معیریان
- دوباره با هم ۱۳۹۰ روزبه حیدری
- اکباتان ۱۳۹۰ مهرشاد کارخانی
- زن، مرد، زندگی ۱۳۹۱ مهدی ودادی
- نازنین ۱۳۹۲ مهدی گلستانه
- روزگاری عشق و خیانت ۱۳۹۲ داود بیدل
- دربست آزادی ۱۳۹۲ مهرشاد کارخانی
- پنج ستاره ۱۳۹۲ مهشید افشارزاده
- آنچه مردان درباره زنان نمی دانند ۱۳۹۲ قربان محمدپور
- آتیش بازی ۱۳۹۲ بهمن گودرزی
- سه بیگانه ۱۳۹۳ مهدی مظلومی
- شیفت شب ۱۳۹۳ نیکی کریمی
- شانس، عشق، تصادف ۱۳۹۳ آرش معیریان
- دو دوست ۱۳۹۳ محمد بانکی
- دریاکنار ۱۳۹۳ آرش معیریان
- تگرگ و آفتاب ۱۳۹۳ رضا کریمی
- پانسیون دختران ۱۳۹۳ مریم ابراهیم وند
- من و شارمین ۱۳۹۴ بیژن شیرمرز
- رسوایی ۲، ۱۳۹۴ مسعود ده نمکی
- آبنبات چوبی ۱۳۹۴ محمدحسین فرحبخش
- کارگر ساده نیازمندیم ۱۳۹۵منوچهر هادی
- عشقولانس ۱۳۹۵ محسن ماهینی
- ثبت با سند برابر است ۱۳۹۵بهمن گودرزی
- آس و پاس ۱۳۹۵ آرش معیریان
- بگذارید میترا بخوابد ۱۳۹۵ آرش سنجابی
- نیوکاسل ۱۳۹۵ محسن قصابیان
- همه چی عادیه ۱۳۹۵ محسن دامادی
- پا تو کفش من نکن ۱۳۹۵ محمدحسین فرح بخش
- خالتور ۱۳۹۶ آرش معیریان
- آپاچی ۱۳۹۷ آرش معیریان
- ایکس لارج ۱۳۹۷ محسن توکلی
>> مجموعه تلویزیونی سحر قریشی:
۱۳۸۸ دلنوازان
۱۳۸۹ دردسر بزرگ
۱۳۹۰ شاید برای شما هم اتفاق بیفتد
>> سحر قریشی در شبکه خانگی:
سیسیلی ها ۱۳۸۹ روح الله حسینی تینا
حال خوب من ۱۳۸۹ بهروز خلج لیلی
نارمک (تهرانپارس) ۱۳۹۰ صالح دلدم
نردبان چوبی ۱۳۹۰ فرشاد ارج
سه خط موازی ۱۳۹۰ محسن افشانی
بچه های لواسان ۱۳۹۱ احمد توکلی
شیر یا خط ۱۳۹۲ فرشاد ارج نیلوفر/شبنم
آسپرین ۱۳۹۵ فرهاد نجفی نیازی